Εγκαθίδρυση Δημοκρατίας = Θεσμοποίηση της Κοινωνίας

Εγκαθίδρυση Δημοκρατίας = Θεσμοποίηση της Κοινωνίας
Εγκαθίδρυση Δημοκρατίας = Θεσμοποίηση της Κοινωνίας = Προϋπόθεση Εθνικής Κυριαρχίας

Δεν ευθύνομαι και δεν πληρώνω την κρίση τους. Να πληρώσουν οι πολιτικοί που την δημιούργησαν

Δυνάμεις της Κοινωνίας

Our main concern is to help environmental policies and save fossil fuel cost, helping planet’s salvation through application of antioxidising methods like the Effective Microorganisms EM technology.
Παράλληλα, οικολογικά θέματα όπως η χρήση πράσινων πηγών ενέργειας, περιβαλλοντικά συστήματα αναγέννησης εδαφών με τεχνολογίες Ενεργών Μικροοργανισμών ΕΜ, η απεξάρτηση από τα ορυκτά καύσιμα και γενικά η ανάπτυξη με σεβασμό στο περιβάλλον, το σπίτι μας ΓΗ.

30 Ιανουαρίου 2010

Την ώρα της θυσίας για να σωθεί η πατρίδα την έχασε

Θα ήθελα να υποβάλλω στον Πρόεδρο Κο Παπούλια για την κάλυψη που δίνει σε αυτούς τους πολιτικούς και για την εξ‘ αυτού επανεκλογή του τα θερμά μου συλληπητήρια.

Την ώρα της θυσίας την έχασε, τώρα έρχεται η ώρα της κρίσεως και καταισχύνης. Κρίμα για το Έθνος των Ελλήνων. Κρίμα για τα παιδιά μας !

Τι λοιπόν θα κάνομε ? Θα βλέπομε την πατρίδα να βυθίζεται με καπετάνιους αυτούς που διαπαραταξιακά μας οδήγησαν σε αυτή την κατάσταση ? Τον δε Κο Παπούλια να ανανεώνει την θητεία του με την στήριξη των άχρηστων, δίνοντας τους έτσι πολιτική κάλυψη ?
Ανατροπή της αποτυχημένης και διεφθαρμένης μεταπολίτευσης χρειάζεται !

Ας ενώσομε τις φωνές μας και ας διαδηλώσομε μεθαύριο έξω από το προεδρικό μέγαρο στην ορκωμοσία του Προέδρου.
Αλλοιώς με μυνήματα προς τον Πρόεδρο με όλο τον σεβασμό στον θεσμό: Με φαξ στο 210 7232342 ή ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα επικοινωνίας της προεδρίας
http://www.presidency.gr/contact.htm

Τι λέτε, θα κάνομε κάτι ή θα μείνομε με τα χέρια σταυρωμένα ?

Δεν υπάρχουν σχόλια: