Εγκαθίδρυση Δημοκρατίας = Θεσμοποίηση της Κοινωνίας

Εγκαθίδρυση Δημοκρατίας = Θεσμοποίηση της Κοινωνίας
Εγκαθίδρυση Δημοκρατίας = Θεσμοποίηση της Κοινωνίας = Προϋπόθεση Εθνικής Κυριαρχίας

Δεν ευθύνομαι και δεν πληρώνω την κρίση τους. Να πληρώσουν οι πολιτικοί που την δημιούργησαν

Δυνάμεις της Κοινωνίας

Our main concern is to help environmental policies and save fossil fuel cost, helping planet’s salvation through application of antioxidising methods like the Effective Microorganisms EM technology.
Παράλληλα, οικολογικά θέματα όπως η χρήση πράσινων πηγών ενέργειας, περιβαλλοντικά συστήματα αναγέννησης εδαφών με τεχνολογίες Ενεργών Μικροοργανισμών ΕΜ, η απεξάρτηση από τα ορυκτά καύσιμα και γενικά η ανάπτυξη με σεβασμό στο περιβάλλον, το σπίτι μας ΓΗ.

13 Φεβρουαρίου 2011

Τρόικα ή Πεντάδα του Καρτέλ ?


Τα νέα μέτρα που “εξάγγειλε” η Τρόικα τα είχαν ήδη συμφωνήσει με το ζευγάρι των Ράμπο του Καρτέλ ΓΑΠ και ΓΠ, η δε καθυστερημένη αντίδραση τους δεν είναι παρά μια ακόμη coup de theatre και απάτη τους.
Ακόμη, με ποιό δικαίωμα υπεξαιρούν άλλα 30 δις υπέρ των Τραπεζιτών ?
Γιατί μια Τράπεζα, ιδιαίτερα όταν είναι μάλιστα και ιδιωτική επιχείρηση να μην πτωχεύσει εάν έχει επιχειρηματικά ατυχήσει ή αποτύχει ?
Γιατί μια Ελληνική παραγωγική βιομηχανική ή βιοτεχνική μονάδα που, π.χ. έχει και εξαγωγές, να μην υποστηρίζεται με τον ίδιο τρόπο ?
Γιατί με τόσα λεφτά να μην ιδρύσει το Ελληνικό Δημόσιο μια τράπεζα που να δανείζεται από την ΕΚΤ με 1% όπως όλες οι άλλες τράπεζες ?
Ξεμπροστάστε τους επίορκους !
Επί τέλους σκεφτείτε τι Ελλάδα αφήνομε στα παιδιά μας !


Καμαρώστε τα παλληκάρια (αν και λείπουν οι συνάδελφοι τους ΓΑΠ και ΓΠ)


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ό,τι προφτάσουν να αρπάξουν είναι !
Και κανένα στόχο του Μνημόνιου να μην πιάναμε την δόση θα την είχαμε σίγουρη διότι απλούστατα πάει απ' ευθείας στις Τράπεζες του Καρτέλ και ο λαός μας απλώς τις χρεώνεται. !
Αυτό επιβεβαιώνεται από την ξαφνική όρεξη της τρόικας για τα 50 δις.
Βλέπουν ότι δεν πιάνομε τους στόχους και ό,τι αρπάξουν !
Κήρυξη επάχθειας ΤΩΡΑ !