Εγκαθίδρυση Δημοκρατίας = Θεσμοποίηση της Κοινωνίας

Εγκαθίδρυση Δημοκρατίας = Θεσμοποίηση της Κοινωνίας
Εγκαθίδρυση Δημοκρατίας = Θεσμοποίηση της Κοινωνίας = Προϋπόθεση Εθνικής Κυριαρχίας

Δεν ευθύνομαι και δεν πληρώνω την κρίση τους. Να πληρώσουν οι πολιτικοί που την δημιούργησαν

Δυνάμεις της Κοινωνίας

Our main concern is to help environmental policies and save fossil fuel cost, helping planet’s salvation through application of antioxidising methods like the Effective Microorganisms EM technology.
Παράλληλα, οικολογικά θέματα όπως η χρήση πράσινων πηγών ενέργειας, περιβαλλοντικά συστήματα αναγέννησης εδαφών με τεχνολογίες Ενεργών Μικροοργανισμών ΕΜ, η απεξάρτηση από τα ορυκτά καύσιμα και γενικά η ανάπτυξη με σεβασμό στο περιβάλλον, το σπίτι μας ΓΗ.

8 Φεβρουαρίου 2015

Η πιο Μεγάλη Απάτη

Προσοχή της νέας κυβέρνησης! Η ιστορία θα αποδείξει ότι όσοι πολιτικοί εμμένουν στην παραμονή μας στην Ευρωζώνη προδίδουν τους Λαούς της Ευρώπης ! Με την αρχιτεκτονική της μελετημένη από τον ναζιστή Χωλστάιν η Ε.Ε. είναι αδύνατον να αλλάξει ! 
Δείτε τα ντοκουμέντα στο ιντερνετικό βιβλίο: Οι ναζιστικές καταβολές της ΕΕ των Βρυξελλών http://www.relay-of-life.org/gr/


Είναι η μεγαλύτερη και πιο τραγική από τις μεγάλες απάτες, όπως τις περιγράφει ο στρατηγός Αυφαντής στο ομότιτλο βιβλίο του http://www.politeianet.gr/sygrafeas/aufantis-g-georgios-2715Δεν υπάρχουν σχόλια: