Εγκαθίδρυση Δημοκρατίας = Θεσμοποίηση της Κοινωνίας

Εγκαθίδρυση Δημοκρατίας = Θεσμοποίηση της Κοινωνίας
Εγκαθίδρυση Δημοκρατίας = Θεσμοποίηση της Κοινωνίας = Προϋπόθεση Εθνικής Κυριαρχίας

Δεν ευθύνομαι και δεν πληρώνω την κρίση τους. Να πληρώσουν οι πολιτικοί που την δημιούργησαν

Δυνάμεις της Κοινωνίας

Our main concern is to help environmental policies and save fossil fuel cost, helping planet’s salvation through application of antioxidising methods like the Effective Microorganisms EM technology.
Παράλληλα, οικολογικά θέματα όπως η χρήση πράσινων πηγών ενέργειας, περιβαλλοντικά συστήματα αναγέννησης εδαφών με τεχνολογίες Ενεργών Μικροοργανισμών ΕΜ, η απεξάρτηση από τα ορυκτά καύσιμα και γενικά η ανάπτυξη με σεβασμό στο περιβάλλον, το σπίτι μας ΓΗ.

25 Μαΐου 2011

ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΟΤΑΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ Η ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΚανονικά η είσπραξη φόρων από ελεύθερη ευνομούμενη Εθνική Κυβέρνηση γίνεται για κοινοφελή σκοπό η δε πληρωμή των φόρων υποχρέωση των πολιτών.
Η σημερινή Κυβέρνηση όμως με την δανειακή σύμβαση που υπέγραψε παρέδωσε την Εθνική Κυριαρχία στην Τρόικα των τοκογλύφων. Έχει μηνυθεί σχετικά για εσχάτη προδοσία και η μηνυση προχωράει στην Εισαγγελία.


Έτσι οι ΔΟΥ σήμερα ανήκουν σε φοροεισπρακτικό μηχανισμό δυνάμεων κατοχής και όχι Εθνικής Κυβέρνησης. Άρα είναι παράνομες. Εισπράττουν για λογαριασμό των τοκογλύφων της Τρόικας. 
Με βάση λοιπόν το άρθρο 120 του Συντάγματος οφείλομε να υποστηρίξομε την Εθνική Κυριαρχία με κάθε μέσο, άρα οφείλομε αντίσταση και ανυπακοή.
Δεν πάει άλλο. Έτσι κι' αλλοιώς παρά το μεσοπρόθεσμο και τις ασαφείς υποσχέσεις περί επενδύσεων για ανάπτυξη, οι αριθμοί δεν βγαίνουν και το ξέρουν οι παπατζήδες της Κυβέρνησης. 
Την χρεοκοπία την έχουν προγραμματίσει μετά το ξεπούλημα που θα γίνει αμέσως μετά την ψήφιση του μεσοπρόθεσμου από τους προδότες βουλευτές.
Εξ' άλλου από την αρχή σκοπός τους ήταν και είναι να δώσουν χρόνο στους τοκογλύφους να ξεφορτωθούν τα Ελληνικά ομόλογα, να μας γονατίσουν ώστε να δεχθούμε το ξεπούλημα της Ελλάδας και ύστερα να μας παρατήσουν στην τύχη μας.  
Ας τους αιφνιδιάσομε εμείς πρώτοι: Να τους χαλάσομε τα σχέδια πριν αυτοί ετοιμαστούν και την κάνουν.
Να προκαλέσομε την στάση πληρωμών των τοκογλύφων. Αυτόματα αυτή η κυβέρνηση των πρακτόρων τους θα πέσει. Η ίδια η Τρόικα θα τους απολύσει. Αυτή δεν είναι Ελληνική Κυβέρνηση. Είναι ο πρωθυπουργός που συστηματικά και επί τούτου κατασυκοφάντησε την Ελλάδα και όλους τους Έλληνες για να προκαλέσει την επέμβαση της Τρόικας, δήθεν για να μας σώσει !
""ΘΑ Πληρώσω Όταν αποκατασταθεί η Συνταγματική νομιμότητα"".
Εναλλακτικό του «ΔΕΝ πληρώνω». Νομική και λογιστική μεθόδευση αναβολής πληρωμών σε μεγάλη κλίμακα και από όσους φοβούνται τις κυρώσεις βάσει του ΔΕΝ πληρώνω. Αποκλεισμός εφοριών σε τελευταίες μέρες εισπράξεων ώστε να μη δικαιούνται να βάλουν πρόστιμα.
Βάση του ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΩ είναι η διαπίστωση παραβίασης της συνταγματικής νομιμότητας από την σημερινή κατοχική κυβέρνηση και η εξ' αυτού του γεγονότος ενεργοποίηση των υποχρεώσεων μας ως πολιτών που προκύπτουν από το άρθρο 120 του συντάγματος.
Συμπληρωματικό σύνθημα: ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΗΝ ΤΡ.ΟΙ.Α. (ΤΡοικανή ΟΙκονομική Ασυναρτησία).

Επίσης: Απαιτώ να μου πουν οι υπεύθυνοι ποιος εγγυάται την αξία του χαρτονομίσματος με το οποίο πληρώνουν την εργασία μου ! Ποιος υπογράφει το χαρτονόμισμα ? Ανώνυμο είναι ?

4 σχόλια:

gvam44 είπε...

Οι αριθμοί δεν βγαίνουν με τίποτα. Η χρεοκοπία σε μερικούς μήνες ή 1 ή 2 χρόνια είναι σίγουρη, ειδικά με το εκκολαπτόμενο νέο δάνειο – γίγαντα, που απλά θα αυξήσει το χρέος χωρίς καν να το δούμε. Και όσο αργότερα, τόσο χειρότερα για μας και τα παιδιά μας. Ως και την ιδιωτική περιουσία θα μας αρπάξουν εν τω μεταξύ. ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΤΩΡΑ !!
Πρακτικά ρίξτε την Κυβέρνηση της Τρόικας πολύ απλά: ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΩΝ ΔΟΥ: Σε 1 εβδομάδα θα έχει ξεκουμπηστεί ο ΓΑΠ με ή χωρίς ελικόπτερο !

ΜΟΝΗ ΚΕΡΝΙΤΣΑΣ ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΑΞΙΑΡΧΩΝ είπε...

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΟΥ: ΑΝ ΑΝΤΕΧΕΤΕ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: http://www.facebook.com/media/set/?id=100002634385682&frecId=false&qn=1313566023&tid=270153536331714&success=58&failure=0&set=oa.270175016329566 ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΖΕΙΤΕ....ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ... ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΙΔΙΟΝ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ;

gvam44 είπε...

Σύστημα «ΘΑ Πληρώσω». Συμπληρωματικό του «ΔΕΝ πληρώνω». Νομική και λογιστική μεθόδευση αναβολής πληρωμών σε μεγάλη κλίμακα και από όσους φοβούνται τις κυρώσεις βάσει του ΔΕΝ πληρώνω. Αποκλεισμός εφοριών σε τελευταίες μέρες εισπράξεων ώστε να μη δικαιούνται να βάλουν πρόστιμα.

gvam44 είπε...

Βάση του ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΩ είναι η παραβίαση της συνταγματικής νομιμότητας από την σημερινή κατοχική κυβέρνηση και η ενεργοποίηση των υποχρεώσεων μας ως πολιτών που προκύπτουν από το άρθρο 120 του συντάγματος.