Εγκαθίδρυση Δημοκρατίας = Θεσμοποίηση της Κοινωνίας

Εγκαθίδρυση Δημοκρατίας = Θεσμοποίηση της Κοινωνίας
Εγκαθίδρυση Δημοκρατίας = Θεσμοποίηση της Κοινωνίας = Προϋπόθεση Εθνικής Κυριαρχίας

Δεν ευθύνομαι και δεν πληρώνω την κρίση τους. Να πληρώσουν οι πολιτικοί που την δημιούργησαν

Δυνάμεις της Κοινωνίας

Our main concern is to help environmental policies and save fossil fuel cost, helping planet’s salvation through application of antioxidising methods like the Effective Microorganisms EM technology.
Παράλληλα, οικολογικά θέματα όπως η χρήση πράσινων πηγών ενέργειας, περιβαλλοντικά συστήματα αναγέννησης εδαφών με τεχνολογίες Ενεργών Μικροοργανισμών ΕΜ, η απεξάρτηση από τα ορυκτά καύσιμα και γενικά η ανάπτυξη με σεβασμό στο περιβάλλον, το σπίτι μας ΓΗ.

29 Σεπτεμβρίου 2010

Κατοχικοί Δημοσιογράφοι

Δυστυχώς, οι Έλληνες δημοσιογράφοι έχουν κατά μεγάλη τους πλειοψηφία συστρατευτεί με τα συμφέροντα της κομματοκρατίας, με την έννοια που δίνει στον όρο και ο Δάσκαλος Χρήστος Γιανναράς.

Τελευταίο σύμπτωμα και η συγχορδία του γκρουπ Σκάι-Καθημερινής ότι το Ελληνικό Δημόσιο δεν ζημιώθηκε από τις ανταλλαγές του Βατοπεδίου.

Περιορίζουν έτσι το θέμα στο αληθινό μεν γεγονός ίσης αξίας ανταλλασομένων ενώ αποσιωπούν το αληθινό επίσης γεγονός της παραίτησης του Ελληνικού Δημοσίου από ευνοική για το Δημόσιο δικαστική απόφαση που αρνείται την κυριότητα της Μονής επί της Λίμνης Βισθωνίδας. Παραίτηση προφανώς κατ' εντολήν του Κου Κώστα Καραμανλή.

Είμαστε δηλαδή δυστυχώς μάρτυρες μιας συγχορδίας του κατά τα άλλα σοβαρού δημοσιογραφικού γκρουπ που δυστυχώς με απογοητεύει τα μάλα, συγχρονισμένη μάλιστα και με την κλήτευση του Κοινοβουλίου προς τον Κύριο Καραμανλή.

Κλήτευση την οποία έγραψε στα παλαιότερα των υποδημάτων του μη καταδεχόμενος να καταθέσει αυτπροσώπως ώστε να εξασφαλιστεί το αυτονόητο, να απαντήσει δηλαδή στις ερωτήσεις των μελών της Επιτροπής.

Αλήθεια με βάση ποιο νόμο ένας απλός σήμερα βουλευτής μπορεί να προσβάλλει τόσο σκαιά το Κοινοβούλιο ?

Αλλά θα μου πείτε ποιο Κοινοβούλιο ?

Οίκο συναλλαγής το κατάντησαν.


2 σχόλια:

gvam44 είπε...

Δεν αμφισβητώ το έργο του Πατριαρχείου αλλά για μένα προέχει να ζω σε μια χώρα ευνομούμενη, όπου εφαρμόζονται οι Νόμοι.
Το Πατριαρχείο έχει τουλάχιστον τις ΗΠΑ σύμμαχο, η Ελλάδα φοβούμαι σήμερα κανέναν ! Μόνο τους πιστωτές που φροντίζουν τα λεφτά τους καταχρεώνοντας ακόμα περισσότερο τον Ελληνικό Λαό !
Ακόμη και φίλοι, που έχουν αντίθετη γνώμη με εθνικά κίνητρα, παραδέχονται ότι η διαδικασία ήταν μεμπτή.
Δεν υπήρχε άραγε νόμιμος τρόπος το Ελληνικό Δημόσιο να ενισχύσει οικονομικά το Πατριαρχείο με ενίσχυση ισόποση της περίφημης ανταλλαγής ?
Ας σκεφτούμε λίγο την Εθνική ζημιά αν η Τουρκία μας κατηγορήσει ότι ύπουλα και παράνομα προσπαθήσαμε να ενισχύσομε το Πατριαρχείο ! Ή νομίζετε ότι η Τουρκία δεν γνωρίζει ήδη όλες τις λεπτομέρειες ?
Επί πλέον και η ζημιά του Πατριαρχείου βέβαια ως υποκείμενου στην Τουρκική Νομοθεσία !
Τέτοιες ενέργειες κατά την ταπεινή μου γνώμη είναι είτε αφελείς είτε Εθνικά ύποπτες.
Η πολιτική συντεχνία ΠΑΣΟΚ-ΝΔ είναι υπόλογη και πρώτα βέβαια το ΠΑΣΟΚ, ενώ και η διαχείρηση του προβλήματος από την ΝΔ την καθιστά συνυπεύθυνη.

gvam44 είπε...

Ουδείς από τους δημοσιογράφους που εκπροσώπησαν τα κανάλια τους στην περίφημη πολυκαναλική συνέντευξη του πρωθυπουργού δεν ρώτησε το πλέον σημαντικό: Με ποιο δικαίωμα υπέγραψε την παραχώρηση της Εθνικής κυριαρχίας της χώρας στους πιστωτές ?
Ακόμη και η ψήφιση στην Βουλή είναι παράνομη αφού χρειαζόταν ενισχυμένη πλειοψηφία 180 βουλευτών ! Άρα το Μνημόνιο είναι άκυρο ! Συνιστούν άρα αυτές οι ενέργειες και παραλήψεις το αδίκημα της εσχάτης προδοσίας, ναι ή όχι ?
Το γεγονός ότι τόσο σημαντικά θέματα οι δημοσιογράφοι τα παράβλεψαν τους καθιστά συνυπεύθυνους στην εσχάτη προδοσία και δικαιολογεί απόλυτα τον τίτλο των "κατοχικών δημοσιογράφων" !