Εγκαθίδρυση Δημοκρατίας = Θεσμοποίηση της Κοινωνίας

Εγκαθίδρυση Δημοκρατίας = Θεσμοποίηση της Κοινωνίας
Εγκαθίδρυση Δημοκρατίας = Θεσμοποίηση της Κοινωνίας = Προϋπόθεση Εθνικής Κυριαρχίας

Δεν ευθύνομαι και δεν πληρώνω την κρίση τους. Να πληρώσουν οι πολιτικοί που την δημιούργησαν

Δυνάμεις της Κοινωνίας

Our main concern is to help environmental policies and save fossil fuel cost, helping planet’s salvation through application of antioxidising methods like the Effective Microorganisms EM technology.
Παράλληλα, οικολογικά θέματα όπως η χρήση πράσινων πηγών ενέργειας, περιβαλλοντικά συστήματα αναγέννησης εδαφών με τεχνολογίες Ενεργών Μικροοργανισμών ΕΜ, η απεξάρτηση από τα ορυκτά καύσιμα και γενικά η ανάπτυξη με σεβασμό στο περιβάλλον, το σπίτι μας ΓΗ.

28 Ιανουαρίου 2018

Σταθμός Ορειβατών Πάρνηθας / Parnes mountain hickers' Station

Στόχος  Χρηματοδότησης είναι 30.000 ευρώ
Θα περιλαμβάνει χώρους εκπαίδευσης και διαλογισμού, διαλέξεων και συναντήσεων ειδικών και μελών ή φίλων του βουνού για την ανάπτυξη και διάδοση της γνώσης σχετικά με την ζωή στο βουνό και την ασφαλή προσέγγιση των αθλητικών δραστηριοτήτων σε αυτό. Παράλληλα την υποστήριξη της δυνατότητας και του δικαιώματος των πολιτών προσέγγισης της Φύσης μέσα από διαδρομές σε μονοπάτια στο βουνό της Πάρνηθας που ξεκινάνε ακριβώς από το σημείο που θα ευρίσκεται ο Σταθμός.
Τον σταθμό θα φροντίζει η μη κερδοσκοπικής επιχείρηση μας ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΕΕ ΚΟΙΝΣΕΠ. Στον ιστότοπο μας ως παρακάτω σύνδεσμος γίνεται μια παρουσίαση της:https://hellenicengineerscooptee.blogspot.gr/
Ο ιστότοπος με λεπτομέρειες για τα μονοπάτια http://www.hellaspath.gr/index.php?p=2&m=1&mntid=45#109

Το Crowdfunding θα καλύψει το κόστος των παρακάτω:
Αρχιτεκτονική μελέτη για τη διαμόρφωση του ανοικτού χώρου με πρόχειρο υπαίθριο αμφιθέατρο στην πρόσοψη σκαλισμένο στους βράχους, περίφραξη του οικοπέδου και οικίσκο-αποθήκη προκάτ με κορμούς δένδρων 3χ4 μ. Στο υπαίθριο αμφιθέατρο εξοπλισμένο αργότερα με κινητό μηχανισμό κάλυψης, θα φιλοξενείται κινητός εξοπλισμός υποδοχής των περιπατητών/ορειβατών για παροχή υπηρεσιών και διευκολύνσεων προς μέλη των οικογενειών τους, όπως παιδιά που αδυνατούν ή δεν ενδείκνυται να τους ακολουθούν στις ορειβατικές δραστηριότητες στα μονοπάτια που ξεκινάνε ακριβώς εκεί, στην Ημαθίας 3 σε υψόμετρο 530 μέτρα.


Προυπολογισμός για την μελέτη, χωματουργικά, την αποθήκη και μικροέργα 30.000 Ευρώ για το Crowdfunding.
Επί πλέον θα διαθέτουμε και εαγγελματίες οδηγούς γνώστες της περιοχης για τις ορειβατικές διαδρομές. Ο συντονιστής τους κομμάντο πυροσβέστης δασών, γεωπόνος και βοτανολόγος Νίκος Χαρμπίλας μαζί με άλλο συνεργάτη γεωπόνο, βοτανολόγο και εναλλακτικό θεραπευτή-φυσιοθεραπευτή της Ιπποκράτειας ιατρικής θα διατίθενται για περιπάτους εξερεύνησης και ταυτοποίησης της άγριας πανίδας στοι οικόπεδο και το γύρω δάσος.
Ήδη από σήμερα και πριν ολοκληρωθούν τα έργα οι οδηγοί εκπαιδευτές μας είναι στην διάθεση σας σε ανταγωνιστικές τιμές, πάντα όμως τηρώντας τους κανονοισμούς ασφαλείας όσον αφορά τις ορειβατικές δραστηριότητες.
Η φύλαξη – απασχόληση των παιδιών και των ηλικιωμένων θα είναι διαθέσιμη αργότερα με την πρόοδο των έργων και πάλι με τήρηση όλων των προδιαγραφών ασφαλείας και καταλληλότητας του προσωπικού φύλαξης.
Προυπολογισμός για τα έργα δημιουργίας του Σταθμού: 30.000 Ευρώ
Τα μέλη της ΚοινΣΕπ μας:
  
Δρ Γεώργιος Βαμβακούσης, Κρις Κόκινος Πολ Μηχ/κός, Νικόλαος Βαμβακούσης, Ζαχαρίας Γιάχος, Σταύρος Βιδάλης
Λείπει η φωτογραφία του Ταμία μας Πολ Μηχανικού Δημοσθένη Αγόρου.

Ήδη  από τώρα οι οδηγοί μας θα μπορούν να σας εξυπηρετούν στις εξερευνήσεις σας.
Ζητάμε την βοήθεια σας για την χρηματοδότηση του έργου αυτού κοινής ωφέλειας από ιδιωτικούς πόρους και προτείνουμε τα παρακάτω ανταλλάγματα για την συμβολή σας:
Υπηρεσίες 2 οδηγών για ομάδες μέχρι 8 άτομα, ανά οδοιπόρο και για όλη την ημερήσια διαδρομή 70 ευρώ κατ' άτομο - οδοιπόρο. Έτσι σε μια ομάδα 4 ατόμων συνολικά η διαδρομή πήγαινε-έλα θα στοιχίσει 280 ευρώ. Δύο οδηγοί για ομάδες μέχρι 8 άτομα, διότι κανονισμοί ασφαλείας το επιβάλλουν. Για ομάδες πάνω από 8 άτομα 1 οδηγός επί πλέον, ενδεικτικά.
Άρα αν πατώντας το DONATE μας καταθέσετε μέσω PAYPAL π.χ. 140 ευρώ θα μπορείτε χωρίς άλλη επιβάρυνση να έχετε τον προιστάμενο οδηγό μας Κο Γιάννη Χαρμπίλα μαζί με έναν ακόμη οδηγό μας για όλη την διάρκεια της πορείας σας στα διάφορα καταγεγραμμένα μονοπάτια της Πάρνηθας και του βαθμού δυσκολίας που θα διαλέξετε.
Το προφίλ του Γιάννη Χαρμπίλα στο facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100000763500571
Μην τρομάξετε αν είστε αρχάριοι: Κάνει και απλές διαδρομές και σας εξασφαλίζει να μην χαθείτε στην Πάρνηθα.
Φωτογραφία του Γιαννης Χαρμπιλας.
Σας περιμένουμε !
Δεν υπάρχουν σχόλια: