Εγκαθίδρυση Δημοκρατίας = Θεσμοποίηση της Κοινωνίας

Εγκαθίδρυση Δημοκρατίας = Θεσμοποίηση της Κοινωνίας
Εγκαθίδρυση Δημοκρατίας = Θεσμοποίηση της Κοινωνίας = Προϋπόθεση Εθνικής Κυριαρχίας

Δεν ευθύνομαι και δεν πληρώνω την κρίση τους. Να πληρώσουν οι πολιτικοί που την δημιούργησαν

Δυνάμεις της Κοινωνίας

Our main concern is to help environmental policies and save fossil fuel cost, helping planet’s salvation through application of antioxidising methods like the Effective Microorganisms EM technology.
Παράλληλα, οικολογικά θέματα όπως η χρήση πράσινων πηγών ενέργειας, περιβαλλοντικά συστήματα αναγέννησης εδαφών με τεχνολογίες Ενεργών Μικροοργανισμών ΕΜ, η απεξάρτηση από τα ορυκτά καύσιμα και γενικά η ανάπτυξη με σεβασμό στο περιβάλλον, το σπίτι μας ΓΗ.

26 Φεβρουαρίου 2011

Ο Πρωθυπουργός των τραπεζιτών πουλάει την Μακεδονία !


Θαυμάστε τον κατάλογο μελών της Σοσιαλιστικής Διεθνούς και πως ο Πρόεδρος της, ο δικός μας ο Γιώργος Παπανδρέου, φροντίζει τα Εθνικά συμφέροντα της πατρίδας του:
          την FYROM την ονομάζει Macedonia

Βάζει βέβαια και ένα FYR μπροστά, προφανώς προιόν μυστικής διπλωματίας και κατά κράτος υποχώρησης των Σκοπιανών!   Και που να δείτε τη μυστική διπλωματία με τον..... Ερντογάν. Εκεί να δείτε "υποχωρήσεις" των Τούρκων!  Ο Θεός να μας φυλάει από τέτοιο σαίνι πρωθυπουργό ! Στον επόμενο σύνδεσμο ο κατάλογος των χωρών με κόμματα μέλη της σοσιαλιστικής διεθνούς. Σημειωτέον ότι οι χώρες είναι με αλφαβητική σειρά και η FYR Macedonia είναι στο γράμμα Μ και όχι στο F ως θα ώφειλε !!          http://www.socialistinternational.org/viewArticle.cfm?ArticlePageID=931

Δεν υπάρχουν σχόλια: