Εγκαθίδρυση Δημοκρατίας = Θεσμοποίηση της Κοινωνίας

Εγκαθίδρυση Δημοκρατίας = Θεσμοποίηση της Κοινωνίας
Εγκαθίδρυση Δημοκρατίας = Θεσμοποίηση της Κοινωνίας = Προϋπόθεση Εθνικής Κυριαρχίας

Δεν ευθύνομαι και δεν πληρώνω την κρίση τους. Να πληρώσουν οι πολιτικοί που την δημιούργησαν

Δυνάμεις της Κοινωνίας

Our main concern is to help environmental policies and save fossil fuel cost, helping planet’s salvation through application of antioxidising methods like the Effective Microorganisms EM technology.
Παράλληλα, οικολογικά θέματα όπως η χρήση πράσινων πηγών ενέργειας, περιβαλλοντικά συστήματα αναγέννησης εδαφών με τεχνολογίες Ενεργών Μικροοργανισμών ΕΜ, η απεξάρτηση από τα ορυκτά καύσιμα και γενικά η ανάπτυξη με σεβασμό στο περιβάλλον, το σπίτι μας ΓΗ.

14 Σεπτεμβρίου 2009

Δημοκρατικοί το νέο κόμμα λύσεων


Η Αυτοδυναμία που οδηγεί στην Αδυναμία

Δευτέρα 5 Οκτωβρίου: Αύριο ορκίζεται η αυτοδύναμη κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και αρχίζομε να μετράμε τις 100 μέρες της !

Αλήθεια τι κέρδισε η χώρα από την τελευταία Αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας;
Θα ήταν πολύ καλλίτερα να μην είναι αυτοδύναμοι και να αναγκαστούν να συνεργάζονται και με άλλους.
Από την άλλη πλευρά, τι τις χρειαζόταν τώρα τις εκλογές ο Κος Καραμανλής; Για να αποκτήσει την εντελώς απίθανη μεγαλύτερη κοινοβουλευτική πλειοψηφία ή μήπως για να δικαιολογήσει την πολύ πιθανή μετεκλογική άτυπη συνεργασία των συμφερόντων που εκφράζει με το ΠΑΣΟΚ που τυχαίνει να ελέγχει και τα συνδικάτα ;
Διότι την αυτοδυναμία την θέλουν για να μας εκμεταλλεύονται πιο άνετα, χωρίς κανένα έλεγχο. Φαντάσου να συνεργαστούν κιόλας!
Η Γερμανική δικαιοσύνη απέδειξε περίτρανα ότι η Ζήμενς χρηματοδότησε παράνομα την εκλογή των περισσότερων βουλευτών στις εκλογές της τελευταίας δεκαετίας. Έχομε δε και την ομολογία του Κου Τσουκάτου. Άρα είναι παράνομα εκλεγμένοι οι περισσότεροι από τους 300, αν όχι όλοι. Επομένως και οι νόμοι που ψήφισαν άκυροι είναι !.
Στην ουσία η χώρα είναι υπό κατοχή μιας πολιτικής συμμορίας κομμάτων ''εξουσίας'', όρο που χρησιμοποιεί ο Λαός, υποδηλώνοντας έτσι δυστυχώς την ανοχή του σε αυτήν την καταδυνάστευση.
Ως μόνη λύση βλέπω την δημιουργία νέου πολιτικού και πολιτειακού σκηνικού.
Ας πάψομε να ανακυκλώνομε τους ίδιους αποτυχημένους ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.
Δείτε το πρόγραμμα των Δημοκρατικών στο
www.dimokratikoi.gr και σκεφτείτε τι Ελλάδα αφήνομε στα παιδιά μας.
Πριν αποφασίσετε, δείτε σοβαρούς υποψήφιους, επιστήμονες, τεχνοκράτες, οικολόγους, απλούς εργαζόμενους με κοινή λογική η οποία λείπει παντελώς πλέον από ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.
Ας γίνομε ενεργοί πολίτες και όχι ιδιώτες .