Εγκαθίδρυση Δημοκρατίας = Θεσμοποίηση της Κοινωνίας

Εγκαθίδρυση Δημοκρατίας = Θεσμοποίηση της Κοινωνίας
Εγκαθίδρυση Δημοκρατίας = Θεσμοποίηση της Κοινωνίας = Προϋπόθεση Εθνικής Κυριαρχίας

Δεν ευθύνομαι και δεν πληρώνω την κρίση τους. Να πληρώσουν οι πολιτικοί που την δημιούργησαν

Δυνάμεις της Κοινωνίας

Our main concern is to help environmental policies and save fossil fuel cost, helping planet’s salvation through application of antioxidising methods like the Effective Microorganisms EM technology.
Παράλληλα, οικολογικά θέματα όπως η χρήση πράσινων πηγών ενέργειας, περιβαλλοντικά συστήματα αναγέννησης εδαφών με τεχνολογίες Ενεργών Μικροοργανισμών ΕΜ, η απεξάρτηση από τα ορυκτά καύσιμα και γενικά η ανάπτυξη με σεβασμό στο περιβάλλον, το σπίτι μας ΓΗ.

26 Ιανουαρίου 2013

Το Εθνικό Νόμισμα του Κου Τσίπρα


Μετά την χθεσινή συνέντευξη του Κυρίου Τσίπρα περί του ευρό δήθεν Εθνικού Νομίσματος, θα πρέπει να προσθέσομε την φωτογραφία του στο Πάνθεον των μνημονιακών.
Για την περίπτωση που είναι καλοπροαίρετος θα του απάνταγα ως εξής:
1 : Διεθνώς το Νόμισμα είναι εργαλείο οικονομικών συναλλαγών και άρα οικονομικής πολιτικής της Διοίκησης δηλαδή της Κυβέρνησης. Με δεδομένο ότι στις Δημοκρατίες μια Κυβέρνηση εξυπηρετεί τα συμφέροντα των πολιτών της χώρας και κατ’ επέκτασιν του Έθνους στο οποίο οι πολίτες ανήκουν, η οικονομική αυτή πολιτική πρέπει να είναι υπό τον έλεγχον της. Άρα και το εργαλείο οικονομικής πολιτικής, δηλαδή το Νόμισμα συναλλαγών των πολιτών αυτών.
2 : Η υπαγωγή της χώρας στο Ευρό από τους Σημίτη – Παπαδήμο έγινε δόλια, ήταν λάθος και με δεδομένο ότι οι συγκεκριμμένοι είναι αναμφισβήτητα όργανα ξένων δυνάμεων, προδοτική.
3 : Η έξοδος μας από το Ευρό είναι αντικείμενο προβληματισμού όσον αφορά από ποια Κυβέρνηση θα γίνει.
Πάντως σίγουρα, με το δεδομένο καθεστώς στο οποίο βλέπομε να διοικούν στενοί συνεργάτες του Σημίτη, όπως ο Στουρνάρας και ο Παπαδήμος μαζί με συνοδοιπόρους φανερούς και κρυφούς, αυτό θα ήταν πράγματι καταστροφικό, διότι δεν θα ήταν για εθνικό σκοπό οργανωμένη έξοδος.
4 : Προέχει η ανατροπή αυτού του πολιτικού συστήματος και η εγκαθίδρυση πραγματικής άμεσης Δημοκρατίας η οποία και θα αποφασίσει για μια Εθνική οικονομική πολιτική.
Όσοι δηλώνουν ανεπιφύλακτη υποταγή στο Γερμανικό ευρό είναι όργανα του χρηματοοικονομικού Καρτέλ συνέχειας του μεσο- και μετα-πολεμικού Καρτέλ IG FABER πετρελαίων-φαρμάκων-χημικών, στον ίδιο βαθμό όσο και οι λοιποί πραξικοπηματίες της Κυβέρνησης.
Το πιο δε λυπηρό είναι ότι για την υπαγωγή μας στο ευρό δεν θεωρεί δεδομένο ότι τουλ΄χιστον ήταν λάθος επιλογή αλλά είναι διατεθειμένος να το συζητήσει !
Φαίνεται ότι μετά τον ΓΑΠ και τον Σαμαρά το εθνοκτόνο σύστημα έχει και 3η εφεδρεία δυστυχώς, τον Κο Τσίπρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: