Εγκαθίδρυση Δημοκρατίας = Θεσμοποίηση της Κοινωνίας

Εγκαθίδρυση Δημοκρατίας = Θεσμοποίηση της Κοινωνίας
Εγκαθίδρυση Δημοκρατίας = Θεσμοποίηση της Κοινωνίας = Προϋπόθεση Εθνικής Κυριαρχίας

Δεν ευθύνομαι και δεν πληρώνω την κρίση τους. Να πληρώσουν οι πολιτικοί που την δημιούργησαν

Δυνάμεις της Κοινωνίας

Our main concern is to help environmental policies and save fossil fuel cost, helping planet’s salvation through application of antioxidising methods like the Effective Microorganisms EM technology.
Παράλληλα, οικολογικά θέματα όπως η χρήση πράσινων πηγών ενέργειας, περιβαλλοντικά συστήματα αναγέννησης εδαφών με τεχνολογίες Ενεργών Μικροοργανισμών ΕΜ, η απεξάρτηση από τα ορυκτά καύσιμα και γενικά η ανάπτυξη με σεβασμό στο περιβάλλον, το σπίτι μας ΓΗ.

4 Νοεμβρίου 2010

Μιας παράνοιας μύριες έπονται


Μα είναι δυνατόν να περιμένομε από τις πολιτικές παρατάξεις που δημιούργησαν το πρόβλημα της χώρας, οι ίδιες να το επιλύσουν ?
Αυτό είναι παράνοια. Μιας δε παράνοιας μύριες έπονται !
Μοναδικός σκοπός του σημερινού πολιτικού καθεστώτος είναι η συγκάλυψη των εγκληματικών ευθυνών του διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος όπως αυτό μορφώθηκε ιδίως μετά το 1974 και με την κοντόφθαλμη ενθάρρυνση των αρχοντο – ευρωπαίων που θέλησαν να αισχροκερδήσουν σε βάρος του Ελληνικού Λαού.
Είναι επομένως τουλάχιστον αφελές να περιμένομε από τους θύτες αυτών των οικονομικών εγκλημάτων να προσπαθήσουν να λύσουν το πρόβλημα της χρεωκοπίας που δεν είναι παρά επακόλουθη αυτών.
Έτσι οι θύτες συνεχίζουν να εγκληματούν, οδηγούν τον Ελληνικό λαό σε πλήρη εξαθλίωση, ώστε να ελέγχεται ευκολότερα ή αηδιασμένος να απέχει, χωρίς να πειράζουν τον πυρήνα των σπάταλων δομών του κράτους που δεν είναι παρά η πηγή της εξουσίας τους (βλέπε υπεραμοιβές στις ΔΕΚΟ, Βουλή, ΕΣΥ, κτλ) συνεχίζοντας έτσι να καταληστεύουν τους Εθνικούς πόρους.
Με τον τρόπο αυτό και οι αρχοντο-ευρωπαίοι πιστωτές εξασφαλίζουν τα λεφτά τους, εξ' ου και τα βραβεία στον επί κεφαλής του καθεστώτος σήμερα Κον Γ Α Παπανδρέου, ο οποίος ανερυθρίαστα τα παραλαμβάνει με περισσό καμάρι.
Ας το πάρομε απόφαση, ιδίως οι κύριοι Δημοσιογράφοι, όσοι δεν είναι βέβαια πειθήνια όργανα αυτού του καθεστώτος: Τα διάφορα προβλήματα που αντιμετωπίζει αυτή η Κυβέρνηση δεν είναι προιόν λαθών στην διάρκεια κάποιας προσπάθειας της να απαλύνει τις συνέπειες της κρίσης για τον Ελληνικό Λαό. Μόνη της προσπάθεια είναι να έχει την Τρόικα ικανοποιημένη ώστε να έχει την υποστήριξη της και να μπορέσει έτσι να επιβιώνει. Εξ' άλλου ο Ελληνικός Λαός δεν έχει κανένα δικαίωμα πλέον με βάση και το άρθρο 11 του Μνημόνιου, η Εθνική Κυριαρχία έχει παραχωρηθεί, μεταβιβάσιμη μάλιστα σε τρίτους, π.χ. στους Γερμανούς, στους Σκοπιανούς, στους Τούρκους, και άλλους !

Δεν υπάρχουν σχόλια: