Εγκαθίδρυση Δημοκρατίας = Θεσμοποίηση της Κοινωνίας

Εγκαθίδρυση Δημοκρατίας = Θεσμοποίηση της Κοινωνίας
Εγκαθίδρυση Δημοκρατίας = Θεσμοποίηση της Κοινωνίας = Προϋπόθεση Εθνικής Κυριαρχίας

Δεν ευθύνομαι και δεν πληρώνω την κρίση τους. Να πληρώσουν οι πολιτικοί που την δημιούργησαν

Δυνάμεις της Κοινωνίας

Our main concern is to help environmental policies and save fossil fuel cost, helping planet’s salvation through application of antioxidising methods like the Effective Microorganisms EM technology.
Παράλληλα, οικολογικά θέματα όπως η χρήση πράσινων πηγών ενέργειας, περιβαλλοντικά συστήματα αναγέννησης εδαφών με τεχνολογίες Ενεργών Μικροοργανισμών ΕΜ, η απεξάρτηση από τα ορυκτά καύσιμα και γενικά η ανάπτυξη με σεβασμό στο περιβάλλον, το σπίτι μας ΓΗ.

20 Δεκεμβρίου 2008

ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ !

Το είδαμε κι’ αυτό !


Μέχρι πρότεινος σύμβουλος του Πρωθυπουργού και Υπουργός του να αποδεικνύεται πρωταγωνιστής στο κύκλωμα ναρκωτικών της Κρήτης. Και δεν είναι ο μόνος πολιτικός στην Κρήτη βέβαια.

Τέτιοι Πρωθυπουργοί διοικούν την Χώρα !

Αν αυτό είναι καθεστώς Δημοκρατίας, τότε καλλίτερα να μην πάρομε.

Να ξεκουμπιστούν όλοι, και οι 300 !

Στα τσακίδια ! Εξ’ άλλου, και οι 300 έκαναν την προεκλογική τους εκστρατεία με τα κλεμμένα της Ζήμενς. Αυτό έχει ήδη αποδειχτεί στην Γερμανία. Άρα είναι παράνομοι και αυτοί και οι νόμοι που ψηφίζουν. Τους οποίους άλλωστε δεν τους σέβονται ούτε οι ίδιοι !

Να παραιτηθούν λοιπόν, κι’ αμέσως μετά να γίνουν εκλογές με απλή αναλογική.

Με το ισχύον και με το επόμενο εκλογικό σύστημα φαλκιδεύεται συστηματικά η λαική θέληση και εγκλωβίζονται εκατοντάδες χιλιάδες ψηφοφόροι στη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, θύματα εκβιαστικών διλημμάτων για δήθεν ισχυρές αυτοδυναμίες και άλλα ευτράπελα.

Βλέπομε τον ‘’αυτοδύναμο’’ κύριο Καραμανλή και τα χάλια του.

Μόνο με την γνήσια λαική ετυμηγορία που εξασφαλίζει η απλή αναλογική, χωρίς το δίλημα της χαμένης ψήφου, θα εκτονωθεί η λαική δυσφορία και εξέγερση.


Παράλληλα να δημευθεί όλη η περιουσία των Μοναστηριών και της Εκκλησίας που στο μεγαλύτερο μέρος είναι προιόν υφαρπαγής από τον Λαό και το Δημόσιο με την αγαστή σύμπραξη ''θεοφοβούμενων και ευσεβών'' πολιτικών. Το φαινόμενο του Εφραίμ δεν είναι παρά η κορυφή του παγόβουνου.

Για να πάψει να δανείζεται η χώρα. Και όχι να μας ζητάνε μονόπλευρη φορολογική συνείδηση !