Εγκαθίδρυση Δημοκρατίας = Θεσμοποίηση της Κοινωνίας

Εγκαθίδρυση Δημοκρατίας = Θεσμοποίηση της Κοινωνίας
Εγκαθίδρυση Δημοκρατίας = Θεσμοποίηση της Κοινωνίας = Προϋπόθεση Εθνικής Κυριαρχίας

Δεν ευθύνομαι και δεν πληρώνω την κρίση τους. Να πληρώσουν οι πολιτικοί που την δημιούργησαν

Δυνάμεις της Κοινωνίας

Our main concern is to help environmental policies and save fossil fuel cost, helping planet’s salvation through application of antioxidising methods like the Effective Microorganisms EM technology.
Παράλληλα, οικολογικά θέματα όπως η χρήση πράσινων πηγών ενέργειας, περιβαλλοντικά συστήματα αναγέννησης εδαφών με τεχνολογίες Ενεργών Μικροοργανισμών ΕΜ, η απεξάρτηση από τα ορυκτά καύσιμα και γενικά η ανάπτυξη με σεβασμό στο περιβάλλον, το σπίτι μας ΓΗ.

8 Νοεμβρίου 2010

Η ευθύνη των ΜΜΕ

Τα ΜΜΕ περιγράφουν την πολιτικοοικονομική κατάσταση της χώρας με βάση την φαινόμενη πραγματικότητα όπως μας την παρουσιάζει το πολιτικό σύστημα με τους πολιτικούς της Βουλής.
Η πραγματικότητα όμως που αυτό το σύστημα μας έκρυψε και μας κρύβει είναι πολύ διαφορετική και τολμώ να την περιγράψω στο http://giorgos-vamvakousis.blogspot.com/2010/11/blog-post.html
Πάντως συχνά τα ίδια ΜΜΕ διαπιστώνουν το αδιέξοδο και ζητάνε από το ΠΑΣΟΚ να αλλάξει πολιτική.
Δεν νομίζω όμως ότι κανείς μπορεί να πιστεύει ότι το ΠΑΣΟΚ θα αλλάξει και θα καταργήσει την κομματοκρατία που το κρατάει στην εξουσία. Μια κομματοκρατία με την έννοια που της δίνει ο Δάσκαλος Χρήστος Γιανναράς στις επιφυλλίδες του στην Καθημερινή.
Διότι είναι τουλάχιστον αφελές να περιμένομε από τους θύτες των οικονομικών εγκλημάτων της μεταπολίτευσης να παραδεχθούν τις ευθύνες τους και να λύσουν το πρόβλημα της χρεωκοπίας.
Μοναδικός σκοπός του ΠΑΣΟΚ είναι σήμερα η διασφάλιση των πιστωτών εντολέων του και για την αναγκαία γιαυτό νομή της εξουσίας είναι απαραίτητος ο αδηφάγος κομματικός του μηχανισμός για τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης και την συγκάλυψη των εγκληματικών ευθυνών του διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος της μεταπολίτευσης.
Τα ΜΜΕ μη εμβαθύνοντας στις αιτίες της χρεωκοπίας και αρκούμενα απλά να περιγράφουν τα θεατρινίστικα φαινόμενα που έντεχνα προκαλεί το εγκληματικό πλέον πολιτικό σύστημα, γίνονται συνένοχα στην επερχόμενη καταστροφή της χώρας.

2 σχόλια:

matthaios είπε...

Κομματοκρατία έχει και η ΝΔ.Το σπουδαιότερο κυριέ μου ειναι να καταργηθεί η βουλευτική ασυλία και όπως επίσης να καταργηθεί η μονιμότητα των πολιτικών ταγών.τραγους θα τους χαρακτηριζα εγώ..Βρίζουμε τις ΗΠΑ όμως αυτή έχει οριο εξουσίας στον πρόεδρο ..στον κυβερνήτη καθε πολιτείας..Γιατί οχι και εμείς;

Ανώνυμος είπε...

Κατοχικοί Δημοσιογράφοι προσοχή, γιατί οι καιροί έχουν γυρίσματα. Θα κατηγορηθείτε για υπόθαλψη πολιτικών εγκληματιών.
Στην συνείδηση μας είστε ήδη καταδικασμένοι, ακόμη και απόφαση για την ποινή σας έχομε πάρει