Εγκαθίδρυση Δημοκρατίας = Θεσμοποίηση της Κοινωνίας

Εγκαθίδρυση Δημοκρατίας = Θεσμοποίηση της Κοινωνίας
Εγκαθίδρυση Δημοκρατίας = Θεσμοποίηση της Κοινωνίας = Προϋπόθεση Εθνικής Κυριαρχίας

Δεν ευθύνομαι και δεν πληρώνω την κρίση τους. Να πληρώσουν οι πολιτικοί που την δημιούργησαν

Δυνάμεις της Κοινωνίας

Our main concern is to help environmental policies and save fossil fuel cost, helping planet’s salvation through application of antioxidising methods like the Effective Microorganisms EM technology.
Παράλληλα, οικολογικά θέματα όπως η χρήση πράσινων πηγών ενέργειας, περιβαλλοντικά συστήματα αναγέννησης εδαφών με τεχνολογίες Ενεργών Μικροοργανισμών ΕΜ, η απεξάρτηση από τα ορυκτά καύσιμα και γενικά η ανάπτυξη με σεβασμό στο περιβάλλον, το σπίτι μας ΓΗ.

23 Δεκεμβρίου 2012

Σύνταγματική εκτροπή και Γενοκτονία

Στην Πατρίδα μας την Ελλάδα σήμερα, ήδη από το 2010, έχομε συνεχείς παραβιάσεις τόσο του πνεύματος όσο και του γράμματος του ΣΥΝΤΆΓΜΑΤΟΣ ιδιαίτερα εγκληματικές με αποκορύφωμα τελευταία την παραχώρηση της Εθνικής Κυριαρχίας , μάλιστα με υπουργική απόφαση νομοθετικού περιεχομένου, ούτε καν απόφαση της Βουλής !
Έχομε 4 εκατομμύρια δυσπραγούντες και δεκάδες χιλιάδες εξ' αυτών λοιμοκτονούντες πολίτες και μία κυβέρνηση που δεν παίρνει κανένα μέτρο πρόνοιας ως οφείλει εκ του θεμελιώδους νόμου της Δημοκρατίας.
Αντίθετα, με το υπό ψήφιση φορολογικό νέο νομοσχέδιο, δημιουργεί εμπόδια ακόμη και στην λειτουργία φιλανθρωπικών σωματείων όπου άγρια φορολογούμενοι πολίτες που ακόμη το μπορούν, προσφέρουν εθελοντικά από το υστέρημα τους για την ανακούφιση των χειμαζόμενων συμπολιτών τους.
Έχομε δηλαδή όλα τα χαρακτηριστικά μιας Γενοκτονίας του Ελληνικού Λαού από μια Κυβέρνηση που ως αποκλειστική της προτεραιότητα έχει την εξυπηρέτηση του διεθνούς χρηματιστικού κεφαλαίου.
Ο ορισμός του Φασισμού που πρότεινε ο Γκεόργκι Δημητρόφ, η 3η Διεθνής το 1935 τον υιοθέτησε και ακόμη μέχρι σήμερα είναι γενικότερα αποδεκτός, αναφέρει ότι:
ΦΑΣΙΣΜΟΣ είναι η πιο ανοιχτά τρομοκρατική δικτατορία, των πιο αντιδραστικών, σοβινιστικών και ιμπεριαλιστικών στοιχείων του χρηματιστικού κεφαλαίου”
Επομένως οι πολιτικές αυτής της Κυβέρνησης έχουν όλα τα χαρακτηριστικά του Φασισμού και άρα νομιμοποιείται όποιος πατριώτης και με βάση το άρθρο 120 του Συντάγματος, χρησιμοποιήσει τα μέσα ισχύος που ενδεχόμενα η πατρίδα του έχει εμπιστευτεί, ο ίδιος δε έχει ορκιστεί γιατό, ώστε να σταματήσει (arrest them) τους φασίστες πραξικοπηματίες. Στην συνέχεια δε να τους παραδώσει σε ad hoc Εθνοσυνέλευση πολιτών που θα τους δικάσει. Στην ίδια Εθνοσυνέλευση που θα προχωρήσει στην συνέχεια σε Σώμα αιρετών και κληρωτών για την σύνταξη και ψήφιση Νέου Δημοκρατικού Συντάγματος με βάσει το Ελληνικό Σύστημα Δημοκρατίας και όχι το Αγγλικής εμπνεύσεως αυτοκρατορικό σύστημα αντιπροσωπευτικής δημοκρατίας που νομοτελειακά καταλήγει σε ολιγαρχία και χρεοκρατία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: