Εγκαθίδρυση Δημοκρατίας = Θεσμοποίηση της Κοινωνίας

Εγκαθίδρυση Δημοκρατίας = Θεσμοποίηση της Κοινωνίας
Εγκαθίδρυση Δημοκρατίας = Θεσμοποίηση της Κοινωνίας = Προϋπόθεση Εθνικής Κυριαρχίας

Δεν ευθύνομαι και δεν πληρώνω την κρίση τους. Να πληρώσουν οι πολιτικοί που την δημιούργησαν

Δυνάμεις της Κοινωνίας

Our main concern is to help environmental policies and save fossil fuel cost, helping planet’s salvation through application of antioxidising methods like the Effective Microorganisms EM technology.
Παράλληλα, οικολογικά θέματα όπως η χρήση πράσινων πηγών ενέργειας, περιβαλλοντικά συστήματα αναγέννησης εδαφών με τεχνολογίες Ενεργών Μικροοργανισμών ΕΜ, η απεξάρτηση από τα ορυκτά καύσιμα και γενικά η ανάπτυξη με σεβασμό στο περιβάλλον, το σπίτι μας ΓΗ.

11 Μαρτίου 2015

Ανθρωπιστική κρίση, η έννοια - παράνοια της ελάφρυνσης

Δεν είναι δυνατόν μια ανθρωπιστική κρίση να την θεωρούμε ως κάποιο φαινόμενο που μπορεί να "ανακουφιστεί", διότι η έννοια της ανακούφισης εμπεριέχει την ποσοτική πληθυσμιακή αντιμετώπιση που έτσι καταδικάζει έτσι κι' αλλιώς μέρος της Κοινωνίας σε εξαφάνιση.
Είναι σαν να λέμε "ανακούφιση των συνεπειών του εγκλήματος" που όμως σημαίνει ότι το έγκλημα συνεχίζεται.
Όταν λοιπόν οι ΕΕ των Βρυξελλών αδιαφορούν για την ανθρωπιστική κρίση στην Ελλάδα φέρονται όπως θα φερόταν ο εμπνευστής τους Αδόλφος Χίτλερ.
Επιβεβαιώνουν έτσι τις ναζιστικές καταβολές της ΕΕ των Βρυξελλών.
Μάλιστα ο Χίτλερ είχε δείξει και κάποια συνέπεια αφού είχε αρχίσει να αποπληρώνει το κατοχικό δάνειο. Διαδικασία που ανέκοψαν και δεν συνέχισαν οι δήθεν σύμμαχοι μας !
Οι ίδιοι σύμμαχοι που αφού το 41-42 μας είχαν καταδικάσει στην πείνα, μας αιματοκύλισαν στην συνέχεια με τα δεκεμβριανά και τον εμφύλιο.
Όσοι πιστεύουν ότι η Ελλάδα ανήκει στην Δύση είναι είτε ηλίθιοι είτε προδότες !

Δεν υπάρχουν σχόλια: