Εγκαθίδρυση Δημοκρατίας = Θεσμοποίηση της Κοινωνίας

Εγκαθίδρυση Δημοκρατίας = Θεσμοποίηση της Κοινωνίας
Εγκαθίδρυση Δημοκρατίας = Θεσμοποίηση της Κοινωνίας = Προϋπόθεση Εθνικής Κυριαρχίας

Δεν ευθύνομαι και δεν πληρώνω την κρίση τους. Να πληρώσουν οι πολιτικοί που την δημιούργησαν

Δυνάμεις της Κοινωνίας

Our main concern is to help environmental policies and save fossil fuel cost, helping planet’s salvation through application of antioxidising methods like the Effective Microorganisms EM technology.
Παράλληλα, οικολογικά θέματα όπως η χρήση πράσινων πηγών ενέργειας, περιβαλλοντικά συστήματα αναγέννησης εδαφών με τεχνολογίες Ενεργών Μικροοργανισμών ΕΜ, η απεξάρτηση από τα ορυκτά καύσιμα και γενικά η ανάπτυξη με σεβασμό στο περιβάλλον, το σπίτι μας ΓΗ.

22 Σεπτεμβρίου 2020

Εργαζόμενα ζώα - Παρουσίαση στην εβδομάδα για το κλίμα στην Νέα Υόρκη


Όμως παράλληλα ο ΟΗΕ υποστηρίζει τον παραλογισμό ότι δήθεν η κλιματική αλλαγή οφείλεται στο διοξείδιο του άνθρακα και στην ανθρώπινη δραστηριότητα που το παράγει.
Υπ' όψιν ότι το διοξείδιο του άνθρακα είναι ίχνη στην ατμόσφαιρα της τάξεως των 350 ppm και το φαινόμενο του θερμοκηπίου οφείλεται κατά 95% στους υδρατμούς της ατμόσφαιρας και όχι βέβαια στο 5% όλων των λοιπών αερίων του θερμοκηπίου.
Σίγουρα δε οι κλιματικές αλλαγές οφείλονται στην δραστηριότητα του υπεργίγαντα ήλιου και όχι στις αγελάδες που πέρδονται !
Αυτό συμβαίνει και συνέβαινε επί εκατομμύρια χρόνια στον πλανήτη !
Είναι λυπηρό να υπάρχουν τόσα ψεύδη που βομβαρδίζουν τους ανθρώπους με μεγάλες δόσεις παράνοιας για να τους ελέγχουν διάφοροι ολιγαρχικοί κύκλοι, όπως τελευταία με το παραμύθι του κορονοιού, ποντάροντας στον φόβο, το ισχυρότερο συναίσθημα που επισκιάζει την λογική.

Φοβούνται το διοξείδιο του άνθρακα στα 350 ppm για το κλίμα και δεν το φοβούνται σε υπερσυγκέντρωση των 20.000 ppm να το αναπνέουμε μέσα στην μάσκα του COVID-19.
Μια υπερσυγκέντρωση έντονα καρκινογόνα διότι τα καρκινικά κύτταρα είναι αναερόβια και το οξυγόνο στο αίμα τα σκοτώνει. Η υπερσυγκέντρωση διοξειδίου του άνθρακα αποκλείει την οξυγόνωση του αίματος.

Η παράνοια τείνει να εγκατασταθεί παντού στον πλανήτη.
Και δυστυχώς η παράνοια οδηγεί στην άνοια ! 





Δεν υπάρχουν σχόλια: