Εγκαθίδρυση Δημοκρατίας = Θεσμοποίηση της Κοινωνίας

Εγκαθίδρυση Δημοκρατίας = Θεσμοποίηση της Κοινωνίας
Εγκαθίδρυση Δημοκρατίας = Θεσμοποίηση της Κοινωνίας = Προϋπόθεση Εθνικής Κυριαρχίας

Δεν ευθύνομαι και δεν πληρώνω την κρίση τους. Να πληρώσουν οι πολιτικοί που την δημιούργησαν

Δυνάμεις της Κοινωνίας

Our main concern is to help environmental policies and save fossil fuel cost, helping planet’s salvation through application of antioxidising methods like the Effective Microorganisms EM technology.
Παράλληλα, οικολογικά θέματα όπως η χρήση πράσινων πηγών ενέργειας, περιβαλλοντικά συστήματα αναγέννησης εδαφών με τεχνολογίες Ενεργών Μικροοργανισμών ΕΜ, η απεξάρτηση από τα ορυκτά καύσιμα και γενικά η ανάπτυξη με σεβασμό στο περιβάλλον, το σπίτι μας ΓΗ.

16 Δεκεμβρίου 2010

Το προγραμματισμένο ξεπούλημα


Αναρωτιόμαστε γιατί επιλέγεται από την κυβέρνηση ο δρόμος που οδηγεί, μέσα από μία ύφεση άνευ προηγουμένου, στην καταστροφή της χώρας.


Η απάντηση είναι ότι βάσει σχεδίου του διεθνούς καρτέλ εξουσίας, πρέπει αυτός ο λαός να ταπεινωθεί ώστε να δεχθεί αδιαμαρτύρητα ένα ξεπούλημα των πλουτοπαραγωγικών πηγών της Ελλάδας.

Στόχος είναι ειδικότερα το πιο επικίνδυνο για αυτούς δυναμικό τμήμα του λαού, δηλαδή ο υγιής, δυναμικός και δραστήριος ιδιωτικός τομέας.

Γι' αυτό και τις περικοπές δεν τις άρχισαν από τις ΔΕΚΟ που είναι και η καρδιά του προβλήματος με την επικρατούσα εκεί κομματοκρατία και όπου κυριαρχεί ένας εκτρωματικός τύπος παρασιτικού συνδικαλισμού τύπου ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ π.χ.
Έτσι έχομε τα κατοχικά ΜΜΕ να ενδιαφέρονται μόνο μην τυχόν και απολυθούν υπάλληλοι του Δημόσιου, ενώ τις εκατοντάδες χιλιάδες απολυμένους του ιδιωτικού τομέα τις περνάνε στο ντούκου.

Ιδιωτικούς υπάλληλους που επελέχθηκαν με αξιοκρατικά κριτήρια και εργαζόντουσαν σε καθεστώς διαρκούς αξιολόγησης από τους εργοδότες τους, σε πλήρη αντίθεση βέβαια με το καθεστώς αναξιοκρατίας των συνθηκών εργασίας των "μόνιμων" δημόσιων υπαλλήλων.

Εδώ έρχεται να συνεπικουρήσει την κατοχική Κυβέρνηση και η διαδεδομένη κατά την μεταπολίτευση, εκτρωματική δήθεν αριστερή αντιεπιχειρηματική “φιλοσοφία” με εκφραστές τους σημερινούς κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους της, ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ και λοιπούς, που στην ουσία έχουν εκφυλισθεί σε μέρος του πολιτικοκοινωνικού αντιδραστικού κατεστημένου της χώρας.
Σχετικά με τις πλουτοπαραγωγικές πηγές της χώρας και τις σχετικές μυστικές διαπαραγματεύσεις του Έλληνα πρωθυπουργού και εκπρόσωπου της Τρόικας με την Τουρκία βλέπε τα λινκς:
http://antifono.gr/portal/Κατηγορίες/Ελλάδα-Ιστορία-ΓεωΠολιτική/Άρθρα/2588-Ανοιχτή-Επιστολή-Η-τραγωδία-του-Καστελόριζου.html
http://tonoikaipnevmata.wordpress.com/2010/12/19/%cf%84%ce%bf-%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%b7%ce%bd%ce%b9%ce%ba%cf%8c-%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%ac%cf%81-%ce%b2%cf%81%ce%af%cf%83%ce%ba%ce%b5%cf%84%ce%b1%ce%b9-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%ba%cf%81%ce%ae%cf%84/?blogsub=confirming

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Έχομε τα εξής περίεργα πολιτικά φαινόμενα:
Κύμα εξεταστικών επιτροπών της Βουλής την στιγμή που μέχρι σήμερα έχουν αποδειχθεί παντελώς άχρηστες και μάλλον προωθούν την λήθη στην αλήθεια. Παράλληλα επιβραδύνουν ή και ακυρώνουν την δικαστική έρευνα ως προς τα εμπλεκόμενα μη πολιτικά πρόσωπα.
Ειδικά Μία λογική κατ' εμέ εξήγηση υπάρχει, η εξής:
1. με την καινούργια για την οικονομία σε βάρος της
η ΝΔ μάλλον χαλαρά αντιδρά διότι έτσι περιμένει να κουκουλωθούν οι ευθύνες της
2. Βάσει σχεδίου του διεθνούς καρτέλ με εκτελεστικό όργανο την τρόικα, η Βουλή με τις εξεταστικές κουκουλώνει τα σκάνδαλα, άρα και τους λόγους ανακήρυξης του χρέους ως επαχθούς. Έτσι αν τυχόν επικαλεσθούμε επάχθεια του χρέους σε διεθνή δικαστήρια η αγωγή μας θα απορριφθεί.