Εγκαθίδρυση Δημοκρατίας = Θεσμοποίηση της Κοινωνίας

Εγκαθίδρυση Δημοκρατίας = Θεσμοποίηση της Κοινωνίας
Εγκαθίδρυση Δημοκρατίας = Θεσμοποίηση της Κοινωνίας = Προϋπόθεση Εθνικής Κυριαρχίας

Δεν ευθύνομαι και δεν πληρώνω την κρίση τους. Να πληρώσουν οι πολιτικοί που την δημιούργησαν

Δυνάμεις της Κοινωνίας

Our main concern is to help environmental policies and save fossil fuel cost, helping planet’s salvation through application of antioxidising methods like the Effective Microorganisms EM technology.
Παράλληλα, οικολογικά θέματα όπως η χρήση πράσινων πηγών ενέργειας, περιβαλλοντικά συστήματα αναγέννησης εδαφών με τεχνολογίες Ενεργών Μικροοργανισμών ΕΜ, η απεξάρτηση από τα ορυκτά καύσιμα και γενικά η ανάπτυξη με σεβασμό στο περιβάλλον, το σπίτι μας ΓΗ.

22 Νοεμβρίου 2014

Εδώ Πολυτεχνείο ! Εκεί Βρυξέλλες !

Η ιστορία μετά την υποδούλωση μας στην Δύση με την έλευση των Βαβαρών, μας διδάσκει ότι ποτέ το μετέπειτα πολιτικό καθεστώς δεν επιβράβευσε πρωτεργάτες λαϊκών εξεγέρσεων για την ελευθερία και δημοκρατία. 
Το αντίθετο μάλιστα, τους κατεδίωξε και πολλούς τους αφάνισε.
Πως είναι δυνατόν λοιπόν να πιστέψουμε ότι οι πρωταγωνιστές της εξέγερσης του Πολυτεχνείου ήσαν πατριώτες και δημοκράτες και όχι βαλτοί όταν τους βλέπουμε όλους, μα όλους, να φιγουράρουν σήμερα είτε στα έδρανα της Ευρω-δήθεν Βουλής με τους παχουλότατους μισθούς, είτε ως σύμβουλοι πρωθυπουργών, είτε ως μεγαλο-εισοδηματίες αποτραβηγμένοι στα κτήματα τους, είτε ως Τσοχατζόπουλοι ! 
Και αν δεν ήσαν πραγματικοί αγωνιστές, τι ήσαν;
Αν δε το συνδυάσουμε και με την πρόσφατη ομολογία στα κανάλια τότε ταγματάρχη μέλους της χούντας, ότι η χούντα έριξε τον Παπαδόπουλο επειδή είχε έλθει σε συμφωνία με τους μεταπολεμικούς πολιτικούς και τους δυτικούς τους πάτρωνες, για επάνοδο τους στην εξουσία, τότε το συμπέρασμα είναι ένα: 
Εδώ Πολυτεχνείο, εδώ Πολυτεχνείο !
Εκεί Βρυξέλλες !
Μήπως οι μεταπολεμικοί πολιτικοί, γόνοι των γερμανοτσολιάδων, χρειαζόντουσαν μια λαϊκή εξέγερση ώστε να φανεί ότι ο Λαός τους ήθελε για να τον σώσουν ;
Ενώ παράλληλα η Δύση εξασφάλιζε και τα συμφέροντα της στην Κύπρο ;
Άσε που μας το λένε κατάμουτρα : Η καταστροφή της Κύπρου έφερε την "Δημοκρατία" στην Ελλάδα !!
Οι πολιτικοί έχοντας εξασφαλίσει τον 2ο Αττίλα στους Δυτικούς δεν ανοίγουν φυσικά τον φάκελο της Κύπρου, παράλληλα δε από τότε μας σώζουν ως γνωστόν αδιάλειπτα !
Ένα θέατρο δηλαδή με σκηνοθέτη την Δύση με ηθοποιούς πολιτικούς ελλαδίτες και κύπριους, Παπαδόπουλο, Ιωαννίδη,και ΜΜΕ, όλους στην Υπηρεσία τους.
Ας ανοίξουν τον Φάκελο της Κύπρου να μας αποδείξουν ότι δεν είναι έτσι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: