Εγκαθίδρυση Δημοκρατίας = Θεσμοποίηση της Κοινωνίας

Εγκαθίδρυση Δημοκρατίας = Θεσμοποίηση της Κοινωνίας
Εγκαθίδρυση Δημοκρατίας = Θεσμοποίηση της Κοινωνίας = Προϋπόθεση Εθνικής Κυριαρχίας

Δεν ευθύνομαι και δεν πληρώνω την κρίση τους. Να πληρώσουν οι πολιτικοί που την δημιούργησαν

Δυνάμεις της Κοινωνίας

Our main concern is to help environmental policies and save fossil fuel cost, helping planet’s salvation through application of antioxidising methods like the Effective Microorganisms EM technology.
Παράλληλα, οικολογικά θέματα όπως η χρήση πράσινων πηγών ενέργειας, περιβαλλοντικά συστήματα αναγέννησης εδαφών με τεχνολογίες Ενεργών Μικροοργανισμών ΕΜ, η απεξάρτηση από τα ορυκτά καύσιμα και γενικά η ανάπτυξη με σεβασμό στο περιβάλλον, το σπίτι μας ΓΗ.

10 Ιανουαρίου 2011

Μυστική Διπλοματία


Επιτρέψτε μου να σας υποβάλλω μια σκέψη μου ελπίζοντας ότι έτσι βοηθάω στην μελέτη των πολιτικών φαινομένων των ημερών και για δική σας εραιτέρω ανάλυση.

Υπόθεση εργασίας: Ο κος Γ Παπανδρέου στις κατ' ιδίαν συνολικά πολύωρες συνομιλίες του με τον Τούρκο ομόλογο του έχουν καταλήξει σε συμφωνίες που δεν θα μπορούσαν ακόμη να ανακοινώσουν, φοβούμενοι αντιδράσεις της κοινής γνώμης. Στην συνέχεια ενώπιον των Τούρκων διπλοματών και του ίδιου του συνομιλητή του κου Ερντοάν καταγγέλει την Τουρκική τακτική και τις παραβιάσεις στο Αιγαίο με τον Κο Ερντοάν να μην χάνει το ύφος ικανοποίησης από την πρόοδο των διαπραγματεύσεων του με τον Κο Παπανδρέου και με τον Κο Νταβούτογλου να συνεχίζει να επιβεβαιώνει ότι με την Ελλάδα κάνομε ήδη μπίζνες.

Υπ' όψιν ότι ο Κος Παπανδρέου συνεχίζει να αναφέρει ως θέμα προς επίλυσιν το ξεπερασμένο πλέον θέμα της υφαλοκρηπίδας στο Αιγαίο, ενώ ο καθορισμός των ΑΟΖ θα έπρεπε να είναι το θέμα, και όχι βέβαια μόνο στο Αιγαίο !

Μήπως γιαυτό η αναγγελία υπαγωγής μας στο μηχανισμό στήριξης και απώλειας “μέρους” της Εθνικής μας κυριαρχίας έγινε από το Καστελόριζο ?

Μήπως, το εξάλλου μάλλον πτωχό σε υδρογονάνθρακες, Αιγαίο υπερπροβάλλεται για να ξεχνάμε το εκτός Αιγαίου Καστελόριζο και την τεράστια σημασία του για τον καθορισμό της Ελληνικής ΑΟΖ σε περιοχές πλουσιότατες σε φυσικό αέριο ? Τυχαίο ?

Φανταστείτε με βάση πάντα την αρχική υπόθεση εργασίας να έχουν ξεπουληθεί εθνικά μας συμφέροντα και τα ΜΜΕ να πανηγυρίζουν για το ότι ο κος Παπανδρέου τα είπε χύμα, σταράτα και με θάρρος στους Τούρκους !


ΥΓ: Εάν οι παραπάνω υποθέσεις εκλειφθούν ως υπερβολικές, παρακαλώ ας ληφθεί υπ’ όψιν ότι έχομε να κάνομε με μυστική διπλοματία εκ μέρους του πρωθυπουργού, παράτυπη και αντισυνταγματική, γεγονός το οποίο προσπαθεί πιθανότατα να διασκεδάσει με επικοινωνιακές μεθοδεύσεις του τύπου "τους τα είπα έξω από τα δόντια" !.

Δεν υπάρχουν σχόλια: