Εγκαθίδρυση Δημοκρατίας = Θεσμοποίηση της Κοινωνίας

Εγκαθίδρυση Δημοκρατίας = Θεσμοποίηση της Κοινωνίας
Εγκαθίδρυση Δημοκρατίας = Θεσμοποίηση της Κοινωνίας = Προϋπόθεση Εθνικής Κυριαρχίας

Δεν ευθύνομαι και δεν πληρώνω την κρίση τους. Να πληρώσουν οι πολιτικοί που την δημιούργησαν

Δυνάμεις της Κοινωνίας

Our main concern is to help environmental policies and save fossil fuel cost, helping planet’s salvation through application of antioxidising methods like the Effective Microorganisms EM technology.
Παράλληλα, οικολογικά θέματα όπως η χρήση πράσινων πηγών ενέργειας, περιβαλλοντικά συστήματα αναγέννησης εδαφών με τεχνολογίες Ενεργών Μικροοργανισμών ΕΜ, η απεξάρτηση από τα ορυκτά καύσιμα και γενικά η ανάπτυξη με σεβασμό στο περιβάλλον, το σπίτι μας ΓΗ.

18 Μαρτίου 2011

Ανακήρυξη της ΑΟΖ

Κύριε Πρωθυπουργέ γιατί δεν προχωράτε στην ανακήρυξη της Ελληνικής ΑΟΖ ?
Φθάνει πια το παραμύθι με την υφαλοκρηπίδα !
Ο προσδιορισμός της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης (ΑΟΖ) είναι ευκολότατος και γίνεται με βάση το διεθνές δίκαιο με απλό γεωγραφικό προσδιορισμό επιφανείας, ενώ για τον καθορισμό της υφαλοκρηπίδας χρειάζονται ωκεανογραφικά και γεωλογικά δεδομένα βυθού και άλλα.
Σήμερα η έννοια της ΑΟΖ έχει αντικαταστήσει την οικονομική ανάγκη προσδιορισμού της υφαλοκρηπίδας.
Το θέμα της υφαλοκρηπίδας συνεχίζει και απασχολεί βέβαια την σημερινή κατοχική Κυβέρνηση των Αθηνών διότι έτσι επιδιώκει να αποπροσανατολήζει την κοινή γνώμη ώστε να συνεχίζει την μυστική διπλωματία με τους Τούρκους.
Θα πρότεινα να βομβαρδίζομε καθημερινά το Υπουργείο Εξωτερικών και το γραφείο του πρωθυπουργού με ημέιλ του τύπου:

“Και με το δεδομένο της τελευταίας Τουρκικής πρόκλησης νότια της Καρπάθου εντός της Ελληνικής ΑΟΖ, παρακαλούμε γνωρίσατε μας πότε η Κυβέρνηση σας θα ανακηρύξει επί τέλους την Ελληνική ΑΟΖ με βάση το διεθνές δίκαιο, μάλιστα την στιγμή που μία τρίτη χώρα το Ισραήλ την έχει ήδη αναγγείλει αντί υμών.
Παράλληλα η μικρή Κύπρος έχει ανακηρύξει την δική της χωρίς να φοβάται αντιδράσεις των Τούρκων που διατηρούν και στρατεύματα κατοχής στο έδαφος της. Κάθε περαιτέρω καθυστέρηση ανακήρυξης της Ελληνικής ΑΟΖ δεν μπορεί παρά να έχει όλα τα χαρακτηριστικά Εθνικής Μειοδοσίας.”

Για το γραφείο Πρωθυπουργού: mail@primeminister.gr
και Φαξ Υπουργείου Εξωτερικών 210 3681717 , όπως επίσης και στο Facebook: http://www.facebook.com/mfa.gr?sk=wall
Αλλοι ιστότοποι για ανάρτηση σχολίων σας:
http://spitha-ilioupolis.blogspot.com/

http://www.facebook.com/GreeceInWashington?sk=wall

http://www.facebook.com/pages/Greek-Network/110946355616226?sk=info#!/pages/Greek-Network/110946355616226?sk=wall

ΥΓ: Άρθρο-Παρέμβαση του Δρα Βασίλη Μαρκεζίνη στα Επίκαιρα που κυκλοφόρησαν χθες Πέμπτη 17/03/2001

Εδώ η ΑΟΖ με βάση το διεθνές δίκαιο και όπως έπρεπε ήδη να την έχει ανακηρύξει η Ελλάδα

Παρακάτω, όπως την επιδιώκει με το έτσι θέλω ο Κος Νταβούτογλου ενώ ο Κος Δρούτσας σιωπά.
Μήπως η σιωπή σημαίνει και σύμφωνη γνώμη ?

Στο παρακάτω link ο καθηγητής του πανεπιστημίου της Άγκυρας και σύμβουλος του ΕΛΙΑΜΕΠ Κος Γρηγοριάδης εκφράζει επιχειρήματα που απορώ πως ο Κος Νταβούτογλου δεν τα χρησιμοποίησε !
Παρακάτω και ο χάρτης στο άρθρο Γρηγοριάδη με τουρκικά νησιά που δενμπόρεσα να βρω στο Google Maps.

Εδώ παρακάτω τα νησιά που δείχνει ο GoogleMaps:


2 σχόλια:

gvam44 είπε...

Στον “τοίχο” του προφίλ του Ταγίπ Ερντογάν στο φατσοβιβλίο ανάρτησα ένα σχόλιο μου στο οποίο έλεγα:
Mankind is going too far trying to exploit the huge power of the atomic energy showing a kind of arrogance befor the Nature. I think that this is a blasphemy to God.
Το σχόλιο μου το είδα δημοσιευμένο αλλά την άλλη μέρα είχαν εξαφανιστεί και το σχόλιο μου και η σύνδεση μου με το προφίλ του Ταγίπ Ερντογάν.
Τυχαίο ? Δεν νομίζω !
http://ineapolitiki.wordpress.com/2011/03/19/%ce%b3%ce%b9%ce%b3%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%bf%ce%bc%ce%b1%cf%87%ce%b9%ce%b1-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%bf%ce%bd-%ce%bb%ce%b5%ce%b2%ce%b9%ce%b1%ce%b8%ce%b1%ce%bd/#comment-476

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΙΤΕ εδώ άρθρο συνεργάτη του ΕΛΙΑΜΕΠ (Σκάι-1821 κτλ), του Καθηγητή Κου Ιωάννη Γρηγοριάδη (Πανεπιστήμιο Μπλίνκετ Άγκυρας Τουρκίας) που παραθέτει και χάρτη με Τουρκικά νησιά κοντά στο Καστελόριζο τα οποία όυαν έψαξα στο Google Maps είναι ανύπαρκτα ! Το άρθρο το βρίσκετε στο μπλογκ του αλλά και στην Καθημερινή http://blogs.eliamep.gr/grigoriadis/ioannis-grigoriadis-megisti-anefthinotita-ke-adikeologita-ipermetri-esiodoxia/ Ή ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΉ http://epifyllides.blogspot.com/2011/01/blog-post_23.html
Ενώ τον χάρτη Γκουγκλ στο http://maps.google.com/maps?f=q&source=s_q&hl=el&geocode&q=Kekova+Adas%C4%B1%2C+%CE%A4%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%BA%CE%AF%CE%B1&aq=1&sll=36.247423%2C29.937701&sspn=0.014502%2C0.027423&ie=UTF8&hq&hnear=Geyikova+Adas%C4%B1&ll=36.163656%2C29.783249&spn=0.091191%2C0.304527&t=p&z=12