Εγκαθίδρυση Δημοκρατίας = Θεσμοποίηση της Κοινωνίας

Εγκαθίδρυση Δημοκρατίας = Θεσμοποίηση της Κοινωνίας
Εγκαθίδρυση Δημοκρατίας = Θεσμοποίηση της Κοινωνίας = Προϋπόθεση Εθνικής Κυριαρχίας

Δεν ευθύνομαι και δεν πληρώνω την κρίση τους. Να πληρώσουν οι πολιτικοί που την δημιούργησαν

Δυνάμεις της Κοινωνίας

Our main concern is to help environmental policies and save fossil fuel cost, helping planet’s salvation through application of antioxidising methods like the Effective Microorganisms EM technology.
Παράλληλα, οικολογικά θέματα όπως η χρήση πράσινων πηγών ενέργειας, περιβαλλοντικά συστήματα αναγέννησης εδαφών με τεχνολογίες Ενεργών Μικροοργανισμών ΕΜ, η απεξάρτηση από τα ορυκτά καύσιμα και γενικά η ανάπτυξη με σεβασμό στο περιβάλλον, το σπίτι μας ΓΗ.

18 Νοεμβρίου 2013

Κοινοβουλευτική Δικτατορία, το δε όνομα αυτής "Μεταπολίτευση".

Θα πρότεινα ορισμένες συμπληρωματικές μεν αλλά βασικές αρχές που ίσως ακούγονται ακραίες και τολμηρές, αλλά περιγράφουν την πραγματικότητα και είναι απαραίτητες για να σώσουμε τις περιουσίες μας τις ατομικές αλλά και την μεγαλύτερη όλων: την Πατρίδα.
Για να έχομε απήχηση στο υποσυνείδητο των πολιτών. Πολιτών που μπορεί να μην το εκφράζουν στην σκέψη τους αλλά το διαισθάνονται.

1. Ούτε αυτή η Βουλή ούτε κανένα από τα μέλη της μπορεί πλέον να υπηρετήσει την Πατρίδα και την Δημοκρατία. 
Μόνη ελπίδα η Δημοκρατία με Ανακλητότητα και επιλογή εκπροσώπων με κλήρωση μεταξύ πολλαπλάσιων εκλεγμένων, όπου οι πολίτες οργανωμένα αποφασίζουν για την τύχη τους και της Πατρίδας.
Τα κόμματα στην εξουσία μας κατέστρεψαν. Να παραμείνουν μόνο ως δεξαμενές πολιτικής σκέψης και μελέτης πολιτικών δράσεων.
Επεξήγηση διαδικασίας κλήρωσης: αρχικά κλήρωση μεταξύ 2 εκλεγμένων. Βέλτιστο θα ήταν κλήρωση μιας θέσης μεταξύ 5 εκλεγμένων.
Μόνο έτσι θα αποκλειόταν η διαπλοκή, τα προσυμφωνημένα αποτελέσματα ψηφοφοριών και οι προσυνεννοήσεις για το ποιος θα ψηφιστεί, οι δε παρατάξεις θα έπαυαν να είναι αρχηγικές, αντιδημοκρατικές δηλαδή.

2. Η σημερινή κοινοβουλευτική εγκληματική οργάνωση έχει φροντίσει ήδη και για τα εκλογικά αποτελέσματα.
Δείτε την σχετική μήνυση της Ολγας Γεριτσίδου για την νοθεία στις εκλογές Μαίου και Ιουνίου 2012.
9,5 εκατ δημότες η απογραφή μείον 2,3 εκατ οι ανήλικοι = 7,2 έπρεπε να είναι γραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους. Πόσοι ήσαν ? : 9,55 εκατομ !!!
Ακόμα και με μισό εκατ. πεθαμένους που δεν σβήστηκαν πάλι σχεδόν 2 εκατ παράνομα γραμμένοι !!
Άρα το γεγονός πρέπει να καταγγελθεί ευρύτερα και οι αντίπαλοι μας να υποχρεωθούν να πάρουν θέση.
Συνημμένη η μήνυση της Γεριτσίδου με περισσότερες λεπτομέρειες.
http://www.humansupport.gr/gr_news_more.php?nid=314

3. Τους πολίτες παγώνει η "αντιπολίτευση" που δεν προτείνει πειστική εναλλακτική πολιτική. Π.χ. Βλέπουν τον Τσίπρα προκλητικά να υποστηρίζει την παραμονή στα δεσμά του Ευρώ, όταν ευρώ=μνημόνιο, αναγκαστικά λόγω εξάρτησης από αυτούς που το εκδίδουν, τον Σόιμπλε και την παρέα του. Τα δε “ΌΧΙ” της σε μια παράνομα και αντισυνταγματικά λειτουργούσα Βουλή το μόνο που κάνουν είναι να νομιμοποιούν τα “ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ”.
Μάλιστα, με δεδομένο ότι όσοι πιστεύουν, έστω λανθασμένα, στην πολιτική Σαμαρά-Βενιζέλου ελπίζουν, άρα δεν παθαίνουν κατάθλιψη.
Αντίθετα όσοι δεν πιστεύουν και πρόσκεινται αυτομάτως στην αντιπολίτευση διαισθάνονται την ευρω-αντίφαση της και καταθλίβονται ενώ μερικοί μάλιστα αυτοκτονούν.
Άρα κατ’ εξοχήν υπεύθυνοι των αυτοκτονιών είναι η ευρωαντιπολίτευση της Βουλής
και όχι μόνο.

4. Σχετικό είναι και το Ευρωπαϊκό πολιτικό περιβάλλον και ειδικότερα της Ευρωπαϊκής Ένωσης των Βρυξελλών. Στο βιβλίο ΟΙ ΝΑΖΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΒΟΛΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ όπου αποδεικνύεται ότι οι αρχιτέκτονες της ήσαν επιφανείς ναζιστές και μεταξύ αυτών επιφανέστερος ο καθηγητής Βάλτερ Χωλστάιν, στενός συνεργάτης του Αδόλφου Χίτλερ που είχε μελετήσει και αρχίσει να υλοποιεί την Ευρωπαϊκή Ένωση για λογαριασμό του Φύρερ. Στον σύνδεσμο http://www.relay-of-life.org/gr/index.html μπορείτε να κατεβάσετε το βιβλίο δωρεάν.
Καταλαβαίνουμε έτσι καλλίτερα την φασιστική συμπεριφορά της Κομισιόν εναντίον της Ελλάδας με σκοπό την καταστροφή και ιδιωποίηση των φυσικών της πόρων.
Δεν υπάρχουν σχόλια: