Εγκαθίδρυση Δημοκρατίας = Θεσμοποίηση της Κοινωνίας

Εγκαθίδρυση Δημοκρατίας = Θεσμοποίηση της Κοινωνίας
Εγκαθίδρυση Δημοκρατίας = Θεσμοποίηση της Κοινωνίας = Προϋπόθεση Εθνικής Κυριαρχίας

Δεν ευθύνομαι και δεν πληρώνω την κρίση τους. Να πληρώσουν οι πολιτικοί που την δημιούργησαν

Δυνάμεις της Κοινωνίας

Our main concern is to help environmental policies and save fossil fuel cost, helping planet’s salvation through application of antioxidising methods like the Effective Microorganisms EM technology.
Παράλληλα, οικολογικά θέματα όπως η χρήση πράσινων πηγών ενέργειας, περιβαλλοντικά συστήματα αναγέννησης εδαφών με τεχνολογίες Ενεργών Μικροοργανισμών ΕΜ, η απεξάρτηση από τα ορυκτά καύσιμα και γενικά η ανάπτυξη με σεβασμό στο περιβάλλον, το σπίτι μας ΓΗ.

7 Δεκεμβρίου 2008

Θέμα: Φορολογική Συνείδηση

Φορολογική συνείδηση είναι έννοια αμοιβαίας ευθύνης τόσο για τους πολίτες όσο και για την δημόσια διοίκηση.

Ερωτάται λοιπόν ο Κος Αλογοσκούφης αν κατά την γνώμη του η διοίκηση έχει φορολογική συνείδηση ότι δηλαδή με τους εισπρατόμενους φόρους κάνει σωστή οικονομική διαχείριση.

Αν ναι, τότε έχει δικαίωμα να απαιτεί από τους πολίτες να μην αποφεύγουν να τους πληρώνουν.

Αν όμως όχι, οφείλει πρώτα να εξασφαλίσει την είσπραξη όλων των ποσών που καταχράστηκαν διάφοροι σε συνεργασία με επίορκους πολιτικούς και δημόσιους υπαλλήλους και ύστερα να ομιλεί περί φορολογικής συνείδησης των πολιτών.

Εκτιμάται ότι τα ποσά - προϊόντα κλοπής των καταχραστών είναι πολλά δισεκατομμύρια € ετησίως.

Η ενοχή της διοίκησης στην κακοδιαχείριση αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι περιμένει υποκριτικά από την κορεσμένη με υποθέσεις δικαιοσύνη να εκκαθαρίσει διάφορες υποθέσεις διαφθοράς ενώ θα μπορούσε να πάρει άμεσα διοικητικά μέτρα και να αντικαθιστά κάθε ύποπτο διαφθοράς, σε αναμονή απόδοσης ευθυνών από την δικαιοσύνη.

Διότι προέχει το δημόσιο και όχι το ιδιωτικό συμφέρον, όπως π.χ. των διάφορων διευθυντών υπηρεσιών ή ΔΕΚΟ με δοτή από την κυβέρνηση εξουσία.

Με μία τέτοια ένοχη διοίκηση ο Κος Αλογοσκούφης δεν δικαιούται να επικαλείται την φορολογική συνείδηση των πολιτών !

Θεωρούμε μάλιστα ότι η τελευταία ''καμπάνια'' του περί φορολογικής συνείδησης δεν είναι παρά στάχτη στα μάτια για επερχόμενη νέα φορομπηχτική θύελλα !

Δεν υπάρχουν σχόλια: