Εγκαθίδρυση Δημοκρατίας = Θεσμοποίηση της Κοινωνίας

Εγκαθίδρυση Δημοκρατίας = Θεσμοποίηση της Κοινωνίας
Εγκαθίδρυση Δημοκρατίας = Θεσμοποίηση της Κοινωνίας = Προϋπόθεση Εθνικής Κυριαρχίας

Δεν ευθύνομαι και δεν πληρώνω την κρίση τους. Να πληρώσουν οι πολιτικοί που την δημιούργησαν

Δυνάμεις της Κοινωνίας

Our main concern is to help environmental policies and save fossil fuel cost, helping planet’s salvation through application of antioxidising methods like the Effective Microorganisms EM technology.
Παράλληλα, οικολογικά θέματα όπως η χρήση πράσινων πηγών ενέργειας, περιβαλλοντικά συστήματα αναγέννησης εδαφών με τεχνολογίες Ενεργών Μικροοργανισμών ΕΜ, η απεξάρτηση από τα ορυκτά καύσιμα και γενικά η ανάπτυξη με σεβασμό στο περιβάλλον, το σπίτι μας ΓΗ.

22 Οκτωβρίου 2009

Δηλώσεις που είναι ακόμη λόγια, έργα δε....οι παραλήψεις !

Ίσως αυτό το σχόλιο να είναι μια παραφωνία μέσα στο σημερινό κλίμα της σχιζοφραινούς ευδαιμονίας συνασπισμένων, κεντρώων τε και ελαφρώς δεξιών, αυτών που εν τούτοις το ΠΑΣΟΚ δεν ήταν η επιλογή τους στις πρόσφατες εκλογές.
Είχαμε λοιπόν δηλώσεις προγραμματικές, λόγια, αλλά τα έργα μεχρι σήμερα έχουν μάλλον την μορφή ενεργητικών παραλείψεων :

1. Την παράλειψη αναζήτησης ευθυνών για την εξαφάνιση εγγράφων και δεδομένων Εθνικής σημασίας από τους απερχόμενους υπουργούς και παρατρεχάμενους και την μη παράδοση στους επερχόμενους. Εάν αυτό το γεγονός δεν είναι Εθνική Μειοδοσία τότε τι άλλο θα μπορούσε να είναι ?

2. Την παράλειψη αναζήτησης ευθυνών για τον πρωτοφανή διασυρμό της χώρας με την απόκρυψη του ελλείματος από τον απερχόμενο πρωθυπουργό αλλά και από τον απερχόμενο αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Διότι δεν είναι δυνατόν, λόγω της θεσμικής τους θέσης, να μην το ήξεραν, εάν δε πράγματι δεν το ήξεραν, η ευθύνη τους είναι ακόμη μεγαλύτερη, διότι σε αυτό τον βαθμό ανίκανοι ηγέτες είναι επικίνδυνοι για κάθε χώρα.
3. Την παράλειψη συνέχειας και έρευνας για το γεγονός ότι χάθηκαν 400 εκατομμύρια Ευρό κοινοτικής επιδότησης για το ΕΣΠΑ της ενεργειακής αναβάθμισης κτιρίων. Ο νέος υπουργός μας είπε ότι παρέλαβε από τον Κο Χατζηδάκη. Άρα αν τώρα δεν τα βρίσκει να τα βάλει από την τσέπη του !Πλήρης γελοιοποίηση της Ελληνικής Κυβέρνησης στην ΕΕ.

4. Άλλες παραλήψεις και κουκουλώματα που έπονται.

Αλήθεια τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας τι τον έχομε ? Δεν κατανοεί ότι έτσι νομιμοποιεί την Εθνική Μειοδοσία των Καραμανλή και Παπανδρέου?

DECLARATIONS at the parlement, words, and works, the negative ones: The previous prime minister and the previous chief of opposition not knowing the countries' deficit. They were both ignorant that it was 12,5 % ! The Bank of Greece, a few days ago, before the elections was declaring it 6% and now the same ''institution'' informs us that it is 12,5 %. Our irresponsible politicians accept this situation: no problem ! We became the clowns in the European Union !Δεν υπάρχουν σχόλια: