Εγκαθίδρυση Δημοκρατίας = Θεσμοποίηση της Κοινωνίας

Εγκαθίδρυση Δημοκρατίας = Θεσμοποίηση της Κοινωνίας
Εγκαθίδρυση Δημοκρατίας = Θεσμοποίηση της Κοινωνίας = Προϋπόθεση Εθνικής Κυριαρχίας

Δεν ευθύνομαι και δεν πληρώνω την κρίση τους. Να πληρώσουν οι πολιτικοί που την δημιούργησαν

Δυνάμεις της Κοινωνίας

Our main concern is to help environmental policies and save fossil fuel cost, helping planet’s salvation through application of antioxidising methods like the Effective Microorganisms EM technology.
Παράλληλα, οικολογικά θέματα όπως η χρήση πράσινων πηγών ενέργειας, περιβαλλοντικά συστήματα αναγέννησης εδαφών με τεχνολογίες Ενεργών Μικροοργανισμών ΕΜ, η απεξάρτηση από τα ορυκτά καύσιμα και γενικά η ανάπτυξη με σεβασμό στο περιβάλλον, το σπίτι μας ΓΗ.

23 Απριλίου 2015

Δικαιώματα μας ως μετόχων στο ΔΝΤ, τα αποσιωπάει η δήθεν αριστερή κυβέρνηση

Γιατί ο Κος Βαρουφάκης αποσιωπά ότι ως εταίροι στο ΔΝΤ έχομε δικαίωμα να καθυστερήσουμε μια δόση έως και 90 ημέρες χωρίς να δημιουργηθεί πιστωτικό γεγονός ? 
Διότι το σχέδιο του είναι, με δεδομένη την αυξημένη δημοτικότητα που προς το παρόν ακόμη έχει η δήθεν αριστερή κυβέρνηση, να στριμωχτεί ο Λαός χρονικά λόγω της διορίας του Ιουνίου, και να δεχτεί τα πάντα.
Να γιατί η Κυβέρνηση αποσιωπά το γεγονός ότι ως εταίροι στο ΔΝΤ έχομε δικαίωμα να καθυστερήσουμε μια δόση έως και 90 ημέρες, χωρίς να δημιουργηθεί πιστωτικό γεγονός.
Το ότι η Κα Λαγκάρντ είπε ότι δεν συμφωνεί δεν σημαίνει ότι και δεν μπορούμε να το κάνουμε.
Είπε την γνώμη της, δεν είπε ότι δεν μπορούμε. Το προβλέπει ο κανονισμός του IMF εξάλλου.

Εν τω μεταξύ η δήθεν αριστερή Κυβέρνηση δεσμεύει τα διαθέσιμα Νοσοκομείων, ασφαλιστικών ταμείων και Δήμων μέσω της ΤτΕ του Στουρνάρα, που απόλυτα ελέγχεται από την Ευρωπαική Κεντρική Τράπεζα και τον Ντράγκι, τους τοκογλύφους δηλαδή !
Έτσι ώστε εκβιαζόμενοι να δεχτούμε την αυτοκτονία μας !

Πατριώτες Έλληνες, σώστε την Ελληνική Κοινωνία, όλα τα κόμματα της Βουλής είναι ξεπουλημένα, οι Κυβερνήσεις στην Ελλάδα είναι αχυροκυβερνήσεις ! 
Κυβερνούν οι ξένοι τοκογλύφοι !
Σε λίγα χρόνια δεν θα έχουμε πατρίδα, η Ελλάδα θα έχει μετατραπεί από χώρα σε χώρο !

Δεν υπάρχουν σχόλια: