Εγκαθίδρυση Δημοκρατίας = Θεσμοποίηση της Κοινωνίας

Εγκαθίδρυση Δημοκρατίας = Θεσμοποίηση της Κοινωνίας
Εγκαθίδρυση Δημοκρατίας = Θεσμοποίηση της Κοινωνίας = Προϋπόθεση Εθνικής Κυριαρχίας

Δεν ευθύνομαι και δεν πληρώνω την κρίση τους. Να πληρώσουν οι πολιτικοί που την δημιούργησαν

Δυνάμεις της Κοινωνίας

Our main concern is to help environmental policies and save fossil fuel cost, helping planet’s salvation through application of antioxidising methods like the Effective Microorganisms EM technology.
Παράλληλα, οικολογικά θέματα όπως η χρήση πράσινων πηγών ενέργειας, περιβαλλοντικά συστήματα αναγέννησης εδαφών με τεχνολογίες Ενεργών Μικροοργανισμών ΕΜ, η απεξάρτηση από τα ορυκτά καύσιμα και γενικά η ανάπτυξη με σεβασμό στο περιβάλλον, το σπίτι μας ΓΗ.

25 Μαρτίου 2020

ΝΑ ΔΗΛΩΘΕΊ Η ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΑΟΖ ΆΜΕΣΑ !

ΝΑ ΔΗΛΩΘΕΊ Η ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΑΟΖ ΆΜΕΣΑ !
Οι σύμμαχοι μας στην περιοχή, Κύπρος, Αίγυπτος, Ισραήλ και ΗΠΑ έχουν δεδομένο ότι η Ελλάδα δεν δηλώνει την ΑΟΖ της ενώ το Δίκαιο θαλάσσης της δίνει κάθε δικαίωμα να την δηλώσει/θεσπίσει ακόμη και μονομερώς.
Έτσι η ευκαιριακή αυτή συμμαχία υποσκάπτεται από την αντιφατική συμπεριφορά της Αθήνας και κινδυνεύει να διαλυθεί με την πρώτη δυσκολία ή πρωτοβουλία/επίθεση επίθεση της Τουρκίας.
Δεν έχουμε ΑΟΖ αν δεν την δηλώσουμε !
Αδήλωτη ΑΟΖ είναι ανύπαρκτη ΑΟΖ.
Η συνεχιζόμενη αναφορά των κομματικών σε υφαλοκρηπίδα είναι ύποπτη προδοσίας !
Η ΑΟΖ αφορά την οικονομική εκμετάλλευση των θαλάσσιων περιοχών που το δίκαιο της Θάλασσας ορίζει: αλιεία, υδρογονάνθρακες, σπάνια μέταλλα, κλπ.
ΔΕΝ ΑΦΟΡΆ ΤΑ 6 Ή 12 ΜΙΛΙΑ ΕΘΝΙΚΆ ΧΩΡΙΚΆ ΥΔΑΤΑ και βέβαια για την δήλωση ΑΟΖ δεν υπάρχει casus beli από πλευράς Τουρκίας.
Τα θέματα υφαλοκρηπίδας αφορούν και την εθνική κυριαρχία και η αναφορά σε αυτήν είναι υπεκφυγή και δίνει στην Τουρκία την ευκαιρία αμφισβήτησης.

Η μειοδοσία του καθεστώτος στην Ελλάδα της καθυστέρησης δήλωσης της Ελληνικής ΑΟΖ, έδωσε το δικαίωμα στην Τουρκία να κάνει την οριοθέτηση με την Λιβύη


1 σχόλιο:

Δρ Μηχκός Γεώργιος Βαμβακούσης είπε...

Η τελευταία μυστική σύνοδος στην Μάλτα Γερμανίας, Τουρκίας, Ρωσίας, Λιβύης, Βεγγάζης (Χαφτάρ) αποδεικνύει για μια ακόμη φορά την μειοδοσία της Κατοχικής Διοίκησης Αθηνών.
Παρόμοιο προβληματισμό προέβαλε και ο καθηγητής Δρ Μάζης.
Προφανώς η Αθήνα εκπροσωπείται από την Γερμανία ως φέουδο της.
Εξάλλου η Ελληνική ΑΟΖ είναι οικονομική αξία κάποιων τρις ευρό που ανήκει στο Ελληνικό Δημόσιο και άρα στο Υπερταμείο δλδ στις Γερμανικές Βρυξέλλες !