Εγκαθίδρυση Δημοκρατίας = Θεσμοποίηση της Κοινωνίας

Εγκαθίδρυση Δημοκρατίας = Θεσμοποίηση της Κοινωνίας
Εγκαθίδρυση Δημοκρατίας = Θεσμοποίηση της Κοινωνίας = Προϋπόθεση Εθνικής Κυριαρχίας

Δεν ευθύνομαι και δεν πληρώνω την κρίση τους. Να πληρώσουν οι πολιτικοί που την δημιούργησαν

Δυνάμεις της Κοινωνίας

Our main concern is to help environmental policies and save fossil fuel cost, helping planet’s salvation through application of antioxidising methods like the Effective Microorganisms EM technology.
Παράλληλα, οικολογικά θέματα όπως η χρήση πράσινων πηγών ενέργειας, περιβαλλοντικά συστήματα αναγέννησης εδαφών με τεχνολογίες Ενεργών Μικροοργανισμών ΕΜ, η απεξάρτηση από τα ορυκτά καύσιμα και γενικά η ανάπτυξη με σεβασμό στο περιβάλλον, το σπίτι μας ΓΗ.

17 Αυγούστου 2012

Σχόλιο μου σχετικά με άρθρο του Βασίλη Βιλιάρδου στο Βήμα του Σαρωνικού:

Μα ο άνθρωπος με το "μαζί τα φάγαμε" συνεχίζει να εξυπηρετεί τους σκοπούς της συμμορίας που καταστρέφει την Ελλάδα, με το να καλλιεργεί στους πολίτες αισθήματα ενοχής, έτσι ώστε αυτοί να ανέχονται το πλιάτσικο σε βάρος της πατρίδας.
Βέβαια, στην βάση του προβλήματος είναι οι σημερινές πολιτικές διαδικασίες που με βάση το σημερινό Σύνταγμα το οποίο είναι ψευτοδημοκρατικό αναδεικνύοντας ένα πρωθυπουργό-δικτάκτορα, υπο- και επι-βάλλουν την πεποίθηση στους πολίτες ότι δεν υπάρχει ελπίδα συμμετοχής τους σε οποιαδήποτε απόφαση. Έτσι το ένστικτο της αυτοσυντήρησης σε συνδιασμό και με το παράδειγμα της συμπεριφοράς των πολιτικών και των παρατρεχάμενων τους, τους οδηγεί στην ανομία και την διαφθορά ως μοναδικό μέσο αμύνης και επιβίωσης. 
Συχνά μάλιστα οι πολίτες παροτρύνονται στην ανομία από πολιτικούς και παρατρεχάμενους, οπότε και ο πολίτης θεωρεί αυτές τις πρακτικές φυσιολογικές, χωρίς να συνειδητοποιεί το μέγεθος της ανομίας και παρανομίας.Έχομε έτσι εκπαίδευση των πολιτών στην ανομία.
Για τον λόγο αυτό “προυπόθεση ευθύνης είναι η ορθή παιδεία, σχολική, κοινωνική και πολιτική”.

Και μόνη η δυνατότητα έκφρασης μέσα από διαδικασίες συμμετοχής των πολιτών όπως οι αμεσοδημοκρατικές, πιστεύω ότι θα αρκέσει για την πατριωτική αφύπνιση των πολιτών.
Παράλληλα θα σταματήσουν να έχουν επιφύλαξη για συμμετοχή τους στην πολιτική από την στιγμή που θα μετέχουν στην λήψη αποφάσεων.
Να υποστηρίξομε πρωτοβουλίες για μια ριζική πολιτική μεταρρύθμιση. Για ένα ενιαίο Μέτωπο για Συντακτική Εθνοσυνέλευση και Απελευθέρωση της Πατρίδας.

http://vimasaronikou.wordpress.com/2012/08/17/%CE%B2%CE%B1%CF%83%CE%AF%CE%BB%CE%B7%CF%82-%CE%B2%CE%B9%CE%BB%CE%B9%CE%AC%CF%81%CE%B4%CE%BF%CF%82-%CE%BF-%CE%BD%CE%AD%CF%81%CF%89%CE%BD-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%B1%CE%B8%CE%B7%CE%BD%CF%8E%CE%BD/#comment-294

Δεν υπάρχουν σχόλια: