Εγκαθίδρυση Δημοκρατίας = Θεσμοποίηση της Κοινωνίας

Εγκαθίδρυση Δημοκρατίας = Θεσμοποίηση της Κοινωνίας
Εγκαθίδρυση Δημοκρατίας = Θεσμοποίηση της Κοινωνίας = Προϋπόθεση Εθνικής Κυριαρχίας

Δεν ευθύνομαι και δεν πληρώνω την κρίση τους. Να πληρώσουν οι πολιτικοί που την δημιούργησαν

Δυνάμεις της Κοινωνίας

Our main concern is to help environmental policies and save fossil fuel cost, helping planet’s salvation through application of antioxidising methods like the Effective Microorganisms EM technology.
Παράλληλα, οικολογικά θέματα όπως η χρήση πράσινων πηγών ενέργειας, περιβαλλοντικά συστήματα αναγέννησης εδαφών με τεχνολογίες Ενεργών Μικροοργανισμών ΕΜ, η απεξάρτηση από τα ορυκτά καύσιμα και γενικά η ανάπτυξη με σεβασμό στο περιβάλλον, το σπίτι μας ΓΗ.

30 Νοεμβρίου 2010

Δεν.. ..τόλμησαν !


Ακούω ότι οι έλληνες πολιτικοί δεν τόλμησαν ώστε η πατρίδα να εκμεταλλευτεί τον ορυκτό της πλούτο.
Φοβούμαι η αλήθεια είναι πολύ πιο τρομακτική: απλά τον κρατάνε άθικτο για να τον ξεπουλήσουν προς ίδιο όφελος. Γι' αυτό μας έσπρωξαν εξ' άλλου άρον-άρον στις αγκάλες του ΔΝΤ.
Μετά την προδοτικά καταστρεπτική τους πολιτεία της τελευταίας 30ετίας τι καλλίτερο μπορούμε να περιμένομε από την πολιτική συμμορία της πλατείας Συντάγματος ?.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σχετικά με τον ορυκτό πλούτο μας σε μέταλλα και υδρογονάνθρακες ως φαίνεται θα μπορούσαν να εξοφλήσουν το χρέος της χώρας.
Με τον Νόμο 2593/1998 η τότε Κυβέρνηση κατάργησε τον δημόσιο χαρακτήρα του φορέα διαχείρησης υδρογονανθράκων και πρακτικά ακύρωσε μια διαδικασία αξιοποίησης που είχε ήδη αρχίσει.
http://www.epikaira.gr/epikairo.php?id=2762&category_id=86
http://www.epikaira.gr/epikairo.php?id=3664&category_id=0
Το να περιμένει κανείς από το σημερινό πολιτικό σύστημα το ξερίζωμα του πελατειακού και κομματικού κράτους με ελεγκτές τους εργατοπατέρες των ΔΕΚΟ, ισοδυναμεί με φαντασίωση.

gvam44 είπε...

Οι θύτες αυτού του εγκλήματος κυκλοφορούν σήμερα στα βουλευτικά έδρανα !