Εγκαθίδρυση Δημοκρατίας = Θεσμοποίηση της Κοινωνίας

Εγκαθίδρυση Δημοκρατίας = Θεσμοποίηση της Κοινωνίας
Εγκαθίδρυση Δημοκρατίας = Θεσμοποίηση της Κοινωνίας = Προϋπόθεση Εθνικής Κυριαρχίας

Δεν ευθύνομαι και δεν πληρώνω την κρίση τους. Να πληρώσουν οι πολιτικοί που την δημιούργησαν

Δυνάμεις της Κοινωνίας

Our main concern is to help environmental policies and save fossil fuel cost, helping planet’s salvation through application of antioxidising methods like the Effective Microorganisms EM technology.
Παράλληλα, οικολογικά θέματα όπως η χρήση πράσινων πηγών ενέργειας, περιβαλλοντικά συστήματα αναγέννησης εδαφών με τεχνολογίες Ενεργών Μικροοργανισμών ΕΜ, η απεξάρτηση από τα ορυκτά καύσιμα και γενικά η ανάπτυξη με σεβασμό στο περιβάλλον, το σπίτι μας ΓΗ.

28 Νοεμβρίου 2015

Ώ ένοπλοι φρουροί της Γης των Πατέρων !

Ζούμε σε ένα χώρο ο οποίος πριν το 2010 συνέπιπτε με την χώρα ονόματι Ελλάδα, έστω με μειωμένη εθνική κυριαρχία λόγω του Μάαστριχτ και λοιπών συνθηκών της ΕΕ των Βρυξελλών και της Ευρωζώνης των τραπεζών, τις οποίες κατά καιρούς προσυπέγραψαν οι ανέκαθεν δωσίλογοι πολιτικοί της.
Από το 2010 και μετέπειτα όμως με την αντισυνταγματική δανειακή σύμβαση, οι πολιτικοί αυτοί εκχώρησαν πλήρως την Εθνική Κυριαρχία και μάλιστα παραιτήθηκαν από κάθε ασυλία λόγω εθνικής κυριαρχίας, γεγονός πρωτόγνωρο στην παγκόσμια ιστορία.
Αυτό σημαίνει ότι καταδίκασαν την χώρα να μετατραπεί σταδιακά σε απλό χώρο, ώστε να επιτραπεί στους ξένους επικυρίαρχους τραπεζίτες της ευρωζώνης να λεηλατούν ασύστολα κάθε μορφή πλούτου του χώρου δημόσιου και ιδιωτικού. Το βλέπουμε ήδη να συντελείται με την εφαρμογή του 3ου αντισυνταγματικού μνημονίου.
Το βλέπουν όμως και όλοι αυτοί στους οποίους η Γη Πατέρων, η Πατρίδα δηλαδή, εμπιστεύθηκε τα μέσα ισχύος, ώστε να προστατεύουν την Κοινωνία και το Έθνος που ήδη από το 2010 δέχεται εγκληματική επίθεση με τα φονικά όπλα των μνημονίων της Ευρωζώνης.
Αναρωτιόμαστε λοιπόν όσοι αγωνιζόμαστε πολιτικά για την ανατροπή των υπηρετών των μνημονίων και φωνάζουμε:
Ώ εσείς, οι ένοπλοι φρουροί της Γης των Πατέρων πότε θα κάνετε το καθήκον σας ; 
Πότε θα εφαρμόσετε το άρθρο 120 του Συντάγματος ; 
Και όλοι οι λοιποί το οφείλουμε, αλλά δεν έχουμε τα κατάλληλα μέσα ισχύος. Να προσφέρουμε και την ζωή μας, αλλά να μην πάει η θυσία μας χαμένη.
Φροντίστε λοιπόν, σκύψτε και πάρτε την ασπίδα από την Γη όπου την απορρίψατε, διότι αυτή η Γη των Πατέρων σας διατάζει: Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΊ ΤΑΣ !
Και εμείς οι λοιποί πολίτες μαζί σας, διότι η ώρα της θυσίας έφτασε !
Του χρόνου, με 800 μόνο εκατομμύρια προυπολογισμό για τις ένοπλες δυνάμεις, εκ των οποίων τα 700 για δαπάνες προσωπικού και μόνο τα 100 για συντήρηση εξοπλισμών, αναλώσιμα και καύσιμα, δεν θα υπάρχουν καν ένοπλες δυνάμεις επιχειρησιακά ενεργές.

 Το συμπέρασμα είναι ότι μόνο η εγκαθίδρυση Δημοκρατίας και η επανάκαμψη των φιλοσόφων στην πολιτική είναι προϋποθέσεις για απελευθέρωση, εθνική κυριαρχία και προκοπή.
Λύση του προβλήματος θα ήταν αυτοί στους οποίους η πατρίδα εμπιστεύθηκε τα μέσα ισχύος για την προστασία της να συγκαλέσουν Συντακτική Εθνοσυνέλευση για την σύνταξη και έγκριση Συντάγματος Δημοκρατίας όπως αυτής που γεννήθηκε στην Ελλάδα, αυτής που έφτιαξε ο Καποδίστριας για την Ελβετία και αυτής που τώρα γεννιέται στην Ισλανδία.
Μιας Δημοκρατίας που θα αποφασίζει για την Οικονομική Πολιτική της χώρας και για το κυριότερο εργαλείο και αίμα της, το Νόμισμα.
Που θα δικάσει παράλληλα τους πραξικοπηματίες της τρόικας εσωτερικού, των 300 επίορκων του κτιρίου της Βουλής που ψήφισαν ή ανέχονται την παραίτηση από την ασυλία λόγω Εθνικής Κυριαρχίας μεταβάλλοντας τους πολίτες από ελεύθερους σε δούλους και ακτήμονες. Επίσης όσων καταχράστηκαν δημόσιο χρήμα άμεσα ή έμμεσα με χρηματοοικονομικά παράνομα μέσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: