Εγκαθίδρυση Δημοκρατίας = Θεσμοποίηση της Κοινωνίας

Εγκαθίδρυση Δημοκρατίας = Θεσμοποίηση της Κοινωνίας
Εγκαθίδρυση Δημοκρατίας = Θεσμοποίηση της Κοινωνίας = Προϋπόθεση Εθνικής Κυριαρχίας

Δεν ευθύνομαι και δεν πληρώνω την κρίση τους. Να πληρώσουν οι πολιτικοί που την δημιούργησαν

Δυνάμεις της Κοινωνίας

Our main concern is to help environmental policies and save fossil fuel cost, helping planet’s salvation through application of antioxidising methods like the Effective Microorganisms EM technology.
Παράλληλα, οικολογικά θέματα όπως η χρήση πράσινων πηγών ενέργειας, περιβαλλοντικά συστήματα αναγέννησης εδαφών με τεχνολογίες Ενεργών Μικροοργανισμών ΕΜ, η απεξάρτηση από τα ορυκτά καύσιμα και γενικά η ανάπτυξη με σεβασμό στο περιβάλλον, το σπίτι μας ΓΗ.

17 Νοεμβρίου 2010

Αναβάθμιση


Συγχαίρω κατ' αρχάς τον Κο Καμίνη για την εκλογή του, αλλά ας μην ξεχνάμε ότι εκλέχτηκε μόνο με το 15% περίπου του εκλογικού σώματος, γεγονός που θέτει εν αμφιβόλω την αντιπροσωπευτικότητα της όλης εκλογικής διαδικασίας.
Θα περίμενα ειδικά από τον Κο Καμίνη ως τέως συνήγορο του πολίτη να δείξει μεγαλύτερη ευαισθησία ως προς τα δικαιώματα των πολιτών για γνήσια εκπροσώπιση και αντιπροσωπευτικότητα.
Την στιγμή που η κοινή γνώμη διψάει για κάποιο παράδειγμα ηθικού ύψους από τους πολιτικούς, θα μπορούσε σε συννεννόηση και με τον αντίπαλο του Κο Κακλαμάνη να ζητήσουν μαζί την επανάληψη της εκλογικής διαδικασίας, δηλώνοντας παράλληλα και οι δύο ότι αποποιούνται κάθε εξάρτησης από κόμματα και ζητάνε από τους Αθηναίους απλά να επιλέξουν με βάση την προσωπικότητα του καθενός και τα προγράμματα τους για την Αθήνα.

Προσωπικά δηλώνω ότι στην περίπτωση αυτή δεν θα ψήφιζα ξανά λευκό/άκυρο, πιστεύω δε ότι και η συμετοχή των πολιτών της Αθήνας θα ξεπερνούσε το 70%, ενώ παράλληλα θα αναβαθμιζότανε ηθικά το όλο πολιτικό σύστημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: