Εγκαθίδρυση Δημοκρατίας = Θεσμοποίηση της Κοινωνίας

Εγκαθίδρυση Δημοκρατίας = Θεσμοποίηση της Κοινωνίας
Εγκαθίδρυση Δημοκρατίας = Θεσμοποίηση της Κοινωνίας = Προϋπόθεση Εθνικής Κυριαρχίας

Δεν ευθύνομαι και δεν πληρώνω την κρίση τους. Να πληρώσουν οι πολιτικοί που την δημιούργησαν

Δυνάμεις της Κοινωνίας

Our main concern is to help environmental policies and save fossil fuel cost, helping planet’s salvation through application of antioxidising methods like the Effective Microorganisms EM technology.
Παράλληλα, οικολογικά θέματα όπως η χρήση πράσινων πηγών ενέργειας, περιβαλλοντικά συστήματα αναγέννησης εδαφών με τεχνολογίες Ενεργών Μικροοργανισμών ΕΜ, η απεξάρτηση από τα ορυκτά καύσιμα και γενικά η ανάπτυξη με σεβασμό στο περιβάλλον, το σπίτι μας ΓΗ.

5 Μαΐου 2010

Κίνημα της παραγωγικής τάξης

Με δεδομένο ότι υπεξαίρεση δημόσιας περιουσίας από πολιτικούς θα πρέπει να την καταδικάζομε σαν φασιστική πράξη και για την αποφυγή των χειρότερων ας δράσομε αποφασιστικά:
1. Να δημιουργήσομε κίνημα της παραγωγικής τάξης, δηλαδή των ανθρώπων που παράγουν και βλέπουν την δυνατότητα τους να εμποδίζεται και να μένει αναξιοποίητη: εργάτες, επιστήμονες, γεωργούς, βιοτέχνες, βιομήχανους, επαγγελματίες, δημόσιους υπάλληλους σε παραγωγικές δραστηριότητες, ιερείς με πραγματική κοινωνική προσφορά, αναστέλλοντας έστω προσωρινά τους διαχωρισμούς σε αριστερούς και δεξιούς.
Σύνθημα να είναι: ή αυτοί (της παρακμής) ή εμείς (της παραγωγής), δεν πάει άλλο !
2. Παράλληλα Καμμιά εμπιστοσύνη σε αυτούς τους Βολευτές του πολιτικού ''συστήματος'' των 300.
Να αντικατασταθούν άμεσα με Συντακτική Εθνοσυνέλευση, νέο Σύνταγμα και εκλογές με απλή αναλογική και αποκλεισμό των σημερινών εν ενεργεία πολιτικών αξιωματούχων.

Οι αγορές θα πεισθούν πολύ καλλίτερα από μια τέτοια δραστική εξέλιξη, διότι αυτό που τις προβληματίζει είναι ακριβώς το μπάχαλο του Ελληνικού κράτους.
Σχετική και η πρόταση του Κου Χρήστου Γιανναρά στην Καθημερινή της Κυριακής: http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_columns_2_02/05/2010_399544

5 σχόλια:

gvam44 είπε...

Πιστεύω ότι χρειάζεται συστράτευση των υγειών πολιτικών δυνάμεων και θεωρώ ότι η σημαία της παραγωγικής τάξης όπως την προτείνω στο παραπάνω άρθρο με την ευρύτερη καινοτόμο έννοια, χωρίς περιχαρακώσεις του τύπου ''δεξιά-αριστερά'', είναι το πιο κατάλληλο εργαλείο συστράτευσης υπό τις παρούσες συνθήκες.
Υγειών δυνάμεων, όπως αυτές εκφράζονται από τους νέους μικρούς πολιτικούς σχηματισμούς όπως οι Δημοκρατικοί, η Δράση, οι Οικολόγοι Πράσινοι, και άλλοι.
Το πρόβλημα σήμερα είναι ότι η πλήρης Εθνική καταστροφή θα έχει επέλθει πολύ πριν οι ''δημοκρατικές'' διαδικασίες που η επιδιωκόμενη συστράτευση των υγειών δυνάμεων μπορέσει να έχει σώσει την κατάσταση.
Το μυαλό μας πάει στο κίνημα του Βενιζέλου των αρχών του εικοστού αιώνα και τις τότε συνθήκες. Πως ξέρομε άραγε ότι ένας τότε παρατηρητής θα τις έκρινε κατάλληλες ?
Εκ του αποτελέσματος ?
Δεν είμαι ο πλέον κατάλληλος για μια τέτοια ιστορική ανάλυση, αλλά πολύ φοβούμαι ότι σήμερα δεν υπάρχει άλλος χρόνος: Ένας νέος σύγχρονος Βενιζέλος μας χρειάζεται άμεσα.

Ανώνυμος είπε...

Η ανεργία καλπάζει ήδη στο 17% !
Οι κηφήνες-τσιράκια ενός εκτρώματος δημόσιου τομέα, αποτελέσματος της σάπιας μεταπολίτευσης, θέλησαν να καταδικάσουν την παραγωγική τάξη στην ανεργία.
Για να μην τους περάσει χρειάζεται Κίνημα της παραγωγικής τάξης που θα στήσει κρεμάλες.
Για να σωθεί η πατρίδα !

Ανώνυμος είπε...

Υπάλληλε του Ιδιωτικού τομέα

Γνωρίζεις πολύ καλά οτι οι ήδη πενιχρές αποδοχές σου δεν θα αυξηθούν ποτέ.
Γνωρίζεις εξίσου καλά οτι κάποιοι απολαμβάνουν εδώ και πολλά χρόνια επιδόματα διπλάσια του μισθού σου , υπερωρίες – ακόμα και μισθούς χωρίς να δουλεύουν , επιδοτήσεις για ανύπαρκτες καλλιέργειες, συντάξεις απο τα 35 τους και αφορολόγητα έσοδα.

Πέρα από τις κομματικές ιδεολογίες και πεποιθήσεις σου , όταν τα γνωστά επιδοτούμενα και κρατικοδίαιτα παράσιτα κατεβαίνουν στους δρόμους εσύ πρέπει να διαχωρίσεις την θέση σου.

• Εσύ θα συνεχίζεις να αμείβεσαι με τους πενιχρούς μισθούς της συμφοράς .
Αυτοί θα συνεχίσουν να εκβιάζουν για αφορολόγητα επιδόματα και επιδοτήσεις της αρπαχτής .

• Εσύ απο αύριο θα μαζεύεις αποδείξεις .Αυτοί θα συνεχίσουν να φοροδιαφεύγουν και να ζητάνε μίζες στηριζόμενοι σε αντισυνταγματικούς νόμους έχοντας την πλήρη κάλυψη της εκάστοτε σκανδαλοκυβέρνησης..

• Εσύ θα συλληφθείς – απολυθείς αν διανοηθείς να απεργήσεις , διαμαρτυρηθείς κλείνοντας δρόμους. Αυτοί θα συνεχίσουν να κλείνουν δρόμους , να απεργούν και καταστρέφουν δημόσια περιουσία .

Απο οτι φαίνεται ΚΑΤ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 4 – ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 1 του συντάγματος ο νόμος θα συνεχίσει να ισχύει μόνο για σένα.

Αν πιστεύεις οτι σε τιμά η παραπάνω κατάσταση μπορείς να συνεχίσεις στον δρόμο της παρακμής (λόγιος όρος για την ξεφτίλα).

Αν όχι διάβασε τα παρακάτω και κρίνε μόνος σου :

Μέχρι να δεις τον νόμο να εφαρμόζεται –
Πολιτικούς και δημόσιους καφρουπάλληλους στην φυλακή για τα σκάνδαλα ,
Αγρότες και ελεύθερους επαγγελματίες να φορολογούνται ,
Λουκέτο στις προβληματικές του δημοσίου όπως η ΕΡΤ ,
Αμοιβές δημοσίου ΣΥΜΦΩΝΑ με τις συλλογικές συμβάσεις εργασίας

Μέχρι τότε θα πρέπει να θεωρείς τον εαυτό σου ως ντε φάκτο πολίτη Β’ κατηγορίας
Και ως τέτοιος :
• Δεν επενδύεις πουθενά και σε τίποτα πέραν των απολύτως απαραίτητων
Ακυρώνεις συμβόλαια με ασφαλιστικές εταιρείες , πιστωτικές κάρτες , εταιρείες τηλεπικοινωνιών , κλείνεις τα δάνεια του παρελθόντος και δεν παίρνεις νέα …..
Στην θεωρία ονομάζεται αποεπένδυση και αυτο κάνουν οι εταιρείες όταν το οικονομικό και πολιτικό περιβάλλον γίνεται εχθρικό

• Δεν καταναλώνεις παρά ξοδεύεις μόνο τα απαραίτητα για επιβίωση.

• Δεν δηλώνεις έσοδα από ενοίκια και τόκους καταθέσεων

• Διαπραγματεύεσαι μαύρη και αφορολόγητη εργασία με τον εργοδότη σου

giorgos vamvakousis είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
giorgos vamvakousis είπε...

Πολύ καλή η επισήμανση του Ανώνυμου στις 27 Ιουλίου περί των εργασιακών διαφορών των ιδιωτικών με τους δημόσιους υπάλληλους. Μεγαλύτερων ακόμη και από τις διαφορές των εργαζόμενων με τους εργοδότες. Εκεί τουλάχιστον υπάρχουν και κοινά συμφέροντα όπως π.χ. η βιωσιμότητα της ιδιωτικής επιχείρησης. Αντίθετα, με τους δημόσιους υπάλληλους - τρωκτικά η έμμεση σχέση των ιδιωτικών υπάλληλων είναι ίδια με του δυνάστη και δυναστευόμενου.
Παρ' όλα αυτά η ΓΣΕΕ φιγουράρει πάντα συμπορευόμενη με την ΑΔΕΔΥ !
Αλήθεια, η ΑΔΕΔΥ δεν πήρε καν χαμπάρι για την επί δεκαετίες καταλήστευση της δημόσιας περιουσίας ?
Το θέμα δεν την απασχόλησε ποτέ ?