Εγκαθίδρυση Δημοκρατίας = Θεσμοποίηση της Κοινωνίας

Εγκαθίδρυση Δημοκρατίας = Θεσμοποίηση της Κοινωνίας
Εγκαθίδρυση Δημοκρατίας = Θεσμοποίηση της Κοινωνίας = Προϋπόθεση Εθνικής Κυριαρχίας

Δεν ευθύνομαι και δεν πληρώνω την κρίση τους. Να πληρώσουν οι πολιτικοί που την δημιούργησαν

Δυνάμεις της Κοινωνίας

Our main concern is to help environmental policies and save fossil fuel cost, helping planet’s salvation through application of antioxidising methods like the Effective Microorganisms EM technology.
Παράλληλα, οικολογικά θέματα όπως η χρήση πράσινων πηγών ενέργειας, περιβαλλοντικά συστήματα αναγέννησης εδαφών με τεχνολογίες Ενεργών Μικροοργανισμών ΕΜ, η απεξάρτηση από τα ορυκτά καύσιμα και γενικά η ανάπτυξη με σεβασμό στο περιβάλλον, το σπίτι μας ΓΗ.

29 Δεκεμβρίου 2017

Ένα ακόμη έτος με εκχωρημένη την Εθνική κυριαρχία. Μπορεί να είναι πράγματι νέο; Ή μια από τα ίδια ;

Συναγωνιστές αναλύουν ορθά πως και γιατί θίγεται το δημόσιο συμφέρον. 
Να έχομε όμως στο νου μας ότι αυτό μετά την εκχώρηση της Εθνικής κυριαρχίας, έμμεση με την συνθήκη Μάαστριχ και άμεσα διατυπωμένη ήδη από το 2010, είναι πλέον και αυτό εκχωρημένο.
Αυτό σημαίνει ότι η κρατική εξουσία είναι ουσιαστικά ανύπαρκτη. Αυτό όμως συγκαλύπτεται από τα συνένοχα ΜΜΕ που αντί ουσιαστικής ενημέρωσης παρουσιάζουν θεατρικές παραστάσεις μιας δήθεν πολιτικής εξουσίας με διανομή ρόλων, προέδρου δημοκρατίας, πρωθυπουργού, βουλευτών, πολιτευτών κλπ., όλων αχυράνθρωπων ή και κλόουν, όπως είναι εξώφθαλμα οι γνωστοί πολιτικοί-τηλεπωλητές βιβλίων και ματζουνίων.

Το κράτος σε όλες τις Κοινωνίες ανθρώπων είναι ο εγγυητής και προστάτης των θεσμών που εξασφαλίζουν την καλή λειτουργία τους. Δηλαδή της δημόσιας Περιουσίας, της ιδιωτικής Περιουσίας, της δημόσιας Υγείας, της Δικαιοσύνης, των ενόπλων Δυνάμεων, του δικαιώματος στην Ζωή ανθρώπων και ζώων, των ανθρώπινων δικαιωμάτων γενικότερα. Όλα με τους κανόνες που προβλέπει το Σύνταγμα, με τα βασικά του άρθρα τουλάχιστον.
Εφόσον λοιπόν ουσιαστικά και τυπικά λόγω εκχώρησης εθνικής κυριαρχίας και το κράτος πλέον έχει εκχωρηθεί, αυτό συνεπάγεται και εκχώρηση του δημοσίου συμφέροντος.

Όσο αυτοί στους οποίους η Κοινωνία εκχώρησε τα μέσα ισχύος ώστε να της προστατεύουν το συμφέρον, όπως προβλέπει το άρθρο 120 του Συντάγματος, ΔΕΝ πράττουν το καθήκον τους να σταματήσουν τους παράνομους πολιτικούς και να συγκαλέσουν συντακτική εθνοσυνέλευση, ΔΕΝ υπάρχει δημόσιο συμφέρον υπέρ της Κοινωνίας μας γενικά και του καθενός μας ειδικότερα.
Είμαστε στο έλεος μιας οικονομικής Ευρωχούντας που συστηματικά και ανερυθρίαστα λεηλατεί την Κοινωνία και τις ζωές μας.
Μάλιστα υπάρχουν επίορκοι ανώτατοι δικαστές που αδιαφορόντας και αποκρύπτοντας το έγκλημα της απώλειας του δημοσίου συμφέροντος, θεωρούν το γεγονός και νομικό έρεισμα ώστε να νομιμοποιούν τα μνημόνια. Απόδειξη οι σχετικές αποφάσεις του ΣτΕ.

Από καιρό τώρα ζήτησα την νομική διατύπωση του παραπάνω επιχειρήματος από μια σειρά φίλων και συναγωνιστών νομικών, ώστε να μην μπορούν δικαστές να δικαιολογούν μνημονιακά "μέτρα" ότι δήθεν παίρνονται για λόγους "δημοσίου συμφέροντος".
Πολλοί μου υποσχέθηκαν βοήθεια αλλά κανείς τους τελικά δεν με βοήθησε.
Σχετικά με την διατύπωση και η προηγούμενη εδώ ανάρτηση μου:
http://giorgos-vamvakousis.blogspot.gr/2017/06/blog-post.html
Ας είναι το 2018 μια χρονιά αγώνων με προοπτική.

Δεν υπάρχουν σχόλια: