Εγκαθίδρυση Δημοκρατίας = Θεσμοποίηση της Κοινωνίας

Εγκαθίδρυση Δημοκρατίας = Θεσμοποίηση της Κοινωνίας
Εγκαθίδρυση Δημοκρατίας = Θεσμοποίηση της Κοινωνίας = Προϋπόθεση Εθνικής Κυριαρχίας

Δεν ευθύνομαι και δεν πληρώνω την κρίση τους. Να πληρώσουν οι πολιτικοί που την δημιούργησαν

Δυνάμεις της Κοινωνίας

Our main concern is to help environmental policies and save fossil fuel cost, helping planet’s salvation through application of antioxidising methods like the Effective Microorganisms EM technology.
Παράλληλα, οικολογικά θέματα όπως η χρήση πράσινων πηγών ενέργειας, περιβαλλοντικά συστήματα αναγέννησης εδαφών με τεχνολογίες Ενεργών Μικροοργανισμών ΕΜ, η απεξάρτηση από τα ορυκτά καύσιμα και γενικά η ανάπτυξη με σεβασμό στο περιβάλλον, το σπίτι μας ΓΗ.

27 Ιουνίου 2015

Mαζική εξόντωση στο ευρώ και με την εξυπηρέτηση του χρέους, ή όχι;

Ο Τσίπρας μας ζητάει να πούμε ΟΧΙ στην πρόταση της Ευρωζώνης.
Μήπως υπονοεί ότι θα είναι ένα ΝΑΙ στην δική του πρόταση ;
Δείτε πόσο μειοδοτική και καταστροφική είναι η δική του των 47 σελίδων: Μεταξύ άλλων και 3,5% πρωτογενές πλεόνασμα σε 4 χρόνια !!!
Άλλη μια συμπαιγνία με τους "θεσμούς" ; Παράλληλα η συριζική διαστροφή των εννοιών συνεχίζεται αμείωτη. Μετά την αναβάθμιση σε "θεσμούς" των ολιγαρχών της Ευρωζώνης αντί τρόικας, την ιθαγένεια αντί υπηκοότητας στο πρόσφατο νομοσχέδιο, τώρα και το ΟΧΙ μπαίνει στις γκρι εννοιολογικές ζώνες του ΣΥΡΙΖΑ.
Να δεις που στις 5 Ιουλίου και τα τσιράκια της Μέρκελ ΟΧΙ θα ψηφίσουν !
Βαράτε με κι' ας κλαίω δηλαδή !!
Ας κάνει ο Κος Τσίπρας δημοψήφισμα για το βασικό και θεμελιώδες: Θέλει ο ελληνικός λαός να συνεχίσει με όρους μαζικής εξόντωσης στο ευρώ και με την εξυπηρέτηση του χρέους, ή όχι;

Δεν υπάρχουν σχόλια: