Εγκαθίδρυση Δημοκρατίας = Θεσμοποίηση της Κοινωνίας

Εγκαθίδρυση Δημοκρατίας = Θεσμοποίηση της Κοινωνίας
Εγκαθίδρυση Δημοκρατίας = Θεσμοποίηση της Κοινωνίας = Προϋπόθεση Εθνικής Κυριαρχίας

Δεν ευθύνομαι και δεν πληρώνω την κρίση τους. Να πληρώσουν οι πολιτικοί που την δημιούργησαν

Δυνάμεις της Κοινωνίας

Our main concern is to help environmental policies and save fossil fuel cost, helping planet’s salvation through application of antioxidising methods like the Effective Microorganisms EM technology.
Παράλληλα, οικολογικά θέματα όπως η χρήση πράσινων πηγών ενέργειας, περιβαλλοντικά συστήματα αναγέννησης εδαφών με τεχνολογίες Ενεργών Μικροοργανισμών ΕΜ, η απεξάρτηση από τα ορυκτά καύσιμα και γενικά η ανάπτυξη με σεβασμό στο περιβάλλον, το σπίτι μας ΓΗ.

2 Ιουνίου 2009

Καταγελία στον Συνήγορο του Πολίτη για τις Ευρωεκλογές

ΕΝΤΥΠΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ

Προς το Συνήγορο του Πολίτη

(ΥΠΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΤΕΛΩΣ)

Φαξ 210 7292129

1. ΑΤΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ .........................................................................................

2. ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Kάθε σχετικά υπεύθυνο τμήμα της Δημόσιας Διοίκησης.

3. ΠΕΡΙΓΡΑΨΤΕ ΜΕ ΣΥΝΤΟΜΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΑΣ

Ως Έλληνας Πολίτης και Πολίτης της Ευρωπαικής Ένωσης θεωρώ ότι Ανώτατο πολιτικό μου δικαίωμα είναι να γνωρίζω το πρόγραμμα των υποψήφιων ευρωβουλευτών, είτε των ιδίων είτε των πολιτικών σχηματισμών τους οποίους μεν αυτοί εκπροσωπούν οι δε σχηματισμοί τους υποστηρίζουν.

Για την εκλογή της 7ης Ιουνίου δεν παρουσιάστηκαν ούτε αναλυτικά συζητήθηκαν τέτοια ως άνω εκλογικά προγράμματα από τους βασικότερους των υποψήφιων και πολιτικών σχηματισμών. Μάλιστα ακόμη και στην τηλεπαρουσίαση των θέσεων των πολιτικών αρχηγών της 28ης Μαίου 2009 το θέμα των θεμάτων που θα έχει να ασχοληθεί η επόμενη Ευρωβουλή ελάχιστα ή καθόλου απασχόλησε τους πολιτικούς αρχηγούς, ούτε καν στον χρόνο που είχαν στο τέλος να παρουσιάσουν τις σχετικές θέσεις τους και ανεξάρτητα από τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

Μάλιστα στον ιστότοπο του κυβερνώντος κόμματος της ΝΔ ακόμη και σήμερα παρουσιάζεται διακήρυξη για λάθος ευρωεκλογές του ….2004 για την Ευρώπη των ….25, στον σύνδεσμο http://www.nd.gr/DOCS/diakirixi.pdf !!!

Στον ίδιο ιστότοπο προβάλλεται για τις φετεινές Ευρωεκλογές μόνο η διακήρυξη ή πρόγραμμα του Ευρωπαικού Λαικού Κόμματος, το οποίο όμως δεν εκπροσωπεί κατ’ ανάγκην πάντοτε και τα συμφέροντα των Ελλήνων πολιτών.

Η ύπαρξη όμως προεκλογικού προγράμματος του Λαικού Κόμματος για τις Ευρωεκλογές του 2009 αποδεικνύει και το βάσιμο της απαίτησης μου.

Ανάλογη κατάσταση και με την αξιωματική αντιπολίτευση στην Ελλάδα. Η αντίστοιχη παραπομπή στον ιστότοπο τους ήταν για το πρόγραμμα των …περιοδειών και προεκλογικών συγκεντρώσεων των κομματικών στελεχών !

Εν πάσει περιπτώσει, θεωρώ ότι κάθε σχετικά υπεύθυνο τμήμα της Δημόσιας Διοίκησης και θεσμικών οργάνων, όφειλαν να εχουν φροντίσει να έχω ενημερωθεί σχετικά.

Έτσι ουδείς εκ των αρμοδίων ενημέρωσε τους Έλληνες Πολίτες για τα βασικά μεγάλα θέματα ή ενότητες θεμάτων που εκκρεμούν και θα απασχολήσουν την επόμενη Ευρωβουλή και ούτε υπήρξαν σχετικές προεκλογικές δεσμεύσεις των υποψηφίων.

Για τους παραπάνω λόγους καταγγέλω ότι τόσο η προεκλογική διαδικασία όσο και ο τρόπος που διενεργήθηκαν οι Ευρωεκλογές είναι σε βάρος των πολιτικών μου δικαιωμάτων και άρα παράνομες.

Σημειώνω επίσης ότι το εκλογικό αποτέλεσμα απέδειξε ότι το σύνολο των ψήφων που έλαβαν τα δύο πρώτα κόμματα είναι μειοψηφία επί των εγγεγραμμένων στους εκλογικούς καταλόγους και καθόλου δεν νομιμοποιεί τις ηθελημένες και εγκληματικές για τα πολιτκά μου δικαιώματα παραλήψεις τους.

Τρόπος με τον οποίο μπορεί να επιλυθεί το πρόβλημα μου: Η ακύρωση των εκλογών της 7ης Ιουνίου και η επανάληψή τους μετά από την τήρηση των αυτονόητων ως άνω προυποθέσεων προεκλογικών δεσμεύσεων εκ μέρους των υποψηφίων. Εναλλακτικά η αποζημίωσή μου με ποσό 1.000.000 € υπέρ μη Κυβερνητκών οργανώσεων προστασίας των πολιτικών δικαιωμάτων επιλογής μου.

ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ:

  1. 3η σελίδα Διακήρυξης της ΝΔ για τις Ευρωεκλογές σε λάθος ημερομηνία και για άλλη Ευρώπη, των 25 αντί των 27, ενδεικτικά για την περιφρόνηση των πολιτικών μου δικαιωμάτων, τόσο από την ΝΔ όσο και από την Αξιωματική αντιπολίτευση.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 15 Ιουνίου 2009

ΥΠΟΓΡΑΦΗ

Δρ Μηχκός Γιώργος Βαμβακούσης