Εγκαθίδρυση Δημοκρατίας = Θεσμοποίηση της Κοινωνίας

Εγκαθίδρυση Δημοκρατίας = Θεσμοποίηση της Κοινωνίας
Εγκαθίδρυση Δημοκρατίας = Θεσμοποίηση της Κοινωνίας = Προϋπόθεση Εθνικής Κυριαρχίας

Δεν ευθύνομαι και δεν πληρώνω την κρίση τους. Να πληρώσουν οι πολιτικοί που την δημιούργησαν

Δυνάμεις της Κοινωνίας

Our main concern is to help environmental policies and save fossil fuel cost, helping planet’s salvation through application of antioxidising methods like the Effective Microorganisms EM technology.
Παράλληλα, οικολογικά θέματα όπως η χρήση πράσινων πηγών ενέργειας, περιβαλλοντικά συστήματα αναγέννησης εδαφών με τεχνολογίες Ενεργών Μικροοργανισμών ΕΜ, η απεξάρτηση από τα ορυκτά καύσιμα και γενικά η ανάπτυξη με σεβασμό στο περιβάλλον, το σπίτι μας ΓΗ.

4 Ιουλίου 2009

Περί ημιυπαίθριων ο λόγος

Περί ημιυπαίθριων ο λόγος

''Τακτοποίηση'': Θα είχε ενδιαφέρον να ερευνηθεί αν ποτέ έχει χρησιμοποιηθεί άλλοτε ή αλλού στον κόσμο σαν όρος σε νομοθέτημα.

Είναι μάλλον μια ακόμη εφεύρεση των νοσηρών εγκεφάλων του καθεστώτος.

Θα έπρεπε τα όργανα των νομικών σε αυτήν την χώρα, όπως ο ΔΣΑ, να ερευνήσουν την συνταγματικότητα τέτοιων γελοίων νομοθετημάτων.

Και είναι γελοίο διότι ή είναι νομιμοποίηση ή δεν είναι !

Κατά δήλωση του ίδιου του συντάκτη του νόμου ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ !

Ο κοινός νους καταλαβαίνει επομένως ότι εφ' όσον κάτι παράνομο δεν νομιμοποιείται, απλά παραμένει παράνομο.

Καλείται λοιπόν ο Έλληνας πολίτης να πληρώσει ουσιαστικά προστασία σε μια διοίκηση ως εάν ήτο προαγωγός ή προστάτης, μια διοίκηση που κάθε άλλο παρά πείθει για την χρηστή της διαχείρηση. Που εισπράτει για να σπαταλήσει ασύστολα, για να μην πούμε ότι τα εισπραττόμενα από τις Δ.Ο.Υ. καταλήγουν στις τσέπες καταχραστών της Δημόσιας περιουσίας κατά μεγάλο ποσοστό.

Θα έχει λοιπόν πληρώσει ο Έλληνας πολίτης μια 'τακτοποίηση', ενώ ο ημιυπαίθριος του θα παραμένει παράνομος.

Ο οποιοσδήποτε μελλοντικά που σήμερα δεν έχει ημιυπαίθριους να 'τακτοποιήσει', μπορεί κάλλιστα να προσβάλλει την συνταγματικότητα του διάτρητου αυτού νόμου και η 'τακτοποίηση' να πάει ..περίπατο με όλες τις συνέπειες.

Παράλληλα άλλες υπηρεσίς ΙΚΑ, Πολεοδομίες, κτλ με βάση την δηλωμένη παρανομία θα μπορούν να δράσουν εναντίον των πολιτών.

Οδηγούνται έτσι οι Έλληνες πολίτες σε μια νέα πολιτική ομηρία, που πιστεύω ότι τελικά είναι και ο κύριος σκοπός. Ένας ακόμη εγκλωβισμός του εκλογικού σώματος στον δικομματισμό: να ψηφίζει ο κόσμος αυτούς που κανόνισαν ή ανέχτηκαν την 'τακτοποίηση', όχι κανένα πατριώτη που πιθανόν να προβληματιστεί με την 'τακτοποίηση' !

Επίζομε και παρακαλούμε ο ΔΣΑ να μελετήσει το θέμα και να προβεί στις κατάλληλες ενέργειες στο ΣΤΕ ή όπως νομίζει καλλίτερα.