Εγκαθίδρυση Δημοκρατίας = Θεσμοποίηση της Κοινωνίας

Εγκαθίδρυση Δημοκρατίας = Θεσμοποίηση της Κοινωνίας
Εγκαθίδρυση Δημοκρατίας = Θεσμοποίηση της Κοινωνίας = Προϋπόθεση Εθνικής Κυριαρχίας

Δεν ευθύνομαι και δεν πληρώνω την κρίση τους. Να πληρώσουν οι πολιτικοί που την δημιούργησαν

Δυνάμεις της Κοινωνίας

Our main concern is to help environmental policies and save fossil fuel cost, helping planet’s salvation through application of antioxidising methods like the Effective Microorganisms EM technology.
Παράλληλα, οικολογικά θέματα όπως η χρήση πράσινων πηγών ενέργειας, περιβαλλοντικά συστήματα αναγέννησης εδαφών με τεχνολογίες Ενεργών Μικροοργανισμών ΕΜ, η απεξάρτηση από τα ορυκτά καύσιμα και γενικά η ανάπτυξη με σεβασμό στο περιβάλλον, το σπίτι μας ΓΗ.

22 Ιανουαρίου 2015

Μια ιστορία για Αγίους της Πολιτικής

Η Μεσογαία είναι μια χώρα 10 εκατομμυρίων κατοίκων με μεγάλη ιστορία, χιλιετιών.
Στην Μεσογαία πριν 2500 χρόνια εφαρμόστηκε για πρώτη φορά το σύστημα διακυβέρνησης από τους πολίτες που ονομάστηκε Δημοκρατία.
Ήδη στην χώρα ανθούσε η Φιλοσοφία και ιδανικό εθεωρείτο ο ασχολούμενος με τα κοινά να είναι φιλόσοφος.  Μια προϋπόθεση που οπωσδήποτε δεν ισχύει σήμερα, όπου προωθείται και πετυχαίνει ο πολιτικός που είναι μάλλον δογματικός παρά φιλόσοφος, ανήκει σε λέσχες, στοές και άλλες μυστικές οργανώσεις με μέλη που αλληλοβοηθούνται και μάλιστα με μηχανισμούς τέτοιους ώστε να παίρνουν εντολές από διάφορα διεθνή κέντρα εξουσίας.
Θα έλεγα δηλαδή ότι η Φιλοσοφία υφίσταται σήμερα συνεχείς ήττες από τον δογματισμό σε βάρος του ουμανισμού.
Πότε ενισχύθηκε και άρχισε να εξαπλώνεται παγκόσμια ο δογματισμός ; Μα με την πολιτική ενίσχυση των μονοθεϊστικών Θρησκειών, της Εβραϊκής και των εξ αυτής ορμώμενων Χριστιανικής (της και Παυλικής λεγόμενης) και της Μουσουλμανικής, μερικούς αιώνες αργότερα.
Παρατηρούμε ότι στην Δύση κάτω από καθεστώς δογματισμού δεν υπήρξαν φιλόσοφοι που να μπορέσουν να φτάσουν το επίπεδο των προ Χριστού Μεσογαίων φιλοσόφων.
Γερμανός φιλόσογος σε μια έκρηξη παραπόνων του είπε ότι «οι Μεσογαίοι δεν του άφησαν τίποτε καινούργιο ως φιλόσοφος να διατυπώσει». Στην ουσία διαπίστωνε έτσι ότι οι μεταγενέστεροι των Ελλήνων και της Δημοκρατίας δογματισμοί είναι η αιτία που φρέναρε την Φιλοσοφία.

Η έλλειψη φιλοσόφων στην πολιτική κατάστρεψε και την ουμανιστική διάσταση της πολιτικής και η Δύση ως διάδοχος της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας συνέχισε να εξασκεί μια ιμπεριαλιστική πολιτική με όλα τα στοιχεία της βαρβαρότητας σε βάρος των όμορων και άλλων ιστορικών Λαών, εκτελώντας παράλληλα και γενοκτονίες όπως π.χ. στους Ινδιάνους της Αμερικής, τους Μάγια, τους  Ίνκας, διάφορους Αφρικάνικους Λαούς και τους Αβορήγιδες στην Αυστραλία.  


Προς Ανατολάς η Δύση είχε πάντα στο μάτι τα πλούτη της Ανατολής και με την πρόφαση της δήθεν απελευθέρωσης των Αγίων τόπων, το 1203 μ.Χ. κατέλαβε και λεηλάτησε κατ’ αρχάς το στολίδι της Ανατολής, την Βασιλεύουσα, διαλύοντας ουσιαστικά την Ανατολική Αυτοκρατορία, σε βάρος μάλιστα της ασφάλειας των Αγίων Τόπων, αφού και η Χριστιανική Ανατολική αυτοκρατορία ήταν μια εγγύηση για την ασφάλεια τους.
Τους επόμενους αιώνες στην Δύση με όλα αυτά τα λάφυρα γιγαντώθηκε το χρηματοοικονομικό σύστημα και σήμερα, ενώ επιφανειακά η Δύση διοικείται με αντιπροσωπευτικό σύστημα Ρεπούμπλικας, δεν παύει το καθεστώς της να είναι ολιγαρχικό, άρα ευάλωτο στις επιρροές του χρηματοοικονομικού Καρτέλ τραπεζιτών, που έτσι έχει στην ουσία και τα ηνία της εξουσίας.


Η Μεσογαία σήμερα είναι μια χώρα κατακτημένη από το Καρτέλ αυτό της Δύσης.                Οι κατοχικοί πολιτικοί της, μέλη των «κομμάτων εξουσίας», είναι όλοι ανδρείκελα του Καρτέλ υποστηριζόμενοι από ένα σύστημα ΜΜΕ χειραγωγημένο και αυτό από το Καρτέλ μέσω δανεισμού των επιχειρήσεων ΜΜΕ. Κάποιοι άλλοι πατριώτες πολιτικοί που δεν χειραγωγούνται από το Καρτέλ, συμμετέχουν σε κόμματα και κινήματα εξωκοινοβουλευτικά, το μόνο δε που έτσι πετυχαίνουν είναι η νομιμοποίηση του καθεστώτος. Το καθεστώς αυτό αν και καθαρά ολιγαρχικό, ούτε καν αντιπροσωπευτικό, αυτοαποκαλείται «Δημοκρατία» και σαν τέτοιο αναγνωρίζεται και από την Δύση.
Για να ρίξει στάχτη στα μάτια, το κατοχικό καθεστώς οργανώνει και εκλογές στην Μεσογαία με τα δυτικά πρότυπα !
Βέβαια σε καθεστώς κατοχής και εκχώρησης Εθνικής Κυριαρχίας οι κατοχικές δυνάμεις δεν θα υπήρχε περίπτωση να αφήσουν τον Λαό να επιλέξει ελεύθερα πολιτικούς που δεν είναι αφοσιωμένοι στην Δυτικοζώνη !  Έτσι αντί τις εκλογές να τις οργανώνει και την καταμέτρηση να κάνει το Υπουργείο με τις χιλιάδες των δημόσιων υπαλλήλων του που υπόκεινται σε δημόσιο έλεγχο ακόμη, μια ιδιωτική εταιρία, η «Μοναδική Λογική» έχει αναλάβει την όλη διεργασία.  

Οι δυνατότητες νοθείας είναι τεράστιες διότι ενώ με βάση την απογραφή πληθυσμού οι νόμιμοι δημότες είναι 9.900.000, στους κατάλογους είναι γραμμένοι νόμιμοι δημότες ενήλικοι 2 εκατομμύρια παραπάνω ! Δύο εκατομμύρια ψηφοφόροι τους οποίους την νύχτα των εκλογών η «Μοναδική Λογική» θα κάνει ό,τι θέλει ή ό,τι της πουν να κάνει. Το τέλειο έγκλημα δηλαδή, το οποίο όσοι το κατήγγειλαν και στα κόμματα της αντιπολίτευσης, ποτέ δεν πήραν απάντηση. Έτσι οι έδρες μοιράζονται κατοχικά με ευρύτερη συναίνεση !

Πολλοί ίσως εκπλήσσονται από το ενδεχόμενο νοθείας τον 21ο αιώνα αλλά ξεχνούν ότι όταν οι πολιτικοί έχουν εκχωρήσει Εθνική Κυριαρχία, πράξη που αποτελεί την κορωνίδα των εγκλημάτων και εσχάτη προδοσία, η νοθεία είναι το συνεπακόλουθο έγκλημα. 
Για τον απλό λόγο, ότι η ανυπαρξία κυριαρχίας σε μια χώρα καταλύει το κράτος και ακυρώνει τους θεσμούς μεταξύ των οποίων και τα πολιτικά δικαιώματα των Μεσογαίων.
Έτσι παραμένει μόνο η λειτουργία ενός θεάτρου παραπλάνησης των κατοίκων ώστε να νομίζουν ότι ασκούν ακόμη τα πολιτικά τους δικαιώματα, και έτσι να λειτουργεί (ακόμη) μια εικονική πραγματικότητα Πολιτείας ώστε να συνεχίζουν οι τραπεζίτες να τους χρεώνουν και να απομυζούν και την τελευταία ικμάδα της Κοινωνίας.


Το συμπέρασμα είναι ότι μόνο η εγκαθίδρυση Δημοκρατίας και η επανάκαμψη των φιλοσόφων στην πολιτική είναι προϋποθέσεις για απελευθέρωση, εθνική κυριαρχία και προκοπή.
Λύση του προβλήματος θα ήταν αυτοί στους οποίους η πατρίδα εμπιστεύθηκε τα μέσα ισχύος για την προστασία της να συγκαλέσουν Συντακτική Εθνοσυνέλευση για την σύνταξη και έγκριση  Συντάγματος Δημοκρατίας όπως αυτής που γεννήθηκε στην Ελλάδα, αυτής που έφτιαξε ο Καποδίστριας για την Ελβετία και αυτής που τώρα γεννιέται στην Ισλανδία.
Μιας Δημοκρατίας που θα αποφασίζει για την Οικονομική Πολιτική της χώρας και για το κυριότερο εργαλείο και αίμα της, το Νόμισμα.
Που θα δικάσει παράλληλα τους πραξικοπηματίες της τρόικας εσωτερικού, των 166 επίορκων του κτιρίου της Βουλής που ψήφισαν την παραίτηση από την ασυλία λόγω Εθνικής Κυριαρχίας μεταβάλλοντας τους πολίτες από ελεύθερους σε δούλους και ακτήμονες. Επίσης όσων καταχράστηκαν δημόσιο χρήμα άμεσα ή έμμεσα με χρηματοοικονομικά παράνομα μέσα.



Ιαν 2015





Δεν υπάρχουν σχόλια: