Εγκαθίδρυση Δημοκρατίας = Θεσμοποίηση της Κοινωνίας

Εγκαθίδρυση Δημοκρατίας = Θεσμοποίηση της Κοινωνίας
Εγκαθίδρυση Δημοκρατίας = Θεσμοποίηση της Κοινωνίας = Προϋπόθεση Εθνικής Κυριαρχίας

Δεν ευθύνομαι και δεν πληρώνω την κρίση τους. Να πληρώσουν οι πολιτικοί που την δημιούργησαν

Δυνάμεις της Κοινωνίας

Our main concern is to help environmental policies and save fossil fuel cost, helping planet’s salvation through application of antioxidising methods like the Effective Microorganisms EM technology.
Παράλληλα, οικολογικά θέματα όπως η χρήση πράσινων πηγών ενέργειας, περιβαλλοντικά συστήματα αναγέννησης εδαφών με τεχνολογίες Ενεργών Μικροοργανισμών ΕΜ, η απεξάρτηση από τα ορυκτά καύσιμα και γενικά η ανάπτυξη με σεβασμό στο περιβάλλον, το σπίτι μας ΓΗ.

18 Οκτωβρίου 2010

Δελτίο τύπου του Πατριωτικού Μετώπου


Πατριωτικό Μέτωπο
Ακαδημίας 88
Αθήνα
Τηλ. Εκπροσώπου:
6980292626

Αθήνα, 18 Οκτωβρίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θερμή υποδοχή της αντιπροσωπείας του Πατριωτικού Μετώπου, σε Πύργο, Πάτρα, Αίγιο. Πάνω από 50 οι οργανώσεις του Κινήματος σε όλη την Ελλάδα. Στην Κρήτη το ΠΑΜ την ερχόμενη εβδομάδα.

Μέσα σε κλίμα αδελφοσύνης, ομόνοιας, αλληλοκατανόησης και κυρίως διάθεσης για ανατροπή της σημερινής άθλιας πραγματικότητας που βιώνει η Πατρίδα και ο Λαός μας από την κατοχική συμμαχία που κυβερνάει τον τόπο, ολοκληρώθηκαν οι επαφές της αντιπροσωπείας του Πατριωτικού Μετώπου, σε Πύργο, Πάτρα και Αίγιο.

Έλληνες πολίτες από όλες τις ιδεολογικοπολιτικές καταβολές, βρέθηκαν στις συναντήσεις, δήλωσαν την απόφασή τους να συμπαραταχθούν στον κοινό αγώνα κατά των νεοταξιτών, ενώ παράλληλα πύκνωσαν και δυνάμωσαν με την παρουσία αλλά και τη διάθεσή τους για καθημερινή δράση, τους Πυρήνες του Μετώπου.

Με δεδομένο το ιστορικό της Αργεντινής και τα πάθη της, όπως επίσης και τα πρότυπα αγώνα κατά των διεθνών τοκογλύφων και των εγχώριων διαχειριστών τους τα οποία διαμορφώνονται σήμερα σε Ισλανδία και Ουγγαρία, το Μέτωπο, διαμορφώνει πια, μια νέα πολιτική πραγματικότητα στην Ελλάδα. Με Πατριωτικούς Πυρήνες οι οποίοι έχουν ήδη σχηματίσει ένα πλαίσιο κοινωνικού συμβολαίου, μέσα από το οποίο,:
.............Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ ΤΟΥ ΠΑΜ  http://www.pamet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: