Εγκαθίδρυση Δημοκρατίας = Θεσμοποίηση της Κοινωνίας

Εγκαθίδρυση Δημοκρατίας = Θεσμοποίηση της Κοινωνίας
Εγκαθίδρυση Δημοκρατίας = Θεσμοποίηση της Κοινωνίας = Προϋπόθεση Εθνικής Κυριαρχίας

Δεν ευθύνομαι και δεν πληρώνω την κρίση τους. Να πληρώσουν οι πολιτικοί που την δημιούργησαν

Δυνάμεις της Κοινωνίας

Our main concern is to help environmental policies and save fossil fuel cost, helping planet’s salvation through application of antioxidising methods like the Effective Microorganisms EM technology.
Παράλληλα, οικολογικά θέματα όπως η χρήση πράσινων πηγών ενέργειας, περιβαλλοντικά συστήματα αναγέννησης εδαφών με τεχνολογίες Ενεργών Μικροοργανισμών ΕΜ, η απεξάρτηση από τα ορυκτά καύσιμα και γενικά η ανάπτυξη με σεβασμό στο περιβάλλον, το σπίτι μας ΓΗ.

17 Σεπτεμβρίου 2017

Χρηματιστήρια Ρύπων: το ΚΡΑΧ εν όψει !

Στην μεγάλη απάτη της υπερθέρμανσης του πλανήτη στήθηκαν και τα χρηματιστήρια ρύπων.
Ήταν άλλο ένα εργαλείο της μαφίας των διεθνών εξουσιαστών, αυτή την φορά σε αγαστή συνεργασία των δεξιών με τους αριστερούς οικολόγους με σκοπό να μην αναπτυχθεί ο 3ος κόσμος, ώστε η ενεργειακοί πόροι των φτωχών να μείνουν άθικτοι για τους πλούσιους ανεπτυγμένους.

  
Η μεγάλη απάτη της υπερθέρμανσης του πλανήτη. Δημοσιεύτηκε στις 16 Ιουλ 2013
Αυτή η ταινία είναι η απάντηση στην "Άβολη Αλήθεια" του Αλ Γκορ, επιδεικνύοντας μας και την άλλη πλευρά του νομίσματος γύρω από την ανθρώπινη επίδραση πάνω στην αύξηση της θερμοκρασίας της Γης, κατά πόσο είναι η ανθρώπινη παρέμβαση που παίζει ρόλο και κατά πόσο είναι μια φυσική διαδικασία; Φταίει στη πραγματικότητα το διοξείδιο του άνθρακα για αυτή την αύξηση ή δεν έχει καμία απολύτως σχέση με αυτήν; γιατί ποια θεωρείτε κάποιος αιρετικός αν υποστηρίξει αυτές τις απόψεις;
Μία ταινία που είναι απαραίτητη στο "οπλοστάσιο" της σφαιρικής άποψης.
 
https://youtu.be/8Yk7t_YhgDc
(Αρχική πηγή : http://youtu.be/TY4t4VBZkIk από τον χρήστη: geraboldy11 αρχικός τἰτλος: The Great Global Warming Swindle (Greek Subtitles) FULL )


ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΣΤΗΘΗΚΑΝ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ ΡΥΠΩΝ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΔΥΤΙΚΕΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΕΣ !

Από την αρχή του 2011 , μέσα από το http://sagini3.blogspot.com/ καταγγέλλουν επωνύμως την πράσινη απάτη και τις ΑΠΕ , σαν έναν καλοστημένο μηχανισμό υπεξαίρεσης δημοσίου χρήματος . Έχουμε και βεβαίως παραθέτουμε , επιχειρήματα ( 1 000 αναρτήσεις ) για να υποστηρίξουμε τις απόψεις μας . Εν τιμή σας διαβεβαιώνουμε ότι μέχρι σήμερα δεν έχει υπάρξει ο παραμικρός αντίλογος από την άλλη πλευρά , που βεβαίως είναι καλοδεχούμενος . Δικά σας τα συμπεράσματα.
ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ .... Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΚΛΙΜΑ !

ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ ........ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΚΛΙΜΑ !

ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ......4,5 ΔΙΣ. ΧΡΟΝΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: