Εγκαθίδρυση Δημοκρατίας = Θεσμοποίηση της Κοινωνίας

Εγκαθίδρυση Δημοκρατίας = Θεσμοποίηση της Κοινωνίας
Εγκαθίδρυση Δημοκρατίας = Θεσμοποίηση της Κοινωνίας = Προϋπόθεση Εθνικής Κυριαρχίας

Δεν ευθύνομαι και δεν πληρώνω την κρίση τους. Να πληρώσουν οι πολιτικοί που την δημιούργησαν

Δυνάμεις της Κοινωνίας

Our main concern is to help environmental policies and save fossil fuel cost, helping planet’s salvation through application of antioxidising methods like the Effective Microorganisms EM technology.
Παράλληλα, οικολογικά θέματα όπως η χρήση πράσινων πηγών ενέργειας, περιβαλλοντικά συστήματα αναγέννησης εδαφών με τεχνολογίες Ενεργών Μικροοργανισμών ΕΜ, η απεξάρτηση από τα ορυκτά καύσιμα και γενικά η ανάπτυξη με σεβασμό στο περιβάλλον, το σπίτι μας ΓΗ.

23 Μαΐου 2009

Ευρωεκλογές και Οικονομική Κρίση


Με το ύφος, την ένταση και το επίπεδο της κομματικής διαμάχης των τελευταίων ημερών ατονεί και φοβούμαι ότι αποκρύπτεται η ουσία των εκλογών της 7ης Ιουνίου.

Έρχεται έτσι σε δεύτερη μοίρα το ότι πρόκειται για εκλογή βουλευτών του Ευρωπαικού κοινοβούλιου το οποίο μάλιστα το προσεχές διάστημα θα πάρει πολύ σημαντικές αποφάσεις που αφορούν όλα τα κράτη μέλη, άρα και την χώρα μας.

Το να γνωρίζομε το πρόγραμμα των υποψήφιων βουλευτών, είναι ανώτατο πολιτικό μας δικαίωμα.

Ερωτώ λοιπόν πότε οι υποψήφιοι ή τα κόματα που τους υποστηρίζουν θα μας ενημερώσουν για τα θέματα για τα οποία ως Ευρωβουλευτές θα προωθήσουν για ψήφιση ?

Πιο είναι εν πάσει περιπτώσει το εκλογικό τους πρόγραμμα ?

Φοβούμαι ότι δεν έχουν και μάλιστα δεν έχουν καν ενημερωθεί για τα θέματα για τα οποία θα καλούνται να αποφασίζουν.

Καταστρατηγούν έτσι τα πολιτικά μας δικαιώματα και τουλάχιστον ηθικά καθιστούν την εκλογή της 7ης Ιουνίου εκ προοιμίου άκυρη.


Τι κρύβεται πίσω από την Διεθνή Οικονομική Κρίση

Σε όλα τα εγκλήματα οι ερευνητές (ντετέκτιβς) ερευνούν πρώτα-πρώτα πιοι ωφελούνται από την εγκληματική πράξη σε αναζήτηση αυτών που θα είχαν κίνητρο να είναι οι θύτες.

Στην περίπτωση της παρούσας διεθνούς οικονομικής κρίσης βλέπομε τις Κυβερνήσεις όλων των χωρών του πλανήτη να υπερχρεώνονται και αναρωτιέμαι σε ποιους ?

Μήπως αυτοί οι πιστωτές είναι οι θύτες-ένοχοι της κρίσης ?

Επιδιώκουν έτσι να ελέγχουν πιο στενά τον Πλανήτη και να υπαγορεύουν αποτελεσματικότερα την θέληση τους και μάλιστα με το πρόσχημα καλλίτερης πλανητικής ασφάλειας.

Έτσι μοιάζει να είναι η προέκταση του πόλεμου του Bush εναντίον της τρομοκρατίας !