Εγκαθίδρυση Δημοκρατίας = Θεσμοποίηση της Κοινωνίας

Εγκαθίδρυση Δημοκρατίας = Θεσμοποίηση της Κοινωνίας
Εγκαθίδρυση Δημοκρατίας = Θεσμοποίηση της Κοινωνίας = Προϋπόθεση Εθνικής Κυριαρχίας

Δεν ευθύνομαι και δεν πληρώνω την κρίση τους. Να πληρώσουν οι πολιτικοί που την δημιούργησαν

Δυνάμεις της Κοινωνίας

Our main concern is to help environmental policies and save fossil fuel cost, helping planet’s salvation through application of antioxidising methods like the Effective Microorganisms EM technology.
Παράλληλα, οικολογικά θέματα όπως η χρήση πράσινων πηγών ενέργειας, περιβαλλοντικά συστήματα αναγέννησης εδαφών με τεχνολογίες Ενεργών Μικροοργανισμών ΕΜ, η απεξάρτηση από τα ορυκτά καύσιμα και γενικά η ανάπτυξη με σεβασμό στο περιβάλλον, το σπίτι μας ΓΗ.

27 Δεκεμβρίου 2014

Ένοπλες Δυνάμεις και τεχνητά συμπλέγματα ενοχής

Οι πολιτικοί της μεταπολίτευσης κατάφεραν την δικιά τους προδοσία της Κύπρου, μέσω του πράκτορα τους Ιωαννίδη, να την φορτώσουν στην χούντα. Όχι βέβαια ότι η Χούντα ήταν άμοιρη ευθυνών. Αν όχι, ας ανοίξουν τον φάκελο της Κύπρου κι' ας μας διαψεύσουν.
Έχουν έτσι αδρανοποιήσει τους στρατιωτικούς που ενώ έχουν ορκιστεί να φυλάγουν το Έθνος από τις επιβουλές των συνωμοτών και εχθρών του, δεν εμποδίζουν σήμερα τους ανθέλληνες πολιτικούς που καταστρέφουν την Ελληνική Κοινωνία λεηλατώντας την ζωή, τα δικαιώματα και τις περιουσίες των Ελλήνων.
Οι πολιτικοί είναι είτε εβραϊκής καταγωγής είτε μασόνοι, όργανα όλοι αυτών που σκοπό έχουν την παγκόσμια διακυβέρνηση και οι ιδέες περί Δημοκρατίας όπως ο Ελληνισμός τις εξέφρασε, τους είναι εμπόδιο. Θυμηθείτε επίσης ποιοι υποστήριξαν το σχέδιο Αννάν, οι σοσιαλιστές, οι αριστεροί του ΣΥΡΙΖΑ και μέρος της Δεξιάς, η πλειοψηφία των πολιτικών του Κοινοβουλευτισμού, μιας δήθεν Δημοκρατίας που δεν είναι παρά Ολιγαρχία και μάλιστα ανθελλήνων.
Διαβάστε τις "μεγάλες απάτες" βιβλίο του Στρατηγού Αυφαντή και παράλληλα να θυμηθούν τον όρκο τους όλοι αυτοί οι εν ενεργεία στους οποίους η πατρίδα εμπιστεύθηκε τα μέσα να την προστατεύουν. 
Δεν είναι απαραίτητο να αναλάβουν την πολιτική εξουσία όπως ο Παπαδόπουλος. Μπορούν κάλλιστα να συγκαλέσουν Συντακτική Εθνοσυνέλευση την στιγμή που το Σύνταγμα έχει πλέον καταργηθεί πραξικοπηματικά ήδη από την Άνοιξη του 2010.

Μια συντακτική εθνοσυνέλευση που θα εγκαθιδρύσει Δημοκρατία όπου η Κοινωνία θα είναι θεσμός.
Σχετικά περί Δημοκρατίας τα πονήματα Ελλήνων πολιτικών επιστημόνων όπως ο Δρ Γ Κοντογιώργης και του Γάλλου Ετιέν Σουάρ στο http://youtu.be/Z9NfVzmjvhY





Δεν υπάρχουν σχόλια: