Εγκαθίδρυση Δημοκρατίας = Θεσμοποίηση της Κοινωνίας

Εγκαθίδρυση Δημοκρατίας = Θεσμοποίηση της Κοινωνίας
Εγκαθίδρυση Δημοκρατίας = Θεσμοποίηση της Κοινωνίας = Προϋπόθεση Εθνικής Κυριαρχίας

Δεν ευθύνομαι και δεν πληρώνω την κρίση τους. Να πληρώσουν οι πολιτικοί που την δημιούργησαν

Δυνάμεις της Κοινωνίας

Our main concern is to help environmental policies and save fossil fuel cost, helping planet’s salvation through application of antioxidising methods like the Effective Microorganisms EM technology.
Παράλληλα, οικολογικά θέματα όπως η χρήση πράσινων πηγών ενέργειας, περιβαλλοντικά συστήματα αναγέννησης εδαφών με τεχνολογίες Ενεργών Μικροοργανισμών ΕΜ, η απεξάρτηση από τα ορυκτά καύσιμα και γενικά η ανάπτυξη με σεβασμό στο περιβάλλον, το σπίτι μας ΓΗ.

26 Φεβρουαρίου 2015

Ο Γιάνης ΞΑΦΝΙΚΑ !

ΞΑΦΝΙΚΑ είδαμε τον Κο Βαρουφάκη να συναντάει τους αντίθετους διαπραγματευτές στα 4/5 του δρόμου της διαφοράς τους, όταν μόλις την προηγουμένη μας μιλούσε για τα μισά του δρόμου !

ΞΑΦΝΙΚΑ τον είδαμε να μιλάει για 70% αποδεκτό μνημόνιο ενώ θα μπορούσε να πει 50%, στα μισά του δρόμου δηλαδή !

ΞΑΦΝΙΚΑ επίσης είχαμε μάθει από τον Κο Γερούν Ντάισεμπλουμ ότι νέος υπουργός οικονομικών της Ελλάδας είναι ο Κος Βαρουφάκης, 5 ώρες πριν αυτό αναγγελθεί από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, μόνο αρμόδιο να ανακοινώνει την σύνθεση ενός νέου υπουργικού συμβουλίου αποκλειστικά δικής του επιλογής προσώπων ! 
Ή μήπως όχι αποκλειστικά δικής του επιλογής ;

ΞΑΦΝΙΚΑ: Απαντώντας στον Χατζηνικολάου ο Γιάνης είπε ότι άλλο τι λέει το κυβερνητικό κόμμα και άλλο τι λέει ο υπουργός οικονομικών! 
Παρατηρείται ένα στυλ απαντήσεων Στουρνάρα ή όχι ; http://www.crashonline.gr/%cf%83%ce%ac%ce%bb%ce%bf%cf%82-%cf%83%cf%84%ce%bf-%ce%b4%ce%b9%ce%b1%ce%b4%ce%af%ce%ba%cf%84%cf%85%ce%bf-%ce%b7-%cf%84%cf%81%cf%8c%ce%b9%ce%ba%ce%b1-%ce%ad%ce%b3%cf%81%ce%b1%cf%88%ce%b5-%cf%84%ce%b7/
ΞΑΦΝΙΚΑ: Το επίτευγμα του Αλέξη είναι ότι με την "διαπραγμάτευση" κατάφερε να βάλει τον Ελληνικό Λαό με την νωπή εντολή να υπογράψει την μέχρι τις 20 Φεβρουαρίου ακόμη ανυπόγραφη από τους βουλευτές δανειακή σύμβαση ! 
Έτσι η θηλιά περνάει στον λαιμό του Λαού αντί των βουλευτών !

Τελικά όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι πιθανότερη πρόθεση των Ευρωπαίων δήθεν "εταίρων" είναι να μετασχηματίσουν την χώρα σε εταιρεία παρόμοια με την Bundesrepublik Deutschland GmbH ή την THE UNITED STATES στην Washington DC, με εμάς κάτοικους μέλη του προσωπικού άκληρους, δουλοπάροικους δηλαδή. 
Διότι ως εταιρία ΑΕ η χώρα θα έχει ιδιοκτήτες-μετόχους και άρα θα την πουλάνε και αγοράζουν μεταξύ τους, οι τραπεζίτες !

Δείτε εδώ την σχετική ανάλυση: http://autochthonesellhnes.blogspot.gr/2015/02/blog-post_79.html?showComment=1424504398238#c4280192859138836392

Η πιο σκοτεινή νύχτα απλώνεται στον πλανήτη !
Μόνη ελπίδα το Ελληνικό πνεύμα να προκαλέσει μια νέα Αναγέννηση !
Την αναγέννηση της Δημοκρατίας !

Δεν υπάρχουν σχόλια: