Εγκαθίδρυση Δημοκρατίας = Θεσμοποίηση της Κοινωνίας

Εγκαθίδρυση Δημοκρατίας = Θεσμοποίηση της Κοινωνίας
Εγκαθίδρυση Δημοκρατίας = Θεσμοποίηση της Κοινωνίας = Προϋπόθεση Εθνικής Κυριαρχίας

Δεν ευθύνομαι και δεν πληρώνω την κρίση τους. Να πληρώσουν οι πολιτικοί που την δημιούργησαν

Δυνάμεις της Κοινωνίας

Our main concern is to help environmental policies and save fossil fuel cost, helping planet’s salvation through application of antioxidising methods like the Effective Microorganisms EM technology.
Παράλληλα, οικολογικά θέματα όπως η χρήση πράσινων πηγών ενέργειας, περιβαλλοντικά συστήματα αναγέννησης εδαφών με τεχνολογίες Ενεργών Μικροοργανισμών ΕΜ, η απεξάρτηση από τα ορυκτά καύσιμα και γενικά η ανάπτυξη με σεβασμό στο περιβάλλον, το σπίτι μας ΓΗ.

29 Νοεμβρίου 2020

Εξατομικευμένα Πρωτόκολλα ενίσχυσης του Ανοσοποιητικού Συστήματος

Επειδή όλους μας απασχολεί η πανδημία, μας φοβίζει, ενίοτε δε επηρεάζοντας την σκέψη, δίνοντας έτσι ευκαιρία σε οργανωμένα συμφέροντα να επιχειρούν να το εκμεταλλευτούν, σκέφτηκα ότι η φύση έχει την λύση την οποία βέλτιστα προσεγγίζει η Ιατρική του Ιπποκράτη.

Τον Έλληνα που δίδαξε την ανθρωπότητα ότι ο ανθρώπινος οργανισμός έχει τεράστιες δυνάμεις αυτοίασης αρκεί να του επιτρέψουμε να τις εκδηλώσει. Γι αυτό και ως πρώτο βήμα για την ίαση σοβαρών ασθενειών είχε την ολιγοήμερη ΝΗΣΤΕΊΑ δλδ παύση λήψης κάθε είδους τροφής για 2, 3 ή και 5 ημέρες. 


Πρωτόκολλα ενίσχυσης του ανοσοποιητικού

Παρακολουθώ συχνά τις αναρτήσεις, δημοσιεύσεις (κοινωνικού ενδιαφέροντος) και συνεντεύξεις πολλών άξιων διδακτόρων / καθηγητών Πανεπιστημίων παγκόσμια και θαυμάζω πολλών εξ αυτών την κοινωνική τους ευαισθησία, οξυδέρκεια και γνώσεις.

Εν τούτοις δεν έχουμε δει ακόμη την Ιατρική κοινότητα να προτείνει μεθόδους ολιστικής προσέγγισης για την αποτελεσματική ενδυνάμωση του ανθρώπινου οργανισμού κατά των επιδημιών. Η Ιατρική Κοινότητα εμφανίζεται ωσάν να έχει εναποθέσει την δημόσια υγεία στις φαρμακοβιομηχανίες και έτσι έμμεσα στις "αγορές" !  

Η ΑΚΑΔΗΜΊΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΎ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑΣ, τομέας μιας κοινωνικής συνεταιριστικής επιχείρησης, της Σύμπραξης Μηχανικών ΤΕΕ, έχει μια πρόταση να υποβάλει που ίσως θα έλυνε τα προβλήματα των επιδημιών/πανδημιών όπως του Covid-19, προβλήματα που απορυθμίζουν και ανατρέπουν τις ανθρώπινες Κοινωνίες σε βάρος των δημοκρατικών διαδικασιών και των ανθρώπινων δικαιωμάτων.

Θα προτείναμε επιστημονική έρευνα για ανάπτυξη μεθόδων σύνταξης και πρότασης στον καθένα μας Εξατομικευμένων Πρωτοκόλλων ενίσχυσης του Ανοσοποιητικού Συστήματος

Η ενίσχυση του ανοσοποιητικού εξατομικευμένα έπρεπε να γίνεται με βάση το ιατρικό ιστορικό του κάθε πολίτη. Έτσι ώστε να μπορεί αυτό να μελετηθεί εξατομικευμένα με βάση τις αρχές της Ιατρικής και φυσιοθεραπείας του Ιπποκράτη.

Δοκιμάζοντας στον εαυτό μας διάφορες μεθόδους τόσο της σύγχρονης ιατρικής όσο και της εναλλακτικής, βγάζουμε κάποια συμπεράσματα όσον αφορά μεθόδους ενίσχυσης του ανοσοποιητικού, όμως με κάθε επιφύλαξη για το αν είναι τα βέλτιστα για την κάθε περίπτωση.

Παράδειγμα: Δίνουμε βάρος στην βιταμίνη C και τα αμινοξέα όπως η Λυσίνη, που το ανθρώπινο σώμα δεν παράγει. Επίσης στην D3 την οποία μετράμε περιοδικά κάθε χρόνο. Επίσης στον ψευδάργυρο, μαγνήσιο και τα Ω3 λιπαρά (μουρουνέλαιο).

 Ακούμε όμως και πολλές άλλες προτάσεις και διαφημίσεις άλλων συμπληρωμάτων διατροφής που μας κατακλύζουν: Υπερτροφές, Αλόη Βέρα, Σαφράν, γενικά αντιοξειδωτικά, Σπιρουλίνα κ.ο.κ.

 Το πρόβλημα είναι ότι η προληπτική αγωγή που κάνει κάποιος βασίζεται μεν σε πληροφορίες ινστιτούτων ή ιατρών της εναλλακτικής ιατρικής κυρίως, αλλά η περίπτωση του καθενός μας δεν μελετάται εξατομικευμένα ώστε να μας προτείνει την βέλτιστη αγωγή ειδικά για την περίπτωση μας.

Υπάρχουν εκατοντάδες βότανα και συμπληρώματα διατροφής βασιζόμενα σε αυτά. Ποια να διαλέξουμε και ποια θα ήταν τα πλέον ενδεδειγμένα για την περίπτωση του καθενός μας;

Άρα χρειάζεται ο ιατρικός κόσμος να μελετήσει τρόπους ώστε να μπορεί να προτείνει στον καθένα μας εξατομικευμένα πρωτόκολλα ενίσχυσης του ανοσοποιητικού.

Αλλιώς όταν συμβαίνει κάποια επιδημία ή πανδημία, ο ιατρικός κόσμος θα συνεχίσει να μιλάει για αναμενόμενο θαυματουργά «εμβόλιο» για «φάρμακα» κ.ο.κ., συχνά στην συνέχεια να υπαναχωρεί και γενικά να βλέπουμε έτσι να υποβαθμίζεται η αξιοπιστία της ιατρικής επιστήμης.


Οι Πυθαγόρειοι είχαν δώσει μια κλίμακα αξίας ειδικοτήτων με βάση την χρησιμότητα τους υπέρ της Κοινωνίας:
Σοφός,  Φιλόσοφος,  Τεχνίτης,  Επιστήμονας

Βέβαια τότε είχαν άλλα κριτήρια: η Κοινωνία για τους Έλληνες ήταν ο Άρχων και η πρώτη αξία.

Σήμερα η παγκόσμια Ολιγαρχία και οι υπήκοοι της θεωρούν την Κοινωνία επαίτη και την ελεημονούν με κάποιο «Κοινωνικό Ιατρείο» ίσως, ενώ ασκούν και κάποιες «Κοινωνικές πολιτικές».

Γενικά στην Κοινωνία της φέρονται ως ελεήμονες Φιλάνθρωποι (βλέπε φιλανθρωπικά ιδρύματα του Μπιλ Γκέιτς)!

Ελπίζω να βρήκατε ενδιαφέρουσα την πρόταση μας

https://hellenicengineerscooptee.blogspot.com/p/blog-page_6.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: