Εγκαθίδρυση Δημοκρατίας = Θεσμοποίηση της Κοινωνίας

Εγκαθίδρυση Δημοκρατίας = Θεσμοποίηση της Κοινωνίας
Εγκαθίδρυση Δημοκρατίας = Θεσμοποίηση της Κοινωνίας = Προϋπόθεση Εθνικής Κυριαρχίας

Δεν ευθύνομαι και δεν πληρώνω την κρίση τους. Να πληρώσουν οι πολιτικοί που την δημιούργησαν

Δυνάμεις της Κοινωνίας

Our main concern is to help environmental policies and save fossil fuel cost, helping planet’s salvation through application of antioxidising methods like the Effective Microorganisms EM technology.
Παράλληλα, οικολογικά θέματα όπως η χρήση πράσινων πηγών ενέργειας, περιβαλλοντικά συστήματα αναγέννησης εδαφών με τεχνολογίες Ενεργών Μικροοργανισμών ΕΜ, η απεξάρτηση από τα ορυκτά καύσιμα και γενικά η ανάπτυξη με σεβασμό στο περιβάλλον, το σπίτι μας ΓΗ.

17 Δεκεμβρίου 2009

Ένα σενάριο ως προσέγγιση εξήγησης της διεθνούς οικονομικής κρίσης

Ο πλούτος παγκόσμια σε κατοχή ισχυρών ιδιωτών είναι οφειλόμενος κατά μεγάλο μέρος στην εκμετάλλευση των ορυκτών καυσίμων. Για την οικονομία του λόγου έστω ΚΑΠΙΤΑΛ οι διαχειριστές αυτού του πλούτου.

Ο ΚΑΠΙΤΑΛ λοιπόν προβλέποντας την σταδιακή και αναγκαστική αντικατάσταση των ορυκτών καυσίμων προχώρησε αμυνόμενος στην δημιουργία μιας παγκόσμιας οικονομικής κρίσης με την βοήθεια οικονομικών και τραπεζικών συμβούλων των περίφημων ''χρυσών αγοριών'', οι οποίοι στην πραγματικότητα δεν έκαναν κανένα λάθος. Απλά εκτέλεσαν καλά την δουλειά που τους ανέθεσαν. Απόδειξη ότι συνεχίζουν να αμείβονται παχειλά από τα υποτιθέμενα θύματα τους, τις εταιρείες του χρηματοπιστωτικού τομέα.

Έτσι έχομε τον ΚΑΠΙΤΑΛ, ένα ισχυρό γκρούπ ιδιωτικών κεφαλαίων που ελέγχει, έστω 100 χρηματοπιστωτικά ιδρύματα. Στην συνέχεια τα ''χρυσά αγόρια'' με κατάλληλους χειρισμούς εμφανιζόμενους τεχνιέντως ως λαθεμένες εκτιμήσεις, δημιουργούν προβλήματα μεγαλύτερα ή μικρότερα σε, ας πούμε σε 60 από αυτές. Σε ύποπτη συνεργασία με τους πολιτικούς σε ΗΠΑ, Ευρώπη και Ασία ο ΚΑΠΙΤΑΛ πετυχαίνει ώστε οι κυβερνήσεις με λεφτά του προυπολογισμού τους να χρηματοδοτήσουν τα 60 προβληματικά χρηματοπιστωτικά ιδρύματα δήθεν ''για να τα σώσουν''.

Οι κυβερνήσεις όμως, ήδη υπερχρεωμένες, τα λεφτά αυτά τα δανείζονται από που? Μα από τον ΚΑΠΙΤΑΛ βεβαίως. Έτσι οι μη προβληματικές 40 τράπεζες του ΚΑΠΙΤΑΛ δανείζουν τις ίδιες αυτές κυβερνήσεις και κερδίζουν τόκους με τα λεφτά που οι ''διασωθείσες'' τράπεζες πήραν τσάμπα από τις κυβερνήσεις. Τώρα βέβαια, πως τα κυβερνητικά λεφτά θα περάσουν από τις 60 στις 40, έ γι' αυτό έχουν τα ''χρυσά αγόρια'' ! Αξιος ο μισθός τους. Παράλληλα οι ''πανέξυπνοι'' πολιτικοί ερίζουν ακόμη (βλέπε Ομπάμα, Μπράουν- Σαρκοζί) για το εάν θα περικοπούν τα μπόνους ή όχι των ''χρυσών αγοριών''! Το ερώτημα είναι εάν πράγματι είναι τόσο αφελείς ή μάλλον, μας κρύβουν την αλήθεια ? Έτσι εξ' άλλου καταφέρνουν να γίνονται τα ινδάλματα των ιδιωτών πολιτών που τους εκλέγουν σε Δύση και Ανατολή !

ΚΑΘΕ ΟΜΟΙΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ δυστυχώς δεν είναι ΤΥΧΑΙΑ !

Δεν υπάρχουν σχόλια: