Εγκαθίδρυση Δημοκρατίας = Θεσμοποίηση της Κοινωνίας

Εγκαθίδρυση Δημοκρατίας = Θεσμοποίηση της Κοινωνίας
Εγκαθίδρυση Δημοκρατίας = Θεσμοποίηση της Κοινωνίας = Προϋπόθεση Εθνικής Κυριαρχίας

Δεν ευθύνομαι και δεν πληρώνω την κρίση τους. Να πληρώσουν οι πολιτικοί που την δημιούργησαν

Δυνάμεις της Κοινωνίας

Our main concern is to help environmental policies and save fossil fuel cost, helping planet’s salvation through application of antioxidising methods like the Effective Microorganisms EM technology.
Παράλληλα, οικολογικά θέματα όπως η χρήση πράσινων πηγών ενέργειας, περιβαλλοντικά συστήματα αναγέννησης εδαφών με τεχνολογίες Ενεργών Μικροοργανισμών ΕΜ, η απεξάρτηση από τα ορυκτά καύσιμα και γενικά η ανάπτυξη με σεβασμό στο περιβάλλον, το σπίτι μας ΓΗ.

27 Δεκεμβρίου 2008

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ Δ.Σ.Α.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ Δ.Σ.Α.
Σχόλιο μου στην παραπάνω ανακοίνωση:

Έχω ήδη αναρτήσει ένα κάλεσμα ειρηνικής εξέγερσης στο gvam44.wordpress.com με ημερομηνία 14 Δεκεμβρίου.

Διαβάζοντας την σημερινή σας ανακοίνωση αναρωτιέμαι μήπως θα ήταν καλλίτερη η τακτική που πρότεινα στις 14 του Δεκέμβρη.

Το πρόβλημα είναι ότι οι ταραχές εγκλωβίζουν μεγάλο μέρος του εκλογικού σώματος στον δικομματισμό και για το λόγο αυτό έχομε την αγαστή συνεργασία κουκουλοφόρων και αστυνομίας, συνεργασία που προωθείται με ομάδες κρούσης οργανωμένες από το βαθύ κράτος, και πιθανότατα σε άγνοια του επίσημου αρχηγείου.

Μία είναι η αχίλλειος πτέρνα τους: τα οικονομικά. Ας κινητοποιήσομε τον κόσμο να απεργήσει φορολογικά: για μία βδομάδα να μην πατήσει κανείς στις ΔΟΥ, εν ανάγκη ας τις αποκλείσομε δυναμικά. Να μαζέψουν πρώτα τα κλεμμένα και να δημεύσουν όλες τις ως επί το πλείστον παράνομες μοναστηριακές περιουσίες και μετά να ζητάνε φορολογική συνείδηση.

Θα έχομε την υποστήριξη της κοινής γνώμης, η παροδική ζημιά για την χώρα θα είναι λιγότερη, ενώ τελικά θα λύσομε και το οικονομικό πρόβλημα της χώρας.

Επί τέλους ας δράσομε και εμείς οι ενήλικες.

Παράλληλα, ας τους πολεμήσομε με τα ίδια τους τα όπλα, την Ε.Ε.

Ειδικότερα, εσείς οι νομικοί ας μελετήσετε συλλογικά τρόπους να καταγγείλετε (τουλάχιστον) τους βουλευτές της ΝΔ και ΠΑΣΟΚ στην Ε.Ε. ως εκλεγμένους με την παράνομη οικονομική υποστήριξη της Ζήμενς. Αν δεν κάνω λάθος στην Γερμανία έχει τεκμηριωθεί το γεγονός. Εάν ναι, είναι παράνομα εκλεγμένοι. Εσείς οι νομικοί μπορείτε πιστεύω να το διατυπώσετε ορθότερα, όπως και το τι μπορεί να γίνει εναντίον τους.

Υπάρχουν και άλλα γεγονότα που είναι δυνατόν να καταγγελθούν, όπως π.χ. θα κατήγγειλα στο Ευρωπαικό δικαστήριο ότι καλούμαι ως φορολογούμενος να πληρώσω κοινοτικά πρόστιμα λόγω αμέλειας και ανικανότητας της Κυβέρνησης (π.χ. τα τεράστια πρόστιμα για τις χωματερές από 1.1.09 ή του Κτηματολόγιου του Λαλιώτη), για τα οποία απαιτώ αποζημίωση από τους αντίστοιχους υπεύθυνους πολιτικούς.

Πιστεύω ότι τέτοιες δράσεις κτυπάνε αποτελεσματικότερα το βαθύ κράτος