Εγκαθίδρυση Δημοκρατίας = Θεσμοποίηση της Κοινωνίας

Εγκαθίδρυση Δημοκρατίας = Θεσμοποίηση της Κοινωνίας
Εγκαθίδρυση Δημοκρατίας = Θεσμοποίηση της Κοινωνίας = Προϋπόθεση Εθνικής Κυριαρχίας

Δεν ευθύνομαι και δεν πληρώνω την κρίση τους. Να πληρώσουν οι πολιτικοί που την δημιούργησαν

Δυνάμεις της Κοινωνίας

Our main concern is to help environmental policies and save fossil fuel cost, helping planet’s salvation through application of antioxidising methods like the Effective Microorganisms EM technology.
Παράλληλα, οικολογικά θέματα όπως η χρήση πράσινων πηγών ενέργειας, περιβαλλοντικά συστήματα αναγέννησης εδαφών με τεχνολογίες Ενεργών Μικροοργανισμών ΕΜ, η απεξάρτηση από τα ορυκτά καύσιμα και γενικά η ανάπτυξη με σεβασμό στο περιβάλλον, το σπίτι μας ΓΗ.

5 Φεβρουαρίου 2015

Τα όπλα μας, θα τα χρησιμοποιήσει η Κυβέρνηση ;

Πιστεύω ότι έχουμε υπερόπλα αρκεί να υπάρξει πατριωτική βούληση.
Οι παρακάτω προτεινόμενες δράσεις θα μπορούσαν να είναι τα υπερόπλα μας:
1) Βάσει τελεσίδικων αποφάσεων της Γερμανικής Δικαιοσύνης ΠΑΣΟΚ και ΝΔ λαδώθηκαν από την Ζήμενς και άρα είναι κόμματα παράνομα στην Ευρώπη και θα έπρεπε να είναι υπόδικα στην Ελλάδα, αν είχαμε ανεξάρτητη δικαιοσύνη βέβαια.
Άρα η Γερμανική Κυβέρνηση παράνομα και αντιευρωπαϊκά συνήψε συμφωνίες με την Ελλάδα υπό την παράνομη διαχείριση τους.
Προφανές, παράνομο όμως όφελος της Γερμανίας ήταν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ να μην εγγράφουν στον Ελληνικό προυπολογισμό το κατοχικό δάνειο και έτσι να μην το απαιτούν ούτε αυτό αλλά ούτε και τις πολεμικές αποζημιώσεις. 
2) Υπόθεση Γεωργίου ΕΛΣΤΑΤ που αποδεικνύει συμπαιγνία της ΓΙΟΥΡΟΣΤΑΤ και Κομισιόν και Γουρούν Νταισελμπλουμ, που μαζί με Όλυ Ρεν ακόμη υποστηρίζουν ότι ο Γεωργίου κάνει καλά την δουλειά του (για τους ενόχους των Βρυξελλών προφανώς).
3) Δρα Γιάνη Βαρουφάκη, το να εγγράψετε στον προυπολογισμό μας το κατοχικό δάνειο παράλληλα με τις διαπραγματεύσεις δεν θα ήταν το απόλυτο διαπραγματευτικό μας όπλο ;
4) Παράλληλα υλοποίηση του 1ου βήματος που μπορεί να προηγείται της οριοθέτησης σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο θαλάσσης για τις ΑΟΖ και δεν χρειάζεται η σύμφωνη γνώμη των γειτόνων: δηλαδή θέσπιση ή ανακήρυξη της ΑΟΖ. Αυτό και από μόνο του θα μας ανέβαζε τις μετοχές διεθνώς και θα έκανε ενδεχομένως δυνατή και την τιτλοποίηση του ορυκτού μας πλούτου αφού άμεσα ιδρύσουμε την δημόσια εταιρεία διαχείρισης ορυκτού πλούτου. Αυτήν που ο μνημονιακός Μανιάτης ακόμη την φτιάχνει !, Το αυτονόητο δηλαδή.

5) Σύσταση διεθνούς Επιτροπής Λογιστικού Ελέγχου του χρέους, πως διαμορφώθηκε διαχρονικά με νόμιμο ή παράνομο και επαχθή τρόπο, αν δε παράνομο κατά πόσο ευθύνονται θεσμοί ή χώρες της ΕΕ. Γιατί συζητάμε με το Γιουρογκρούπ αν θα την συστήσουμε ή όχι ; Ποιος κοροϊδεύει ποιον ;

6) Να κάνουμε σημαία μας την τελευταία απόφαση του ΟΗΕ 68/304 της 11.09.2014 που μας δίνει το δικαίωμα να κουρέψουμε το χρέος που ως και το ΔΝΤ λέει ότι δεν είναι βιώσιμο και έτσι καταστρέφει την Κοινωνία. Εδώ η απόφαση http://www.un.org/ga/search/view_doc.asp?symbol=A/68/L.57/Rev.1 
και εδώ τα πρακτικά http://www.un.org/en/ga/search/view_doc.asp?symbol=A/68/PV.107

Δεν υπάρχουν σχόλια: