Εγκαθίδρυση Δημοκρατίας = Θεσμοποίηση της Κοινωνίας

Εγκαθίδρυση Δημοκρατίας = Θεσμοποίηση της Κοινωνίας
Εγκαθίδρυση Δημοκρατίας = Θεσμοποίηση της Κοινωνίας = Προϋπόθεση Εθνικής Κυριαρχίας

Δεν ευθύνομαι και δεν πληρώνω την κρίση τους. Να πληρώσουν οι πολιτικοί που την δημιούργησαν

Δυνάμεις της Κοινωνίας

Our main concern is to help environmental policies and save fossil fuel cost, helping planet’s salvation through application of antioxidising methods like the Effective Microorganisms EM technology.
Παράλληλα, οικολογικά θέματα όπως η χρήση πράσινων πηγών ενέργειας, περιβαλλοντικά συστήματα αναγέννησης εδαφών με τεχνολογίες Ενεργών Μικροοργανισμών ΕΜ, η απεξάρτηση από τα ορυκτά καύσιμα και γενικά η ανάπτυξη με σεβασμό στο περιβάλλον, το σπίτι μας ΓΗ.

10 Φεβρουαρίου 2011

Η Περαίωση της Ελλάδας


Χωρίς το Μνημόνιο, τα 110 δις ευρό θα επιβάρυναν τους τραπεζίτες Έλληνες και Ξένους που είχαν στα χέρια τους τα Ελληνικά ομόλογα.
Με το κόλπο του ''διχτυού ασφαλείας'' και του Μνημόνιου στο οποίο ενσυνείδητα μας έσπρωξε ο ολίγηστος Γ Α Παπανδρέου σε συμπαιγνία βέβαια με τον Κ Καραμανλή τον βραχύ, το χρέος το επωμίζεται ο Ελληνικός Λαός.

Έτσι εξηγείται και το γεγονός ότι ενώ κατα γενική ομολογία τα 110 δις δεν φθάνουν, οι ένοχοι της πλεκτάνης του Μνημονίου Έλληνες και Ξένοι ποιούν την νίσσαν. Απλά περιμένουν και τις επόμενες δόσεις ώστε να χρεωθεί και τα υπόλοιπα των 110 δις ο Ελληνικός Λαός με το τεράστιο επιτόκιο του 5%, μην έχοντας ποτέ εξηγήσει γιατί πολύ μεγαλύτερο του Αμερικάνικου επιτοκίου του ΔΝΤ. Προφανώς διότι οι του ΔΝΤ σαν επαγγελματίες διεθνούς ολκής δεν θέλουν να παίξουν τα βρώμικα παιχνίδια των Γερμανών (Ζήμενς, Νταίμλερ και Κομπανία).

Αφού λοιπόν ξεφορτωθούν τα τοξικά ομόλογα οι κύριοι αυτοί θα μας αφήσουν στην τύχη μας. Εξ' ου και η αναλγησία τους όταν περικόπτουν συντάξεις μικροσυνταξιούχων (χωρίς αυτό να το επιβάλει το Μνημόνιο) και συνεχίζουν το φαγοπότι στην Βουλή προσλαμβάνοτας και άλλους υπεράριθμους (φίλους και ανήψια), στον τομέα υγείας και αλλού, ή σπαταλώντας εκατοντάδες χιλιάδων ευρό για σώου συνεδριάσεων υπουργικού συμβουλίου στην Θεσσαλονίκη και ταξιδάκια για δουλειές της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, διατηρώντας άχρηστες ΔΕΚΟ που διευθύνουν κομματικοί φίλοι της κομματοκρατίας, και πολλά άλλα.

Περαίωση της Ελλάδας έχουν σκοπό να κάνουν !

ΑΝΑΤΡΟΠΗ τώρα !

Αύριο θα είναι πολύ αργά !

Απεργία φορολογουμένων για να φύγει η σαπίλα !

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Επεξηγήσεις στην συνέντευξη του Καθηγητή Νότη Μαριά
http://antifono.gr/portal/2008-11-11-10-27-46/2652-%CE%91%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%B8%CE%AD%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%9C%CE%B1%CF%81%CE%B9%CE%AC%CF%82-%CE%A4%CE%BF-%CE%BC%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%AD%CE%BB%CE%BF-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%BD%CE%AD%CE%B1%CF%82-%CE%B5%CF%80%CE%BF%CF%87%CE%AE%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%95%CF%85%CF%81%CF%89%CF%80%CE%B1%CF%8A%CE%BA%CE%AE-%CE%88%CE%BD%CF%89%CF%83%CE%B7.html