Εγκαθίδρυση Δημοκρατίας = Θεσμοποίηση της Κοινωνίας

Εγκαθίδρυση Δημοκρατίας = Θεσμοποίηση της Κοινωνίας
Εγκαθίδρυση Δημοκρατίας = Θεσμοποίηση της Κοινωνίας = Προϋπόθεση Εθνικής Κυριαρχίας

Δεν ευθύνομαι και δεν πληρώνω την κρίση τους. Να πληρώσουν οι πολιτικοί που την δημιούργησαν

Δυνάμεις της Κοινωνίας

Our main concern is to help environmental policies and save fossil fuel cost, helping planet’s salvation through application of antioxidising methods like the Effective Microorganisms EM technology.
Παράλληλα, οικολογικά θέματα όπως η χρήση πράσινων πηγών ενέργειας, περιβαλλοντικά συστήματα αναγέννησης εδαφών με τεχνολογίες Ενεργών Μικροοργανισμών ΕΜ, η απεξάρτηση από τα ορυκτά καύσιμα και γενικά η ανάπτυξη με σεβασμό στο περιβάλλον, το σπίτι μας ΓΗ.

23 Δεκεμβρίου 2014

Μια πρόταση για στόχευση - προσέγγιση των ψηφοφόρων που απορρίπτουν το σημερινό καθεστώς

Μια πρόταση για στόχευση - προσέγγιση των ψηφοφόρων που απορρίπτουν το σημερινό καθεστώς και είτε απέχουν είτε ψηφίζουν κόμματα και κινήματα Δημοκρατίας εξωκοινοβουλευτικά.

Περίπτωση καθόδου μας στις επόμενες εκλογές σε συνεργασία με άλλα κινήματα και κόμματα.

Οι καχυποψίες, οι αγκυλώσεις των ιδεολογημάτων, και οι κόκκινες γραμμές που συνήθως προκύπτουν στην περίπτωση προσπάθειας σύστασης Μετώπου με άλλα κόμματα και κινήματα μπορούν να απαλειφθούν αν και οι άλλοι δεχθούν σαν ικανό στόχο την εγκαθίδρυση Δημοκρατίας και παράλληλα συμφωνήσουν όλοι στα βασικά χαρακτηριστικά της, δηλαδή ότι οι ενεργοί πολίτες νομοθετούν και ανακλητοί κληρωτοί εκτελούν και διοικούν.
Με αυτόν τον τρόπο όλες οι ιδεολογικές πεποιθήσεις και προτιμήσεις θα εκφραστούν μέσα από την λειτουργία του Δήμου όπως παραπάνω συνοπτικά περιγράφεται, έτσι ώστε να μην χρειαστεί από τώρα να συμφωνήσουμε όλοι σε πρακτικές και πολιτικές αφού αυτό θα είναι θέμα του Δήμου να το αποφασίζει κάθε φορά.
Θα πρέπει να συμφωνήσουμε με τις άλλες παρατάξεις που προσεγγίζουμε, ότι σε καθεστώς ολιγαρχίας όπως αυτό που επικρατεί σήμερα, υπάρχει διάχυτος ο παραλογισμός του τεχνητού διλήμματος αριστερά-δεξιά και ότι είναι αυτή η διαίρεση που συντηρεί το καθεστώς ολιγαρχίας. 
Ότι έτσι βοηθάμε άθελα μας στο να ανακυκλώνεται η κακομοιριά του καθεστώτος και να υπηρετείται ο φασισμός του.
Ότι ένα πρέπει να είναι το ζητούμενο: η εγκαθίδρυση Δημοκρατίας.
Αυτό αναλύεται από Δημοκράτες διανοητές όπως ο Δρ Γιώργος Κοντογιώργης, ο Etienne Chouard στην Γαλλία και άλλοι.
Στην Δημοκρατία το μικρό ποσοστό των πλουσίων έχουν την ίδια μικρή πιθανότητα να είναι στην εκτελεστική εξουσία. Ακόμη όμως και σ' αυτή την περίπτωση έχουν να εφαρμόζουν τους νόμους των πολιτών, να υπηρετούν την Κοινωνία δηλαδή, αλλιώς ανακαλούνται και τιμωρούνται.
Το συμφέρον του συνόλου της Κοινωνίας είναι πάνω απ' όλα.

Περίπτωση μη καθόδου μας στις επόμενες εκλογές
(στην περίπτωση που δεν επιτευχθεί η ως άνω συνεργασία με άλλα κινήματα με πρόταγμα την Δημοκρατία)

Αν λάβουμε υπ’ όψιν μας τα υψηλά ποσοστά αποχής στις εκλογές τελευταία, η περίπτωση του πολίτη που διακατέχεται από τη λογική ανατροπής μέσω των εκλογών δεν είναι πλέον ο κανόνας.
Το ποσοστό θα ήταν πολύ μεγαλύτερο αν δεν απείχαμε απλώς αδρανώντας κατά την προεκλογική περίοδο αλλά αντίθετα, αν προεκλογικά κάναμε έναν αγώνα δυναμικής αποχής, να διαφωτίσουμε δηλαδή τους πολίτες ότι οι εκλογές που οργανώνει το καθεστώς μόνο σκοπό έχουν να του προσδώσουν δημοκρατικά χαρακτηριστικά την στιγμή που στην πραγματικότητα δεν είναι παρά μια ολιγαρχία που μετέρχεται φασιστικές μεθόδους για την συνέχιση της καταλήστευσης της χώρας και των πολιτών της.
Χαρακτηριστική είναι και η σχετική αναφορά του Δρα Γιώργου Κοντογιώργη: «Το σύστημα αυτό παράγει πολιτικούς-σκουπίδια».
Με τον τρόπο αυτό θα αιτιολογήσουμε πλήρως την μη συμμετοχή μας στη διαδικασία των νόθων αυτών εκλογών, ώστε να πείσουμε τους εκλογείς ότι δεν απέχουμε αδιαφορώντας αλλά το αντίθετο: απέχουμε από τις στημένες εκλογές αγωνιζόμενοι για την εγκαθίδρυση Δημοκρατίας ως μόνης προοπτικής απελευθέρωσης και απαλλαγής από τα δεσμά των τοκογλύφων. Έτσι μόνο δεν θα τους απογοητεύσουμε ενώ θα αποφύγουμε την κόπωση των μελών μας και την επακολουθούσα απογοήτευση.
Έτσι μια τέτοια απόφασή μας θα διαφυλάσσει την αγωνιστικότητα, την ενότητα, ενώ θα αναβαθμίσει τη δυναμική μας στην κοινωνία.

Ας είναι το σύνθημα και ταυτότητα μας:
Η Δημοκρατία είναι προϋπόθεση Εθνικής Κυριαρχίας και αντίστροφα.
Εθνική Οικονομία είναι προϋπόθεση επιβίωσης και προκοπής των πολιτών, αδύνατη όμως χωρίς Εθνική Κυριαρχία.


Δεν υπάρχουν σχόλια: