Εγκαθίδρυση Δημοκρατίας = Θεσμοποίηση της Κοινωνίας

Εγκαθίδρυση Δημοκρατίας = Θεσμοποίηση της Κοινωνίας
Εγκαθίδρυση Δημοκρατίας = Θεσμοποίηση της Κοινωνίας = Προϋπόθεση Εθνικής Κυριαρχίας

Δεν ευθύνομαι και δεν πληρώνω την κρίση τους. Να πληρώσουν οι πολιτικοί που την δημιούργησαν

Δυνάμεις της Κοινωνίας

Our main concern is to help environmental policies and save fossil fuel cost, helping planet’s salvation through application of antioxidising methods like the Effective Microorganisms EM technology.
Παράλληλα, οικολογικά θέματα όπως η χρήση πράσινων πηγών ενέργειας, περιβαλλοντικά συστήματα αναγέννησης εδαφών με τεχνολογίες Ενεργών Μικροοργανισμών ΕΜ, η απεξάρτηση από τα ορυκτά καύσιμα και γενικά η ανάπτυξη με σεβασμό στο περιβάλλον, το σπίτι μας ΓΗ.

1 Απριλίου 2012

Ευρό, τι αντιπροσωπεύει ?

Ας δούμε πως ορίζεται η έννοια του νομίσματος. Ένα νόμισμα ως μέσον αποτίμησης αγαθών και εργασίας προυποθέτει η Αρχή που το εκδίδει να εκπροσωπεί μια ορισμένη οικονομική πολιτική που να προστατεύει την αξία τόσο της εργασίας όσο και των αγαθών. Το ευρό είναι το μόνο νόμισμα παγκοσμίως που δεν καλύπτεται από μία ενιαία οικονομική πολιτική που να αντιπροσωπεύει τους πολίτες στις χώρες όπου είναι εργαλείο συναλλαγής. Στην πραγματικότητα είναι ένα μη-νόμισμα. Εργαλείο ύποπτης κρυφής εξάρτησης και εξουσίας. ΜΗΝ ΜΑΣΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΣΕ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ. Τα πάντα εξαρτώνται από το αν στην κυβέρνηση θα έχομε πατριώτες ή πουλημένους πολιτικούς όπως σήμερα. Μια πατριωτική κυβέρνηση θα μπορούσε να δηλώσει και αναδείξει τον ορυκτό πλούτο και αποθέματα υδρ/γνθράκων ώστε αμέσως η Ελλάδα να πιστωθεί αυτές τις δυνατότητες και μαζί με την απαίτηση για Γερμανικές αποζημιώσεις να γίνει αξιολόγησης ΑΑΑ, ενώ η Γερμανία να χάσει τα δικά της τρία και να πάρει ...... τα δικά μας ! Μην είστε καθόλου σίγουροι ότι ένα Εθνικό Ελληνικό νόμισμα θα υποτιμηθεί. Μπορεί και το αντίθετο εάν βέβαια ο Ελληνικός Λαός καταφέρει και τους διώξει ! Με αυτούς τους πολιτικούς πιστεύω και εγώ ότι θα υποτιμηθεί διότι με αυτούς είναι ωσάν η Ελλάδα σήμερα να μην ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΑΙ!, είναι ωσεί ανύπαρκτη διεθνώς. Το βλέπομε ξεκάθαρα όπως π.χ. με το θέμα της Α.Ο.Ζώνης: Η δήθεν Ελληνική κυβέρνηση Δεν την ανακηρύσει, άρα η Ελληνική ΑΟΖ είναι ωσεί ανύπαρκτη. Έτσι η Αίγυπτος έρχεται σε συνεννόηση με την Τουρκία από την στιγμή που η Ελλάδα είναι ανύπαρκτη ! Ακόμη και για την Κύπρο ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ και έρχεται σε συνεννόηση με την Τουρκία για την διοχέτευση του φυσικού της αέριου προς Ευρώπη !

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Εν τω μεταξύ η συνομωσία ΓΑΠ-Σαμαρά με εργαλείο το θέατρο που παίζουν σε βάρος μας καλά κρατεί.
Ούτε καν τα προσχήματα δεν κρατούν. Κατά την περίφημη συνεννόηση και πρόταση του ΓΑΠ να “παραδώσει” την εξουσία στον Σαμαρά το καλοκαίρι του 11, δεν μπήκαν καν στον κόπο να συναντηθούν !!!. Τόσο σοβαρό θέμα το διαπαργματεύτηκαν μόνο τηλεφωνικά ή με απεσταλμένους !!!

Αντώνη Σαμαρά, δεν θυμάμαι στις 27 Οκτώβρη, ούτε μετά μέχρι χθες, να είπες εσύ ή κάποιος από την ΝΔ ότι θα ψήφιζες την νέα δανειακή σύμβαση, την πολύ χειρότερη της πρώτης, που ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΑ δεν έφεραν στην Βουλή.
Έτσι νομιμοποιείς το πραξικόπημα του 1ου μνημόνιου.
Πάντα απορούσα γιατί δεν είχες καταγγείλει την 1η δανειακή σύμβαση και ειδικά το άρθρο 14 περί παραχώρησης εθνικής κυριαρχίας.